- 27 Şubat 2012
- 16.983
- 28.730
- 798
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Pardon ama sizin yaşlar kaç ?Eşimin mesajına verdiğim cevap şu;
Fatih'e:
"İstanbul'u niçin fethettin?" diye sormuşlar.
O ise şöyle cevaplandırmış bu soruyu:
"Önce o benim gönlümü fethettiği için." Günaydın
Ben 22 eşim 32Pardon ama sizin yaşlar kaç ?
Ben en son bu mesajları aldığımda 12-15 yaşları arasındaydım da .s
Daha olgunlaşılmamış demek kı ..Ben 22 eşim 32
ne kadar yanlış düşünüyorsun,sen eşinin karnını doyurmakla mı görevlendirildin bu dünyada, nasıl işim dersin; ya da sen ihtiyaç karşılayıcısı mısın ,o zaman eşin senin ihtiyaçlarını karşılasın , niye sen karşılıosun. sen hayatı paylaşmakla bir erkeğe kölelik yapmayı karıştırmışsın canımAdam sizden yemek istemiş siz terslemissiniz o da sizi güzelce uyarmış ve evet eşim işten ac geliyor benim ilk isim onun karnını doyurmak.. İhtiyaçlar hiyerarşisi diye bir şey vardır hanımefendi. Adamın en temel ihtiyacini bile karsilamak istemeyip oldu başka emrin diyecekseniz niçin hayatı paylastiniz ki
1.5 yıllık evliyimDaha olgunlaşılmamış demek kı ..
Bu arada 22 yaşında bır bebek sahıbısın tebrıkler . Evlenelı ne kadar zaman oldu ?
Sanırım hemen bebek yaptınız?
Bak işte problermler burdan kaynaklanıyor. Daha bırbırınızı tam tanımadan çocuk yapmışsınız.1.5 yıllık evliyim
Yeri gelir erkek karşılar yerı gelir bayan.ne kadar yanlış düşünüyorsun,sen eşinin karnını doyurmakla mı görevlendirildin bu dünyada, nasıl işim dersin; ya da sen ihtiyaç karşılayıcısı mısın ,o zaman eşin senin ihtiyaçlarını karşılasın , niye sen karşılıosun. sen hayatı paylaşmakla bir erkeğe kölelik yapmayı karıştırmışsın canım
Yeri gelir erkek karşılar yerı gelir bayan.
Adam eger dışardan geldıyse e kadında evdeyse yemegı kımden beklıcek.
Bu genelde kadının görevıdır yanı ..
Mesela ben 1,5 aydır kolumdan alçılıydım yemeklerı eşim yaptı. Şükür şuan iyileştim ben devraldım . Bu böyledır yanı ..
Ozaman evlenir evlenmez çocuk yapmasaydıda kocasını tanısaydı.ama sizde karşılıklı bir anlayış söz konusu.. konu sahibinin eşi ben erkeğim eve geldiğimde 10 dk ya hazır olcak yemek modunda bir kabadayı özentisi..
Çocuğumu niye karıştırıyosunuz bizim çocuğumuzla ilgili bir problemimiz yokOzaman evlenir evlenmez çocuk yapmasaydıda kocasını tanısaydı.
Çocuğumu niye karıştırıyosunuz bizim çocuğumuzla ilgili bir problemimiz yok
Bu nasıl bir bakış açısıdır, hayatınızdaki tüm konulara böyle yaklaşıyorsanız üzüldüm sizin için. Ben size yemek yapılmaz eşe demedim, mutluluk sadece yemeğini temizliğini yaptım da neden benden uzaklaştı demekle olmuyor dedim, yoksa bizim de kocalarımız ve her şeyden önemlisi biz evde aç gezmiyoruz sonuçta! Siz hala hizmetten yemekten bahsediyorsunuz, yazık üzüldüm cidden.. Ama sizinle tartışılmaz bu çok net!Ya da bunların hiçbirini yapma.
Feminist ol. Aman ha dik dur. Hatalı karşı taraf da olsa hatasını güzelce söylemek yerine inatlaş. Diklen. Küslük uzasin adamı başkaları fethetsin.
KK nın saygıdeğer pek muhterem feminist hanımları da biz sana demiştik adamın gözü disardaymis zaten desin.
ne kadar yanlış düşünüyorsun,sen eşinin karnını doyurmakla mı görevlendirildin bu dünyada, nasıl işim dersin; ya da sen ihtiyaç karşılayıcısı mısın ,o zaman eşin senin ihtiyaçlarını karşılasın , niye sen karşılıosun. sen hayatı paylaşmakla bir erkeğe kölelik yapmayı karıştırmışsın canım
Bu nasıl bir bakış açısıdır, hayatınızdaki tüm konulara böyle yaklaşıyorsanız üzüldüm sizin için. Ben size yemek yapılmaz eşe demedim, mutluluk sadece yemeğini temizliğini yaptım da neden benden uzaklaştı demekle olmuyor dedim, yoksa bizim de kocalarımız ve her şeyden önemlisi biz evde aç gezmiyoruz sonuçta! Siz hala hizmetten yemekten bahsediyorsunuz, yazık üzüldüm cidden.. Ama sizinle tartışılmaz bu çok net!
Ee bu adamin sorunu ne o zaman anlamadim.Ooo ne işveler cilveler yapıyorum bu ayrı bi konu. Hatta buraya çoğu kez konu açtım eşimi nasıl etkilesem falan diye akşamları hazırlanıyorum güzel kokular sürüp onu karşılıyorum eve gelir gelmez sarılıp onu çok özlediğimi söylerim onunda bana verdiği cevap yemek hazır mı
Bende hazır derim moralim bozulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?