Canım cok sıkkın

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lave
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Baban nasıl düzenli nişanlına harçlık verir hadi baban iyi niyetli nişanlın her defasından nasıl o parayı alıyor. Utanmıyor mu Bütün sorun nişanlın da ailesi düşüncesiz nişanlın da sizi düşünmüyor. Evlendiğinizde daha da zorlaşacak maaşın yarısı ailesine gidecek. Evlenmeden önce iyi düşün.

Kaç yaşındasınız ??? Neden ailelerden bekliyorsunuz herşeyi anlamıyorum..evlenen sizsiniz ..aileler evlenmiyor....

bende yaşadım aynı durumu. seni cok iyi anlayabiliyorum. acayip olan böyle çok iyi ailelerin kızlarına düşüyo böyle kv.kp.ler. yaşamış biri olarak söylüyorum en iyisi tek çözüm evlenince evin muhasebesi senin elinde olacak. yoksa bu insanlar yine aynı şeye devam edecekler..o da gelip aglardı bana. şöyle pahalı böyle yetişmez para diye.bankada ki parasını öğrenene kadar. ben dayanamadim bıraktım yarı yolda.

O ne ya öyle?? Öyle erkek mi olur? Tamam baban iyi niyetli destek olmak istiyor falan da o nasıl alıyor bu parayi? İlla sizi düşünüyorsa babanız parayı o yokken sana versin , kızım bugün de yediginizi içtiginizi sen öde desin? Ki o bile bence evlenecek yaşta insanlar için tuhaf, ben kendi babamdan alamam rahatca. Hele öyle erkek inanılmaz itici! Ailelerin ev araba vs alırken destek olmasına alıştık da damada harclik vereni ilk kez görüyorum. Babanın sürekli yaptığı iyilik bi süre sonra vazifesi olur, bugün yapmasin kötü olur, alıştırmayın şunları. Hep derim sürekli iyilik yaparsan görevin olur nadir yaparsan jest olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…