evlilik korkusuda olabilir ( ben anlamıyorum bu korkuyu zaten seven insan niye korkuyor),belkide köprüyü geçmek üzereyim deyip sana gerçek yüzünü göstermiş te olabilir,bi söz vardır sessiz atın tekmesi ağır olur diye.. iyi düşün taşın,gözünü korkut,umursamazdan gel bakalım ne olacak
Haklısın da zor işte.. Ama sevgi fedakarlık ister değil mi? :)
Yanlış anlamayın beni öncelikle, yadırgamam böyle şeyleri, belirtmek isterim.
Ama evlilik öncesi herşeyi yaşamak bir süre sonra erkeklere çekici gelmez diye düşünüyorum.
Bizim devrimizde ki flörtlerde evlilikten fark yok, sık sık görüşme imkanımız var, bişeylerde evlilikte ayrıcalık olsa belki daha farklı olur herşey..
Biraz sakin kalıp eskisi gibi görüşmeseniz kafanızı toparlasanız?
slm cnm yazını okudum ve bu kadar olur diyorum sanki senle dert ortagıymısız diyorum bu yazdıkların sanki beni de anlattı bende bu yazdıklarının aynısını yasadım arada yine yasıyorum cnm.o kadar zor ki insan bogulacak gibi oluyor ama zaman gectikce hayat monotonlasıyor ilişki de böle pürüzler cıkabiliyor bende çözemedim budurumu tam ama suan iiyiz sükür benim ki tek fark askerde idi ve heğp uzak olusuna sıkı olusuna verdim.ama erkekler sıkıya lafa strese gelemio cnm ben öle düşünüom sen ii davranırsın onun esref saatine denk gelir ve anladın bir anda parlayıverir belkide strestendir
ben de nişanlıma sordum neden böle kavga edioz sürekli dedim acaba evlenecez sorumluluk sıkıyormu yani sıkıyormu derken zorlugu düşündürüyormu seni dedim evt dedi yani istemdiğinden değil ya eksik olursam ya alamasssam ya bakamasssam ne yaparım die içinden hayıflanıyorlar cnm bence evliliğe yaklastıkca sen ona o sana destek olmlısınız bir müddet sakin konus bakalım herseyi olumlu anlatmaya calıs vardır bir sorunu senle konusamadıgı eger de böle evlilik de sıkıntılar olur die düşünüyorsan maddi manevi ben yanındayım imajı ver konus ona guc ver ki oda rahatlasın analdım kadarı ile telas yapmıs bilirsin erkekler pek belli etmes sen de üzerine gidip sorunca patlarlar yani senle alakalı değildir cnm die düşünüyorum bence konus biz birbirimizi severken neden kavga edelim askım de eger maddi kaygılardan dolayı ise bu durummumuz de ben seninle her kosula varım de destek ol da rahatlasın ama onun dısında önceden böle değildi diosun bence evlilik psikolojısı erkekelrde baska oluyo cnm sen düşün sakince konus sonucta hayat arkadasın olcak cnm rabbim gönlüne göre versin
Kesinlikle insan nelere göz yumar ya da yummak zorunda kalır karsısında ki gercekten degerli biriyse...
Haklısın canım. Ama biz zaten sürekli öyle yalnız kalmıyoruz. Özellikle nişanlandığımızdan beri..
Fakat biraz sakin kalmakta, onu da kendimi de rahat bırakmakta fayda var gibi, doğru söylüyorsun..
Çok teşekkür ederim :) Allah hepimizin gönlüne göre hayırlısını versin inşallah..
Evlilik stresi de neymiş ki yahuu.. Ne günlerdeyiz değil mi :) Bu durumu onunla konuşucam kesinlikle..
Bir arkadaş demiş ya kaybetme korkusnu belli etme diye, doğru söylüyor..
Önce sakin bir zamanda konuşun sonra kendi haline bırakırsın..
Canını sıksan ne olacak herşey olması gerektiği gibi oluyor.. Bazen hiç birşeyi değiştiremeyiz..Bol şans size..
aynen cnm konus eskiden evlenmek de stresmı vardı kuzum yaa bence herseyi kafaya takar olduk dimi ondan oluyo hep konus tabi konus iice içindekileir uygun sekilde anlat bence konusmayınca susunca çözülmüyo rabbim yardımcın olsun cnm ne diyen hep yasanan seyler ama gecince gülümseterek bakıoz o gunlaere
Umarım geçer gider.. Ve kalıcı bir hasar bırakmaz bizde..
Amin canım inşallah.inş cnm ama bırakıyor içinde ta derinlerde kalıor ama kabuk bağlıo sadece sen yine güsel yasamaya devam ediosun unutulmuyo ki ama inşşş hayt hepimize tüm güselliklerini sunsun
Ay inşallah.. Görebilecek miyim acaba o günleri diyorum içimden..En sonunda sevdiceginle mutlu bir yuva kurduktan sonra bunların hiç biri aklına gelmicek bile canım
Biter biter zaman öyle çabuk geçiyorkiii hiç anlamazsın bile nısanlılık dönemıde güzeldir herseyın tadını cıkarmaya bak herseyden keyif al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?