Canım çok sıkkınn sinirden aglıyorum

Konu sahibi geçmişini öğrenmek isterken gerçek yüzünü öğrenmiş yanlışlıkla. İnşallah anlar da.

Umarım. Anlamazsa da kendi problemi, konu sahibinin de ruh halini pek sağlıklı bulmadım. Adama bağımlı sanki, o seviyesiz muhabbetten sonra mantıken yüzüğü eline verip masadan kalkıp gitmesi lazım daha "Ayy yapma" falan. Ne halt ediyorsa etsin, kaç yaşına gelmiş ergenler yapmıyor şu muhabbeti. İğrenç tek kelimeyle. Ayrıca bunları bilmediğin adamla nişanlanmak da bile bile lades.

Muhabbet bu noktaya geldiyse büyük ihtimalle önceden de sinyaller vermiştir. Bir insan boyle bir karakteri gizleyemez bence. Konu sahibi pek takılmadıysa bunlara demek ki..

Cok sanslisin aslinda... Boyle bir olayla gercek yuzunu gormus oldun pislik herif sankin donup arkana bile bakmadan kac.....

Aynen öyle dogru söylüyosunuz ya lütfen bi yargılamayın suan canım cok sıkkın bittiğine üzülmüyorum sadece bu muameleyi gördüğüme üzülüyorum sinirden de aglıyorum yarın herşeyini vercem

oda şakasına keske bi 50lik karı olsada s.... dedi

Ay Allah acımış da evlenmeden önce gerçek yüzünü göstermiş sana bu adamın. Koşarak kaç.

Daha önce sevgilin oldu mu, birlikteliğin oldu mu diye sorulur bence nesi garip ki. Karşıdaki rahatsız olursa "cevap vermek istemiyorum" der konu kapanır. Senin yaptığın garip değil ama nişanlın... Bu nedir böyle.

Bir de kendimi senin yerine koyuyorum bu lafın duyduktan sonra yaşadığın şoku düşünemiyorum. Çok kötü.

Normalde böyle saçma sapan sorulara ne gerek var yaşınız kaç falan derdimde bu sefer ummadık taş baş yardı yani...
Kaç kurtul kardeşim, arkana dahi bakma, unut adını dahi anma, Allah işareti vermiş aklın varsa bunu gör ve dahada geç olmadan kurtar kendini.
Bu arada yine söylemeden yapamayacağım, bu nasıl gevşek bir ilişkidir ya? Soru cevap ne? bu ne saçmalık?

Bende atlatamadım hala şoku bilmiyorum neyse ne ama tek bildiğim şaşkınlık içindeyim sanki kabus gibi imkansız bişey oldu

Kadınlar kulübü bir derdim varı okudukça dehşete kapılıyorum nasıl insanlarla birarada yaşıyoruz diye. Adamın zihniyeti iğrenç,bunu dile getirebilmesi şok edici,sonrasında sinirlenip telefonu parçalaması falan çok korkutucu. Ne taraftan tutsam elimde kalıyor. Size vereceğim tek akıl bu adamla evlenmemeniz olur. Bundan daha az problemli adamlar bile evlenince canavara dönüşüyor buradan okuyoruz. Allah akıl fikir vermiş. Bir zahmet onu kullanın

Arkana bakmadan kaç.
Tam bir rezalet
Dua et ki evlenmeden bunu fark ettin evlendiğinden böyle dese ben yapacaktın?
Konuştuğunuz konularda bunları söylemesine meydan vermiş

Bu erkeklerin de kendisinin hatalı olduğunu bile bile, Yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali üste çıkması beni benden alıyor.

Evlenirsen hayatının hatasını yaparsıb gibi duruyor. Ciddi problemleri var nişanlının. Hafızanı iyi yokla, kendini gizlemeyi başaramadığı zamanlar mutlaka vardır, farket, gözünü aç.

Bu adamla bir gelecek düşünüyorsan eğer çok sağlıklı beklentilerin olmasın.
Hem kaba hem saygısız hem öfke kontrolü yok hem sapık hem hem hem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…