Canım Çok Sıkkın Ya Nolur Bi Bakıverin

Hayır tepkiden dolayı değil konuyu yeterince uzun yazdım detaya girsem daha da uzun olacakdı kimse okumaz diye düşündüm saklayacak olsam yorumlarada yazmazdım zaten

İyi ki bekarım bana uymaz bu durumlar bana diecek o lafı anında bavulunu toplar hadi bakalım defol git fethetsinler seni diye kıçına tekmeyi basarım hayalimde canlandırıyorum süper oluyor ben bu yapmayı düşündüğüm şeyden zevk alırım bile be evet pskopatım

Yaptıklarınız ile anlattıklarınız uyuşmuyor konu sahibi. Hem çok ilgiyim herşeyini dörtdörtlük yaparım demişsiniz hemde adamı terslercesine konuşup ilgilenmeyip oyun oynamışsınız.

Yanlış anlamayın beni ama sizin de tavırlarınız pek hoş değil bence. Eşiniz otururken telefonla oyun oynamak için odaya gitmeniz ne kadar doğru bilemedim. Keşke oyun oynamak için odaya gideceğinize eşinizin yanında oturup gününüzün nasıl geçtiğini paylaşsaydınız mesela. Siz eşinizden uzak durursanız o da sizden uzak durur.

Suç bunları üstün mahluk adleden kadınlarda. Anası zaten kral gibi yetiştiriyor, bana hizmet edeceksin, 10 dk da yemeğimi önüme koyacaksın dediği halde, ya kocam elden giderse diye karısı ağlıyor.

ben eve gelince güleryüz görmek istiyorum mesela.. eve geldiğimde karnımı doyurmak sonrasındada huzurla dinlenmek istiyorum..
günün nasıl geçti gibi sorular sorulsun muhabbet etmek istiyorum..

bu saatte ne yemeği gibi bir cevap alsam o bütün günün yorgunluğunu üzerinizde patlatırdım..

ama siz elinizden geleni yaptığınız halde kocanız öyleyse bilemem tabi ama güleryüz bulaşıcıdır

Ya zaten sizinki gibi bi esi olsa yapılır hani sonuçta kıymet bilen saygılı bir eş için bi yemeğin lafı olmaz ama konu sahibinin esi ilgi gördükçe simaran birisi

birinden ilgi görmüş gibi hissettim ben..
davranışları bir anda özgüven patlaması yaşaması bunu gösteriyor...
sakın üzerine gitmeyin gizli gizli takip edin..
eğer varsa bişey farkettirmeden yakalayın

Yaptıklarınız ile anlattıklarınız uyuşmuyor konu sahibi. Hem çok ilgiyim herşeyini dörtdörtlük yaparım demişsiniz hemde adamı terslercesine konuşup ilgilenmeyip oyun oynamışsınız.
Normalde yaptığım şey değildir. Adam eve geç geldi daha oturup benimle konuşmadan yarım saat annesiyle telefonda konuştu konuşması bitince dr yemek yemek istedi hem saat geç olmuşdu hemde ona kızdığım için bu saatte yemek mi yenir dedim biraz tartışdık sonra yemeğini çayını verdim o yerken ben çocuğu yatırdım sonra eşim kalkıp lavaboya gitti ben o sırada sofrayı toplayıp geceliğimi giyip yatağıma yatıp telefonla oyun oynuyordum o sırada eşim uyku hazırlığını yapıp suyunu falan içip oda yatmaya geldi o sırada ne yapıyosun telefonla dedi bende oyun oynuyorum istanbulu fethediyorum dedim oda beni fethet bak elden gidiyorum dedi yattı yanıma uyudu olay bu artık uyuşuyomu uyuşmuyomu karar verin

Hayır tepkiden dolayı değil konuyu yeterince uzun yazdım detaya girsem daha da uzun olacakdı kimse okumaz diye düşündüm saklayacak olsam yorumlarada yazmazdım zaten
Sana işte olduğunu söylemiş. Peki gerçekten işte miydi?
Yani daha önce kalıyor muydu mesaiye falan?
Ne iş yapıyor ki eşin?
Normalde akşam 22-22:30 da bile gelmesi çok geç. Esnafsa olabilir ama..

Siz neden evham yapıyorsunuz ki gecenin bi saatinde gelen o , size köle muamelesi yapan o, tehdit eden o ve yarın bir gün boşanmaya kalktığınızda da ayaklarınıza kapanacak olan yine o

Gecenin o saatinde annesiyle ne konuştu?

Normalde yaptığım şey değildir. Adam eve geç geldi daha oturup benimle konuşmadan yarım saat annesiyle telefonda konuştu konuşması bitince dr yemek yemek istedi hem saat geç olmuşdu hemde ona kızdığım için bu saatte yemek mi yenir dedim biraz tartışdık sonra yemeğini çayını verdim o yerken ben çocuğu yatırdım sonra eşim kalkıp lavaboya gitti ben o sırada sofrayı toplayıp geceliğimi giyip yatağıma yatıp telefonla oyun oynuyordum o sırada eşim uyku hazırlığını yapıp suyunu falan içip oda yatmaya geldi o sırada ne yapıyosun telefonla dedi bende oyun oynuyorum istanbulu fethediyorum dedim oda beni fethet bak elden gidiyorum dedi yattı yanıma uyudu olay bu yani eşimi bırakıpda telefonla oynamaya gitmedim

tmm konu sahibindede hata var ama elden gidiyorum ne demek ya adam bariz sesli sinyal vermiş

Ilk iki sayfada ki en yerinde cevap buydu.

Hic birseyini eksik etmiyorum fazla bile yapiyorum diyorsunuz ama basina kakiyorsunuz. Az yapin abartmadan yapin ama sevgiyle yapin. Eksik olan sey bu bence. Esiniz de bundan bahsediyor olmasin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…