Canım çok sıkkın. Nişanlımla aram bozuk..

ladismack

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
155
-1
66
Ankara
2 yıldır birlikteyiz. Yaklaşık 3 aylık da nişanlı.
İlk başlarda hep iyi gider ya.. Bizimki de öyleydi.
Ama şimdi hep kavga ediyoruz. Ben biraz sinirli biriyim kabul ediyorum.
Ama son zamanlarda durum tam tersine döndü. Nişanlım sinirli sürekli bana kızan
biri oldu çıktı. Olmadık laflar edip beni üzüyor gururumu kırıyor. Tartışmalarımızda beni duymuyor bile..
Çoçukça davranıyosun , egolarını kenara bırak öyle konuşalım, bıktım senin bu küsmlerinden
triplerinden, ne bileyim daha neler neler diyor.. Çok üzülüyorum ama durum daha da kötüye gidiyor...

Konuşuyorum onunla, bu düşüncelerimi uygun zamanlarda dile getiriyorum ama kabul etmiyor.
Aksini iddia edip yine beni suçluyor her konuda ve yine kavga ediyoruz ve yine kalbim kırılıyor..

Doktora gittik geçenlerde bacağında yara çıkmıştı. Doktor dedi stresten olur. Bu aralar kafaya bir şey
mi takıyorsun.. O da yok dedi geçti gitti.. Fakat var bir şeyler değişiyor ve o bunun farkında değil..
Korkuyorum mu diyeyim, şaşırıyorum mu diyeyim.. Karmakarışığım..

Düğünümüz var yaza. Onun stresi mi sardı acaba diyorum, yoksa evlenmek mi istemiyor hani olur ya endişelenmiştir yuva kurmak
zor iş. Pek ihtimal vermiyorum ama ya öyleyse diyorum içimden..

Ama artık yoruluyorum. Yaşadıklarım zaten kolay değil..3-5 ay sonra evlenip yuva kuracağın adamla sürekli kavga da ne demek diyorum..
Henüz cicim aylarında bile değiliz..Kalbimi o kadar kırıyor ki..

Geçen gün onda kaldım. Yanlış anlamayın lütfen beni ama artık birlikte bile olamıyoruz.
Psikolojim bozuldu. Barışmış bile olsak içimdeki hüzün kaybolmuyor sadece üstü kapanıyor o kadar. Ve sadece bir kavga rüzgarı yetiyor o üzerini kapattığım kırgınlıklarımın geri ortaya çıkmasına.. Ve ben bunu ona söylesem yine kıyamet kopar biliyorum.

Bu bir dönemdir diyorum. Hepimizin böyle günleri hatta ayları olmuştur. Onun da olabilir diyorum ama sabretmek de çok zor.
Çünkü sürekli laf yiyorum ve eskiden tam tersiydi o kadar agresifliğime rağmen hep beni yumuşatmaya çalışırdı. Ve o sessiz biridir.
Hani derler ya mülayim çocuk falan diye. Öyledir. Acaba ben mi delirttim diyorum..ama inanın yaptığım öyle büyük bir şey yok. üften
püften çıkıyor zaten çoğu tartışmamız.. Bir de ben kimseye eyvallahı olmayan biriydim bir zamanlar. Ama 2 senedir o kadar sabrediyorum ki
şu an artık patlamak üzereyim. Yani bir sihirli değnek olsa elimde biraz zamanı durdurup uzaklaşmak isterdim.

Ne bileyim işte canım sıkkın. Çaresi de yok galiba. Ne ben ona derdimi anlatabilicem ne de o bana kızmayı kesicek..
Şimdiki aklım olsa hiç evlenmezdim diyenlerden olmak istemiyorum.. Ama.. Der miyim ki? Bilemiyorum.
Kalbim çok kırık.

nişanlınla kalabiliyorsun demekki aileler size bırakıyor herşeyi?? zaten kavga sebeplerine aileyi yazmamışsın, o zaman tartıştığınız konular ne olabilir ki? nişanlılıkta mobilya seçilir, organizasyın yapılır. sen de sinirliymişsin, belki önceden içine attığı şeyleri yüzüne vuruyordur.

Uzgunum ama diyeceksin malesef

Daha simdiden sorunlari buyutup, olayi birlikte olamamaya vardiginiz kisi
ile evlenmek icin 100 degil 1000 defa dusunun...

Ama mülayim çocuğunda elbet bir patlama noktası olacaktı değil mi ?

