Canım çok sıkkınn sinirden aglıyorum

Kesinlikle fake konu ama yazayım yine de. Allah aşkına ne soru cevabı ne biçim sorulae soruyorsunuz ne biçim yant veriyor karşınızdaki. Çok güzeldi falan bu nedir ya kaç yaşındasınız siz Allah aşkına. Hele hele son sözü eğer dediyse midem bulandı resmen bir erkeğin bir kadına diyeceği laf değil. Ahlaksızlık resmen iğrendim. Nasıl bir ilişki bu böyle hayret sizde o da ilginçsiniz.

yol yakınken vazgeç evlenince daha kötü olacak ayrıca öncesi senin için önemli değilse neden soruyorsun ilişkiyi laçkalaştırıyor bence herkesin özeli yaşanmış bitmiş

Umarım bize yazarken KİM HAKLI HANGİMİZ HAKLI diye merakla yazmadın.Yani bunu merak bile etme. Sen bu adamla ömür nasıl geçireceksin..

Sana simdi bu adamla evlenilmez asla diyecegim. Evlendikten sonra Ask sevgi inan bu tarz davlarislarla biter. Zerresi kalmaz. Nisanlini iyi analiz et.
Kendi söylediği laf sacma sapan bir lafken ustune sinirini bugun tel cikardi. Yarin bu sen olabilirsin.

Sadece bu duruma sinirlendim ve canım sıkıldı yoksa bende herseyin farkındayım tabiki..neyse bugün herşeyi vericem sizede bilgisayardan yazarım duruma göre... Allah bana gösterdi işte öyle düşünüyorum

İnşallah böyle bir sapıktan ayrılmışsınızdır. Öyle umuyorum. Midem bulandı
Tabi ki şaka yapmadı bunu biliyorsunuz değil mi?
İğrenç bir insanmış.

İyi işte kurtulmuşsun bi daha dönme sana söylemeye cesareti varsa yapmaya da olur şükür et ki vaktin de göstermiş Allahım sana yüzünü

Nişanlınızda olgun kadın isteği olabilir ama bunu bu şekilde size dile getirmesi, ardından sinir krizi geçirip, telefonu kırıp, elini kanatması fln... Aklım almadı bu davranışları. Şiddete meyilli nişanlınız çok, ayrılın bence, deli gibi bir şey.

Ben bu eski sevgili muhabbetine karşıyım
Hiç bir erkeğe eski sevgililerini sormam banane yani
Banada sorulmasını istemem
Ama nedense hep soruluyor bana
Bıktım sormayın diyorum yine soruyorlar
Gereksiz muhabbetler bunlar
Böyle laubali muhabbetlere girmeyin
Saygı olmalı arada
50 yaşında kadınlarla onu başbaşa bırakın bence

İlkinde tepkini koymadığın içn kızmadığın içn 2. Defa aynı salaklığı söyleme gereği duymuş. Kısmen sende suçlusun.
Hiç şaka gbi deil bazı erkekler olgun kadınlardan hoşlanır.. açıkca bunu söylemiş..
Suçluda olsa her konuda üste çıkacak biri gbi.. 3. Yü yaşamak istemiyorsan alttan alma.. böyle biriyle evliliği bida düşün.. çok seviyesiz muhabbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…