Eniştesi ona bişe yapmıyor bu olayı ben çıkarttım para verme böyle yapıyor diye o da öğrendi nerdeyse kovacaktı ben uyarırım dedim ama nevyapacam bilmiyorum başka işte çalışamaz işe yaramıyor çünkü kendine faydası yokKardesinize aciyorsaniz enistesinin gozunde daha fazla kuculmesini izlemeyin...
Ona baska bir is bulun bari
Anladim canim..o zaman maddiyatla alakali isleri yaptirmayin...kafanizda rahat olsunEniştesi ona bişe yapmıyor bu olayı ben çıkarttım para verme böyle yapıyor diye o da öğrendi nerdeyse kovacaktı ben uyarırım dedim ama nevyapacam bilmiyorum başka işte çalışamaz işe yaramıyor çünkü kendine faydası yok
sefer ondan bundan borç almasın kötü yollara düşmesin diye tekrar sahip çıkmaya çalışıyorumBakın her gelme dediğinde sonrasında gelip kendini acindirdiginda ise geri aldığınızda onun yaptığını bir nevi onaylamış oluyorsunuz...aslında ona iyilik değil kötülük yapıyorsunuz...kardeşiniz nasıl olsa ablam eniştem diyip para alıyor olabilir ama siz yaptığının yanlış olduğunu söylerek değil onu tekrar ise almayarak gösterebilirsiniz.
Bu
sefer ondan bundan borç almasın kötü yollara düşmesin diye tekrar sahip çıkmaya çalışıyorum
bende eşime onu söylüyorum para maddiyatla işleri yaptırma diyorum ama gelmesini istemiyorum gelme diyemiyorum acıyorumAnladim canim..o zaman maddiyatla alakali isleri yaptirmayin...kafanizda rahat olsun
MeselaAnlıyorum sizi kardeşlik duygusu bambaşka....ama sonrasında eşinizle kötü olmayın..farklı bir işe yönlendirin..
Başka işte çalışmaz beyefendiKardesinize aciyorsaniz enistesinin gozunde daha fazla kuculmesini izlemeyin...
Ona baska bir is bulun bari
kendi yüzsüz demiyor kendime başka iş bulayım yanımıza geliyor ne yapim gelme deyimmiIlk olarak maddi işler yaptirmayin.
Sonrasinda ona meslek edinebilecegi bir is bulun.
Iskur kurslarina yollayin, hem geliri olur hem işi.
Eşinize karsi sizi zor durumda birakmaya devam etmesine izin vermeyin. En iyi es bile uzun vadede bu tur olaylari sorun ediyor..
Hayatta beklentisi çabası YÖK kendine faydası yokkendi yüzsüz demiyor kendime başka iş bulayım yanımıza geliyor ne yapim gelme deyimmi
k g
kendi yüzsüz demiyor kendime başka iş bulayım yanımıza geliyor ne yapim gelme deyimmi
k g
başka birini işe almayacağımızı biliyor inanmaz zaten bizim elemana ihtiyacımız yok biz acıdığımızdan gelsin diyoruz ama ben katlanamıyorum o başka işte çalışmaz iş götü yok çünkü illa yanımıza gelecek ne yapacam bilmiyorum çıkmazdayımOncesinde iskur a bakin, sitesinde guncel kurslari ve is basi programlari vardir. Ona en uygunu secin.
Sonra kardesinize; calismaya geliyorsun madem bak ben sana sigortalı, surekli bir is buldum. Gel basvuralim, orada basla calismaya dersiniz. Hem arkadas ortaminda olur keyifle calisirsin da denebilir.
Kirmamak istiyorsaniz enisten de bir akrabasini ise almak istedi, sana maas verecek durumumuz yok, sana da bir duzen kuralim vs diyebilirsiniz. Araya anne ya da babanizi sokabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?