- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Günaydın kk ahalisi
Bi gelişme var mı konu sahibi
Azıcık tırnaklarını çıkar
Sen çok pasifsin o da kabasakalın teki
Peki su saatten sonrs tam tersi davransa adam bunu anlar mi.zaten kendi havasinda.Yapmayarak,şimdiye kadar ne yaptı ise tersini yaparak, beni böyle elde edemezsin diyo adam, evlenmiş çocuk yapmış kadın daha ne elde etmesi, ama adam daha evli olduğunun farkında değil, ben seni elde ettim çoktan ama sen edemezsin havasında
Baldankabak alintilamadim bakın..
Bence de okumayin bu kafayla hiçbir şey anlamazsiniz zaten. Gule gule kullanın.
İyi forumlar
Peki su saatten sonrs tam tersi davransa adam bunu anlar mi.zaten kendi havasinda.
Ne yaparsam yapayım kocama yaranamıyorum
bugün alışverişe gittik eksiklerimizi alıp eve döndük kocam aç olduğunu söyledi bende ona yemwk hazırlamaya gittim baktım ekmek yokkocamda o zaman ben yemek yemiyorum dedi kalktı ve gitti benimde içimde kaldı dedim akşama güzel bir yemek hazırlayayım msj attım ona akşam güzel bir yemek yiyelim mi diye cvp şu BENİ BİR YEMEKLEMİ KANDIRACAKSIN BEN FİLMDEKİ ONONOŞLARA BENZEMEM DEDİ ne alaka seni niye kandırayım dedim cvp yok çok kızmıştım ama yinede ona güzel bir sofra hazırladım
Fırında pirzola
Mantı
Bulgur pilavı
Salata
İşkembe çorbası
Mezeler falan harika bi sofra hazırladım neyse kocam geldi ona nden böyle biley yazdındedim öyle ben kabadayıyım dedi sonrasofraya oturduk kocam yedi içti kalktı banayardım et çok yoruldum dedim etmedi bari çayını kendin koy dedim bu başladı iki yemek yaptında efeleniyomusun çabuk çayımı getir falan diye bağırdı bende gitti çayını hazırladım önüne koydum sonra oğlumuyanıma alıp odaya geldim ağlıyorum şimdibende nerde hata yaptım yaaa
Sadece bunu okusanız yeter
Kendisi tatlı yemezHata nerede mi?
Yuh yani bir de soruyor
Tatlı nerede tatlı? Tatlısız yemek olur mu?
Tatlı yapmadıysan bunları yapmışsın, ne fayda?
Dün gece ben odada bebeğimle uyurken gelip sarıldı bana öyle uyuyakalmışız gece sonra o sabah kalkıp işe gitti giderkende beni öptü uyuyodum ben o öperken uyandım şimdide günaydın hayatımın anlamı diye mesaj atmış çok üzüldüğümü anladı herhalde ne yapmam gerek şimdi mesajına cevap vermelimiyim
Eşimin mesajına verdiğim cevap şu;
Fatih'e:
"İstanbul'u niçin fethettin?" diye sormuşlar.
O ise şöyle cevaplandırmış bu soruyu:
"Önce o benim gönlümü fethettiği için." Günaydın
hahahahahaayyyy valla sesli güldümEşimin mesajına verdiğim cevap şu;
Fatih'e:
Ben olsam cevap vermemDün gece ben odada bebeğimle uyurken gelip sarıldı bana öyle uyuyakalmışız gece sonra o sabah kalkıp işe gitti giderkende beni öptü uyuyodum ben o öperken uyandım şimdide günaydın hayatımın anlamı diye mesaj atmış çok üzüldüğümü anladı herhalde ne yapmam gerek şimdi mesajına cevap vermelimiyim
Siz karı-koca şaka gibisinizEşimin mesajına verdiğim cevap şu;
Fatih'e:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?