Canım çok sıkkın. Nişanlımla aram bozuk..

Bunu yaparsam aramızdaki bazı şeyleri daha da yıkabilirim.... Düşünüyorum hala elbette ama umursamaz olur da ikimizde inat edersek
kim barıştırcak bizi :)

Haklısın canım. Ama biz zaten sürekli öyle yalnız kalmıyoruz. Özellikle nişanlandığımızdan beri..
Fakat biraz sakin kalmakta, onu da kendimi de rahat bırakmakta fayda var gibi, doğru söylüyorsun..

Çok teşekkür ederim :) Allah hepimizin gönlüne göre hayırlısını versin inşallah..
Evlilik stresi de neymiş ki yahuu.. Ne günlerdeyiz değil mi :) Bu durumu onunla konuşucam kesinlikle..

Haklısın canım. Ama biz zaten sürekli öyle yalnız kalmıyoruz. Özellikle nişanlandığımızdan beri..
Fakat biraz sakin kalmakta, onu da kendimi de rahat bırakmakta fayda var gibi, doğru söylüyorsun..

Bir arkadaş demiş ya kaybetme korkusnu belli etme diye, doğru söylüyor..
Önce sakin bir zamanda konuşun sonra kendi haline bırakırsın..

Canını sıksan ne olacak herşey olması gerektiği gibi oluyor.. Bazen hiç birşeyi değiştiremeyiz..Bol şans size..

Çok teşekkür ederim :) Allah hepimizin gönlüne göre hayırlısını versin inşallah..
Evlilik stresi de neymiş ki yahuu.. Ne günlerdeyiz değil mi :) Bu durumu onunla konuşucam kesinlikle..

aynen cnm konus eskiden evlenmek de stresmı vardı kuzum yaa bence herseyi kafaya takar olduk dimi ondan oluyo hep konus tabi konus iice içindekileir uygun sekilde anlat bence konusmayınca susunca çözülmüyo rabbim yardımcın olsun cnm ne diyen hep yasanan seyler ama gecince gülümseterek bakıoz o gunlaere

Teşekkür ederim..
Bazen ne yaparsan yap olmuyor bazen.. Böyle bir şarkı varya.. onun gibi..

Umarım geçer gider.. Ve kalıcı bir hasar bırakmaz bizde..

Yani insan üzülüyor. Ben zaten hassas bir zamandayım. Gelin olmak zormuş..
Hani biraz daha sakin olmaya çalışsa.. Bunu söylesem yandım! Düşüncesiz ve bencil olup çıkarım.
Ne bileyim.. İdare etmek zormuş..

En sonunda sevdiceginle mutlu bir yuva kurduktan sonra bunların hiç biri aklına gelmicek bile canım

Biter biter zaman öyle çabuk geçiyorkiii hiç anlamazsın bile nısanlılık dönemıde güzeldir herseyın tadını cıkarmaya bak herseyden keyif al

Eheheheh sıkmaz canım sıkmaz öpüşün koklaşın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…