Ailem sevgilimi istemiyor.. yöreleri bize uymuyor diye..onlar alevi biz hanefi uymuyormuşuz.. sonra onun babasının sabıkası var ondan istemiyorlar..tel gitti..şuan geri aldım ama yine alabilirler.. dışarı hiç çıkamıyorum.. delirmek üzereyim..künye ve yüzüğü ssaklamışlar vermiyorlar.. asla olmaz diyorlar kafandan at onu diyorlar.. arrtık delireceğim kızlar canm çok yanıyor..ondan başkasını istemiyorum.. o olmadan yapamam onu çok fazla seviyorum o da beni öyle.. dün gece aldılar telefonumu ikimizde konuşurken telde yakalandık o sabaha kadar uyuyamamış ben de ağlayarak zorla uyudum uyandığımda da ağlıyordum yaklaşık 1 haftadır böyle.. ev artık cenaze yerine döndü resmen.. herkesin içi kan ağlıyo..
ne desem bilmiyorum kiii...Aynı şey kuzenimin başınada geldi.ayrıldılar sonuç olarak anlaşamayacaklarını anlayınca başlamadan bitirdiler.Belki onlar için hayırlısı buydu.Sizin içinde belki böylesi hayırlıdır.Duyguların ağır basıyordur ama uzu süre biraz uzak kalın bakalım aynı sevgi aynı aşk devam edecekmi eğer devam ederse duygularınızın önüne kimseyi koymayın derim ben..Sonuçta ikinizde insansınız yaa..farklı bir dinde değilkiii...
canım bu tarz sorunlar gerçekten üzüyor insanı..benim de önceden ilişkim vardı..benzer sebepten bitti..aileler sorun çıkaracağa benziyordu..başlamadan bitti sayılır.. ama asıl bitme sebebi tabi ki karakter uyumuydu...biraz kılıf uydurmuştuk biz..bu mezhep farklılıkları aileler arasında büyük sorun yaratıyor..sen mutlu olsan ailen olmuyor ailen olsa sen mutlu olamıyorsun.. devamlı gücenmeler çekişmeler vs vs..ilerde çocuk olsa yok hangi mezhebi benimseyecek falan gibi doğmamış çocuğa don biçme durumları bile oluyor evlenmeden..kafa şişiriyor..ama benim bir arkadaşım 6 senedir beraber olduğu kişiyle evlendi..onlar da sizin gibiydi..aileler aşırı karşı çıkmışlar..ama onlar savaşmışlardı..en sonunda evlendiler..aileler arasında da sorun kalmadı onların. ama aileden aileye fark ediyor..bazı aileler esnek oluyor bu konuda..bazıları ise nuh diyor peygamber demiyor..güzelim zor süreç geçiriyorsun..sabırla beklemeniz lazım..onun da senin de..hem sevginizi de sınamış oluyorsunuz..o yüzden ikiniz de çok istiyorsanız birbirinizi ve de mezhep dışı aranızda başka sorun yoksa (karakterler, uyum, saygı, hoş görü vs) yani ayağınız yere basarak seviyorsanız birbirinizi zamanla kavuşursunuz...
birbirmize uyduuğumuzu düşünüyorum ben..aramızda hiç sorun yok her konuda uyumluyuz birbirimize sayglıyız..biraz olsun içimi rhatlattı yorumun..ama aailem çok üzerime geliyor .. vazgeçmeyyeceğim..çok cnm yanıyor..
ailelere saygım var ama bazen insanın burnundan getiriyorlar..yani olacağı varsa olacak bu iş, olmayacaksa da kendileri bile istese olmayacak..neden bu kadar üzüntü yaşatılır..hiç tanıştırdın mı?
büyü diyorlar , onu öldürecez diyorlar , taşıncaz diyorlar , okuldan alcaz diyorlar .. ??
büyü diyorlarsa zaten denecek laf yok onlara malesef..iki insan birbirini sevmiş ya.. bunda ne kötülük olabilir ki..bir de öldürmekten falan bahsetmişler..ilerde onların uygun bulduğuyla da sen evlenmeyeceksin ki..yani boşu boşuna üzüyorlar iki tarafı da..zaman bırak güzelim..önce durulsun bir ortalık..yalnız büyü falan diyorlarsa onlara laf anlatamama konusunda hak verdim sana
ağlıyorum ben şuan onlada kavga ediyoruz ben bittim .. çok kötüyüm..
gelsın annesı annenle konussun belkı o yumusatır ayrılıp ayrılmamak bı yere evde hapis gıbı kendı sağlığınıda bozarsın...ınsan buyuyunce bu yaşadıklarına bakıp gülüyorsun ben nelere uzulmuşum dıye...umarım uzamaz hersey güzel olurda ılerde bak bırbırımız ıcın nelere katlandık der bı anı olarak gulumseyıp anarsınız..
kac yasındasın cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?