- 9 Temmuz 2015
- 860
- 428
- 103
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Hayır tepkiden dolayı değil konuyu yeterince uzun yazdım detaya girsem daha da uzun olacakdı kimse okumaz diye düşündüm saklayacak olsam yorumlarada yazmazdım zatenilk açıklamayı yapan biri olarak, şimdi yaptığın açıklama tutarsız biraz sanki.
İlk mesajında bu detayları vermediğin için gerçekten işten gelen bir koca için önce aç olup olmadığı sorulur. Gerçekten mazereti var yani işteymiş(!). Ama sen son derece umursamaz davranmışsın. Şimdi şu açıklamayı yapman da sanki alacağın tepkilerden dolayı.
Suç bunları üstün mahluk adleden kadınlarda. Anası zaten kral gibi yetiştiriyor, bana hizmet edeceksin, 10 dk da yemeğimi önüme koyacaksın dediği halde, ya kocam elden giderse diye karısı ağlıyor.Bu model erkeklerin özgüveninden ben de istiyorum ya. Ne yiyip ne içiyorlar da böyle kafalara sahip oluyorlar çözemedim.
Aldatılmıyorsundur umarım ama bu durumda başına gelecek en kötü şey aldatılmak gibi görünmüyor. Çok üzüldüm bir kadın olarak böyle bir tavra maruz kalmana.
Ya zaten sizinki gibi bi esi olsa yapılır hani sonuçta kıymet bilen saygılı bir eş için bi yemeğin lafı olmaz ama konu sahibinin esi ilgi gördükçe simaran birisien temel gorevimiz bu demedim arkadaşım. Eğer kadın ev hanimiysa eşine bir yemek hazirlamayi çok görmemeli dedim sadece. Ha eğer gecenin o saati işten değil gezmeden geliyorsa zikkim yesin. Ben titiz dört dörtlük biri değilim evimin çoğu işini doğru düzgün bitiremiyorum bile camları.niye silmedin diyen bir kocam.yok ama o sabahın 7 sinde evden çıkıp 12 saat sonra eve donuyorsa evladim ve benim için cabaliyorsa ben seve seve zaten yemeğini önüne getiririm. Ama konu sahibinin eşi kıymet.bilen biri değilmiş sadece beklentileri olan biriymiş bunu sonraki yorumlardan anladım. Ben sadece kendi aile yaşantımı baz alarak yorum yapmıştım
Normalde yaptığım şey değildir. Adam eve geç geldi daha oturup benimle konuşmadan yarım saat annesiyle telefonda konuştu konuşması bitince dr yemek yemek istedi hem saat geç olmuşdu hemde ona kızdığım için bu saatte yemek mi yenir dedim biraz tartışdık sonra yemeğini çayını verdim o yerken ben çocuğu yatırdım sonra eşim kalkıp lavaboya gitti ben o sırada sofrayı toplayıp geceliğimi giyip yatağıma yatıp telefonla oyun oynuyordum o sırada eşim uyku hazırlığını yapıp suyunu falan içip oda yatmaya geldi o sırada ne yapıyosun telefonla dedi bende oyun oynuyorum istanbulu fethediyorum dedim oda beni fethet bak elden gidiyorum dedi yattı yanıma uyudu olay bu artık uyuşuyomu uyuşmuyomu karar verinYaptıklarınız ile anlattıklarınız uyuşmuyor konu sahibi. Hem çok ilgiyim herşeyini dörtdörtlük yaparım demişsiniz hemde adamı terslercesine konuşup ilgilenmeyip oyun oynamışsınız.
Sana işte olduğunu söylemiş. Peki gerçekten işte miydi?Hayır tepkiden dolayı değil konuyu yeterince uzun yazdım detaya girsem daha da uzun olacakdı kimse okumaz diye düşündüm saklayacak olsam yorumlarada yazmazdım zaten
Gecenin o saatinde annesiyle ne konuştu?Normalde yaptığım şey değildir. Adam eve geç geldi daha oturup benimle konuşmadan yarım saat annesiyle telefonda konuştu konuşması bitince dr yemek yemek istedi hem saat geç olmuşdu hemde ona kızdığım için bu saatte yemek mi yenir dedim biraz tartışdık sonra yemeğini çayını verdim o yerken ben çocuğu yatırdım sonra eşim kalkıp lavaboya gitti ben o sırada sofrayı toplayıp geceliğimi giyip yatağıma yatıp telefonla oyun oynuyordum o sırada eşim uyku hazırlığını yapıp suyunu falan içip oda yatmaya geldi o sırada ne yapıyosun telefonla dedi bende oyun oynuyorum istanbulu fethediyorum dedim oda beni fethet bak elden gidiyorum dedi yattı yanıma uyudu olay bu artık uyuşuyomu uyuşmuyomu karar verin
Normalde yaptığım şey değildir. Adam eve geç geldi daha oturup benimle konuşmadan yarım saat annesiyle telefonda konuştu konuşması bitince dr yemek yemek istedi hem saat geç olmuşdu hemde ona kızdığım için bu saatte yemek mi yenir dedim biraz tartışdık sonra yemeğini çayını verdim o yerken ben çocuğu yatırdım sonra eşim kalkıp lavaboya gitti ben o sırada sofrayı toplayıp geceliğimi giyip yatağıma yatıp telefonla oyun oynuyordum o sırada eşim uyku hazırlığını yapıp suyunu falan içip oda yatmaya geldi o sırada ne yapıyosun telefonla dedi bende oyun oynuyorum istanbulu fethediyorum dedim oda beni fethet bak elden gidiyorum dedi yattı yanıma uyudu olay bu yani eşimi bırakıpda telefonla oynamaya gitmedimYanlış anlamayın beni ama sizin de tavırlarınız pek hoş değil bence. Eşiniz otururken telefonla oyun oynamak için odaya gitmeniz ne kadar doğru bilemedim. Keşke oyun oynamak için odaya gideceğinize eşinizin yanında oturup gününüzün nasıl geçtiğini paylaşsaydınız mesela. Siz eşinizden uzak durursanız o da sizden uzak durur.
Nasılsın işler nasıl gidiyor bebek nasıl falan öyle konuştularGecenin o saatinde annesiyle ne konuştu?
Çok komik. Gece 12 de mi akıllarına gelmiş? Hem de yarım saat?Nasılsın işler nasıl gidiyor bebek nasıl falan öyle konuştular
Ilk iki sayfada ki en yerinde cevap buydu.Herzaman çayı yemeği hazır olur da ,peki siz bunu devamlı söylenerek ve tersleyerek mi yapıyorsunuz ?
Kendisinden soğutursunuz bu şekilde !yaptığınızı doğru bulmadım.
Ha takındığı tavır yanlış ! ama her kelimesine bir laf söylemeniz daha itici.
Bu arada yemek hazırladınız e ne işiniz var telefonda oyunla başka odada ,eşinizin yanında oturup sohpet edinsene !
E sonra kocam neden ilgisiz alakasız uzaklaşıyor oluyor.
Böyle yapmayın derim kendisinin bu tehdit vari konuşmasınıda daha sağlıklı iyi hissettiğiniz bir günde dile getirin üzüldüğünüzü ifade edin !!
Hayır telefonuna bakma gereği duymadım açıkcasıÇok komik. Gece 12 de mi akıllarına gelmiş? Hem de yarım saat?
Telefonuna baktın mı annesi mi gerçekten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?