• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım çok sıkkın bir eL atın buraya.

Genelde insan sevdiklerini rehberde en başta tutturur. Mesela eşimle ben isimlerimizin onune kalp emojisi koydukki en başta dursun. Yazmadiysa buyuk olay çikar bundan. Demekki telefonunu kontrol eden biri var. Mesajlariniz duruyor mu bari? Yoksa geçmiş mesajlarinizi da mi siliyor?
Uzak mesafe ilişkisi ne yazık ki bakma şansım yok 😔

Aslında şöyle oldu. Geçenlerde tartıştık bitme noktasına geldik 3 yıldır hiç silmedigi numaramı sildi. Wp profilinden fark ettim sildigini. Sonra tekrar düzeldik orta yolu bulduk. Ama üzerinden birkaç gün geçti numaramı kaydetmemiş hâlâ. Kendisine dalgaya alıp söyledim telefonunda numaram kayıtlı değil tam aradığım sevilme şekli. Güldü geçti kaydetme zahmetinde bulunmadi. Bende daha çok sinirlendim. Sonra bana diyor nereden biliyorsun kayıtlı olmadığını. WhatsApp ta durum paylaştım git bak ne paylaşmışım dedim ses yok bahaneler bahaneler. Bende pişkinliği yüzünden kızıp bitirdim yani bitiriyorum daha doğrusu daha tartışma aşamasındayim 😂😭😤
Eşime çok kızınca bende numarasını siliyorum :halay: kızdırmasın oda beni

Aslında şöyle oldu. Geçenlerde tartıştık bitme noktasına geldik 3 yıldır hiç silmedigi numaramı sildi. Wp profilinden fark ettim sildigini. Sonra tekrar düzeldik orta yolu bulduk. Ama üzerinden birkaç gün geçti numaramı kaydetmemiş hâlâ. Kendisine dalgaya alıp söyledim telefonunda numaram kayıtlı değil tam aradığım sevilme şekli. Güldü geçti kaydetme zahmetinde bulunmadi. Bende daha çok sinirlendim. Sonra bana diyor nereden biliyorsun kayıtlı olmadığını. WhatsApp ta durum paylaştım git bak ne paylaşmışım dedim ses yok bahaneler bahaneler. Bende pişkinliği yüzünden kızıp bitirdim yani bitiriyorum daha doğrusu daha tartışma aşamasındayim 😂😭😤
İlk yazdığınızla bu yazdığınız mevzu çok farklı. Evet tekrar kaydetmemesi sıkıntı olabilir, kendince bir nedeni olabilir. Çözmüş olduğunuzu düşünseniz bile kızgın olabilir hala, güvenememiş olabilir, cevap karşı tarafta.

Sizde onun numarasını silip sessiz kalın. Bazen ara vermek ilişkiye iyi gelir. Özlerse ekleyip tekrar yazar zaten

İlk yazdığınızla bu yazdığınız mevzu çok farklı. Evet tekrar kaydetmemesi sıkıntı olabilir, kendince bir nedeni olabilir. Çözmüş olduğunuzu düşünseniz bile kızgın olabilir hala, güvenememiş olabilir, cevap karşı tarafta.
Aynen keşke tamamını yazsaydım. Ama benim kızdığım nokta şu düzeldik gayet iyiyiz kaydetmemiş hadi unuttu diyelim unutulmaz da ben sordum yüzüne vurdum dün akşam ama hâlâ kaydetmedi. Fazlaca inatta var tabi. Aslan burcu bide malûm Emire itaat yok. Kafam çok karıştı. Umursamazlığı beni deli eden bitsin diye uğraşırmış gibi. E bitsin dedim bu seferde sevdiğimi görmüyorsun bana inanmıyosun diye beni suçlu duruma düşürmeye üste çıkmaya çalışıyor 😒

Olaya böyle bir soru sorarak başlayınca üzerine düşünecek seçenekler çok az oluyor tabi.:olamaz: Bence barışsanız da hemen güvenememiş olabilir, sizin bu konuyu önemsediğinizi anlayınca da inadından ya da sizi kızdırmaya devam etmek için kaydetmiyor olabilir.

Olaya böyle bir soru sorarak başlayınca üzerine düşünecek seçenekler çok az oluyor tabi.:olamaz: Bence barışsanız da hemen güvenememiş olabilir, sizin bu konuyu önemsediğinizi anlayınca da inadından ya da sizi kızdırmaya devam etmek için kaydetmiyor olabilir.
Beni deli etmeye çalıştığı kesin 😏

Kaç kere oldu o dediğin bir bilsen. Ama numaranı silmedi engellemedi hiç şuana kadar.
Demek ki bu sefer fazla kızdırmışsınız:confused: Eşimde bana kızdığı zaman telefonunda normalde "eşim" olarak kayıtlıyım. Onu ismimi yazarak düzeltir. Bir de beni hızlı aramalardan çıkarır. Şimdi düşününce eşime sinir oldum.:KK62:

😒 3 yıldır birlikteyiz yani ayrılmalar la beraber. Lafta seviyor işte. Diğer yazımıda okuyun ama😏
okudum şimdi. arkadaşınızı tanımıyorum da erkek milletine güvenmemek lazım. nişanlı olup evlenme arefesinde başkalarıyla görüşen eden yazan çok erkek var. evliyken de öyle tabii. erkekler bizim gibi sadık olamıyor genelde. biz ayrıyken yaparız ama onlar birlikteyken yapar ve kendilerine hak görürler. ayrı şehirlerdesiniz. bu ihtimali de değerlendirmeniz lazım.

Back
X