Çok sinirlisin , agresif olmanı ilk özelliğin olarak yazmışsın eyvallah , o da bunu zamanında alttan almış , geçer demiş tamam .O zaman herşey güllük gülistanlıkmış da sizin için.

Eeee baktı ki duracağı yok senin yerli yersiz sinirinin , öfke patlamalarının o da sessini çıkarmaya başladı heralde. Seviyor da o yüzden ayrılmakda istemiyor , yok bir şey diyerek geçiştiriyor.

Gördüğüm bu , anlattıklarından .

Eğer bunlar dışında fikir , hareket i yaşam tarzı vs.. tartışmalarını sıklıkla yaşıyorsanız , bir daha , bir daha , bir daha düşünün evlenmeden .

Ama yok olay sadece yukarıda yazdıklarımsa , takkenizi önünüze alın sizde

Ailelerimizle ilgili sıkıntımız yok çok şükür.
Mesela balayı konuşuyoruz. Diyor ki orası pahalı değmez bi balayı için. Höh deyip kalıyorum resmen.
Neye değer öyleyse?? Sonra öyle demek istemedim oluyor ben yanlış anlamış oluyorum. Çocukluk ediyorum.

Geçen gün saat 10 a doğru bir kız aradı telefonunu. Açmadı. Bizdeydik. Bende de dedim aç. Kız hemşire bir yardımı dokunmuştu
3 ay önce. Şimdi gecenin 10unda neden arıyor hayrola oldum. Açardın açmazdın tel kapandı tabi. Neyse aldım teli ben aradım kızı.
Kız sesimi duyunca suratıma kapattı. Şok oldum. Sonra bir daha aradım açmadı. 1dk sonra fln o aradı diyo yanlış kişiyi aramışım falan
filan. E dedim niye sesimi duyunca kapatıyosun.. Hadi hadi dedi aptal ve ben de kapattım. Yani kısaca kız asıldı nişanlıma
ve ben de kıza kızdım haklı olarak. Fakat suçlu ben oldum. Niye muhattap oluyomuşum o insanla.. Ben ona cevabımı verirdim diyor.
Ya yine ben suçlu oldum kafayı yiycem..

canım klasiktir ama nişanlı çiftlerde bu hep Olur. fakat üzgünsün hep kırıyor seni. nereye kadar sabrediceksin ki . ßence biraz gözünü korlut otur konus yeter artık bıktım de madem tatlı dilden anlamıyor. seni beni istemiyorsun ve böyle kendinden uzakalşatırıosun belkide ozaman bitsin gibilerinden tavırlı bi şeklde konus hem zarf at hemde ayrılık korkusunu ver ona

valla cnm nişanlılıkta olmasa bu sorunlar evlenince oluyo..

Size hak veriyorum. Ben de zaten kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum eskisi gibi değilim inanın.. Ama bu sefer sanki ben sinirimi aldırdıkça
ona geçiyor sinirim gibi geliyor. Ne yapsam bilemedim. Susuyorum olmuyor, cevap veriyorum o hiç olmuyor. Gidiyorum yanına makas alıyorum,
agresif şirin diyip ortamı yumuşatmaya çalışıyorum yok.. 2 saat sonra yine aynı mevzudan konuşurken kavga kaldığı yerden devam ediyor..

belki de sizin ona önceden yaşattıklarınızı şuan sizin görmenizi sağlıyordur .

Öfke nöbetini bu kez nişanlın devralmış gibi

Hayat çok kısa
Kim kimin daha çok burnundan getiriyo diye gaza gelmeyin
Eş olacaksınız siz rakip değil

belki de sizin ona önceden yaşattıklarınızı şuan sizin görmenizi sağlıyordur .

Ama bunu yapıyorsa hiç hoş değil.. Çünkü ben kendi hatalarımın farkına varıp düzelmeye çalışıyorum zaten..
Bir çeşit intikam veya ders verme diyebiliriz o halde ve gerçekten bu çok kötü bir durum olur..

Öfke nöbetini bu kez nişanlın devralmış gibi

Hayat çok kısa
Kim kimin daha çok burnundan getiriyo diye gaza gelmeyin
Eş olacaksınız siz rakip değil

Sanırım öyle oldu. Sakin olmaya çalışıyorum ama çok zor tabi.. Başaramıyorum çoğu zaman.
Fakat daha sakin olmalıyım haklısın. Birinin sakin olması gerek..

