Canım Çok Sıkkın Ya Nolur Bi Bakıverin

Bence esinize bir kismet cikmis yada daha fazla ilgi istediginden oyle imis gibidavraniyor dikkat edin!

Feminist ol mu? Siz çok yanlış anlamışsınız feminizmi, kadın haklarını, cinsiyet eşitliğini.

gayet de iyi anladım hanımefendi.
Benim inancimda feminizme yer yok bilmem ben anlatabildim mi
Anlatamadınız ne yazık ki.Feminizm ile inancınızı hangi noktada bağdaştırıyorsunuz acaba? Hayat görüşüme uymuyor deseniz anlarım da inançla ne ilgisi var?

uzumyerkenboguluyodum sizi şöyle alayım, yalnız daha baya bir yolunuz var onu da söylemek isterim. Kolay gelsin.
Feminizm, kadınların haklarını tanıyarak bu hakların korunması amacıyla eşitsizliklerin ortadan kaldırılması için bir mücadeledir. Kadın hareketi doğrudan kadınları ilgilendiren ve dolaylı olarak kültürümüzü ilgilendiren konularda bilinç uyandırır.

Anlatamadınız ne yazık ki.Feminizm ile inancınızı hangi noktada bağdaştırıyorsunuz acaba? Hayat görüşüme uymuyor deseniz anlarım da inançla ne ilgisi var?
Hayat görüşüm değil inancıma aykırı. Ne dediğimi biliyorum ancak burda dini yorum yasak. Konuyu da saptırmaya gerek yok. Size mesajla izah ederim.

fazla hızmet edıyorsun ve esın nankör.. baska acıklaması yok..
en kıymetlı seyın kendın olduguna ınan önce ve
bastıgın topragı soludugun havayı sereflendırıyorum edasındakı ınsanlar hep karsıya cazıp gelıyor.. ınsanlar bunu sevıyor bellıkı..

Az öncede kırdı kalbimi bana beynin yok gibi laflar etti çok kötü oldum oturdum Ağlıyorum şimdi ben ne yapacam bu adamla bilmiyorum

Az öncede kırdı kalbimi bana beynin yok gibi laflar etti çok kötü oldum oturdum Ağlıyorum şimdi ben ne yapacam bu adamla bilmiyorum
ağlama bı kere !
ısterse kadın aklının erkek aklını sollayabılecegını bılıyoruz.. kadın isteyince korksunlar artık ya..
onun koydugu yerde durmak zorunda degılsın.. sen kım ve ne oldugunu bılıyorsun..
ıcındekı senı kesfet once ve kıymetlı oldugunu hısset bak hıssettır demıyorum ınan ve HİSSET.. zaten ıstesende ıstemesende hıssedılecektır !

Teşekkür ederim verdiğiniz cesaret için

Sakat miymis esi, kendi ihtiyacini karsilayamiyo muymus?

sana tavsiyem kocana merhametli davran senin mutlulugun için.tamm gec geldiyse geldi hos degil ama erkekler nazlı erkek cocukları gibiler sen alttan al biraz . adamcagız ayaklarını cekmis belliki kozgın sen de haklısın ama geri adım atan alttan almak erdemdir

Eşin hangi ara bu hale geldi hep mi böyleydi

Her erkek Sinirlenince kötü konuşabilir ama kimse ben elden gidiyorum falan demez sanki kocanın gözü dışarda gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…