Bence bu haldeyken karsınızdakını sıkmamanız yada ayrılık korkusu felan göstermemenız gerek.. Cunku bu dönemlerde genelde erkekler korkarlar buyuk bır baskı altındalar onun nası olacagını dusunur dururlar bence bu dönem geçer kafanıza takmayın zaten o sizi zamanında cekmiş,sizde biraz onu çekin/katlanın...

evlilik korkusuda olabilir ( ben anlamıyorum bu korkuyu zaten seven insan niye korkuyor),belkide köprüyü geçmek üzereyim deyip sana gerçek yüzünü göstermiş te olabilir,bi söz vardır sessiz atın tekmesi ağır olur diye.. iyi düşün taşın,gözünü korkut,umursamazdan gel bakalım ne olacak

Sanırım öyle oldu. Sakin olmaya çalışıyorum ama çok zor tabi.. Başaramıyorum çoğu zaman.
Fakat daha sakin olmalıyım haklısın. Birinin sakin olması gerek..

Her zaman birinin sakin kalmasıyla iş çözülmez
Yerine göre o da alttan almayı bilmeli
Burda herkes bi tahmin de bulunuyo
Sen hemen bunlar kapılmak yerine nişanlınla otur konuş

Ben düzelmeye çalıştıkça, sne huy değiştirdin
Güzel bişey olsa ben değişmeye çalışmazdım, lütfen artık ikimizde ılımlı olalım bir ömür böyle çekişmeyle geçmez de

Ne diyo bakalım
İşi mi yoğun, stresli mi nişan ve ailelerden dolayı , hazırlıklarla ilgili bi problem mi var
Yoksa cidden kısasa kısas mı yapıyo

İşin aslını bilmeden çözümünü bulamazsın..

Son düzenleme:

Tatlım ben bunu yapamam. Yani gözünü korkutamam bu konuda hoşuma gitmez böyle bir şey. Ama tabi beni sevmiyor musun diyorum bazen.
Klasik bazı kadın triplerine bazen ben de giriyorum

Haklısın da zor işte.. Ama sevgi fedakarlık ister değil mi? :)

Yanlış anlamayın beni öncelikle, yadırgamam böyle şeyleri, belirtmek isterim.
Ama evlilik öncesi herşeyi yaşamak bir süre sonra erkeklere çekici gelmez diye düşünüyorum.
Bizim devrimizde ki flörtlerde evlilikten fark yok, sık sık görüşme imkanımız var, bişeylerde evlilikte ayrıcalık olsa belki daha farklı olur herşey..

Biraz sakin kalıp eskisi gibi görüşmeseniz kafanızı toparlasanız?

slm cnm yazını okudum ve bu kadar olur diyorum sanki senle dert ortagıymısız diyorum bu yazdıkların sanki beni de anlattı bende bu yazdıklarının aynısını yasadım arada yine yasıyorum cnm.o kadar zor ki insan bogulacak gibi oluyor ama zaman gectikce hayat monotonlasıyor ilişki de böle pürüzler cıkabiliyor bende çözemedim budurumu tam ama suan iiyiz sükür benim ki tek fark askerde idi ve heğp uzak olusuna sıkı olusuna verdim.ama erkekler sıkıya lafa strese gelemio cnm ben öle düşünüom sen ii davranırsın onun esref saatine denk gelir ve anladın bir anda parlayıverir belkide strestendir
ben de nişanlıma sordum neden böle kavga edioz sürekli dedim acaba evlenecez sorumluluk sıkıyormu yani sıkıyormu derken zorlugu düşündürüyormu seni dedim evt dedi yani istemdiğinden değil ya eksik olursam ya alamasssam ya bakamasssam ne yaparım die içinden hayıflanıyorlar cnm bence evliliğe yaklastıkca sen ona o sana destek olmlısınız bir müddet sakin konus bakalım herseyi olumlu anlatmaya calıs vardır bir sorunu senle konusamadıgı eger de böle evlilik de sıkıntılar olur die düşünüyorsan maddi manevi ben yanındayım imajı ver konus ona guc ver ki oda rahatlasın analdım kadarı ile telas yapmıs bilirsin erkekler pek belli etmes sen de üzerine gidip sorunca patlarlar yani senle alakalı değildir cnm die düşünüyorum bence konus biz birbirimizi severken neden kavga edelim askım de eger maddi kaygılardan dolayı ise bu durummumuz de ben seninle her kosula varım de destek ol da rahatlasın ama onun dısında önceden böle değildi diosun bence evlilik psikolojısı erkekelrde baska oluyo cnm sen düşün sakince konus sonucta hayat arkadasın olcak cnm rabbim gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…