canım çok yanıyor..

İki küçük kızım var..Bugüne kadar ne yediler, ne içtiler diye düşünürken, bu konuyu okuyunca birden geleceklerini düşünmeye başladım da içime bir kaygı oturdu. Asıl dertler büyüdüklerinde başlayacak sanırım, Allah herkesin çocuğunu iyilerle karşılaştırsın..

konu sahıbı nereye gıttı ?

annemle konuştum..öyle birşey yok dedi..ama dedi ben bazı sözlerini öyle hisseettim hala çok karşıyım dedi..üzüntülü..dşarı çıkmamda belli değil..hala istemiyor..

yani annenle annesi konuşmuşlar fakat annen bunu bilmeni istemiyor ablan sana gizli söyledi böyle mi canım:26:

yani annenle annesi konuşmuşlar fakat annen bunu bilmeni istemiyor ablan sana gizli söyledi böyle mi canım:26:

yok hyır ablam yanlış anlamış böyle bir tehtit yok..ama çok iyi de konuşmamış annesi yani iyi ama böle nebiliyim kötü hissettiren iyi sözler..annem hala istemiyor..zamana bırak çocuğada ümit verme dedi..dışarı hiç çıkamazmyımdedim.. bilmiyorum dedi.. onaylamadğm şeye nasıl müsade edeceğim bilmiyorum ya alır kaçırır göstermezlerse dedi..burda konuştuklarımızı ona anlatma dedi düşman olmuşlr bize dahada olurlar dedi

Son düzenleme:

canım sevgine sonsuz saygım var fakat sevgilinin annesinin davranışı hiç ama hiç hoş değil kimse kızını kendilerinin oğluyla görüştürmek zorunda değil yani sende sevgilinle arana biraz mesafe koy yazık annen çok üzülmüş belli fakat sana belli etmek istemiyor anlaşılan

canım ya bende üzüldüm böyle durumlarda karsıdakini kaybetme durumundan daha baglanıyorsun daha da sewiyorsundurr allah ikinizede yardım etsin ailenin yüregine hoşgörü katsın inşallah

peki öyle yapacağım canım..

neden böyle bi ayrım yapılıyo ben hiç anlamıyorum.. nolcak farklı olsa mezhepleri..öyle bi ortamda büyümediğim için böle düşünüyorum sanırım.. bana yanlış geliyo..

Allahim bu dertle yanan herkese sabirlar versin, kolaylik versin, hayirlisini nasip etsin insAllah...

Benimde 3 senelik bir iliskim var, dinime bagli farzlarmizi yerine getirmeye calisan bir insanim.. Erkek arkadasim alevi (baba tarafi) oda benim gibi dinimize bagli, farzlarimizi yerine getirmeye calisan bir insan. Gel görki bende ilerde aile icinde böyle sorunlar cikacagini biliyorum. Hatta anneme ilk söyledigimde karsi cikmisti ve benim hemen bitirecegimi düsünmüstü. Ben bu tepkisini gördükten sonra haftalarca uyuyamadim ve bitirmeyi bile düsündüm ama Allahim öyle bir sabir veriyorki insana, hep dua ettim, ve zamanla hersey yoluna girecek diyerekten icimi rahatlatmaya calistim... aradan biraz zaman gectikten sonra bana baska kismetlerden bahs etmeye basladi, ben geri cevirince "sen hala bitirmedinmi yoksa" dedi, ve anladimki hic yumusamamis ve hala karsi cikiyor. "bende neden bitsinki" dedim.
yaklasik 7-8 aydir hic birsey sorumuyor, ve artik insAllah yavas yavas yumusayacak.. Sonra tabi birde bunu babama anlatmak var....
ha bu arada annemle aramda gecen konusmalari erkek arkadasima anlatmadim ilerde onlara karsi bu yüzden soguk davranmasini istemem..

Allahim yardimcimiz olsun... Icini herzaman ferah tut canim,bol bol dua et, birsekilde zamanla olacaktir...

annemle konuştum..öyle birşey yok dedi..ama dedi ben bazı sözlerini öyle hisseettim hala çok karşıyım dedi..üzüntülü..dşarı çıkmamda belli değil..hala istemiyor..

bu durumda tavırlı olması gereken senın annen sevgılının annesıne ne oluyor kı anlamadım aslında senın annenın kızıp tavır yapması gerekırdı cnm sen bu cocukla bı daha dusun ıstersen annesıne bırsey dememısmı suan durumunuz nasıl?

Sevgili kadınlar kulübü üye arkadaşlarım ben de ablası olarak tüm yazısmaları okudum bu kızın yani zombiee nın ablasıyım biraz kenidimi tanıtayım yenı evliyim gayet de mantıklı düşüncelere sahip ama içimde büyük bir acı ve huzursuzluğa sahip bir ablayım. Kardesim bu arada 95 hazıran doğumlu elimde doğup büyüdüğü için biliyorum.lütfen birisi ona 17 yasında olmadıgını söylerse sevınırm. o daha 16 yasında ama kendisi bunu bilmiyor malesef. Neyse burdan akıl medet ummus ancak bız ona normalde yapması gerekenlerı söylesek de inanmadı. Ben annemi babamı tüm kötülüklerden korumaya çalısıyorum. Su anda uzaktayım istanbuldayım kardesım ve ailem ıse ızmırde yasıyorlar. Bu yas grubunun derslerıne gıren az çok bu yaş grubunu ıyı bılen bır öğretmenım. Ama dusununkı kardesımı artık tanıyamıyorum gözlerını kör eden bır aşk ıcınde kendısı de gırınce okuyacak bu yazılarımı ailemın her kelımesını gıdıp karsı tarafa söyleyıp onları fısekledı ve ailem tehdit alıyor. Annecıgım gıder yıne onlara söyler dıye benı yalancı durumuna dusurup yok kızım tehdıt etmedıler demıs cunku annem de bılıyorkı kardesım bunu hemen gıdıp yetıstırcek karsı tarafa benım ıse umrumda değil korkmuyorum tek korkum aileme zarar gelmesi .
Çocugun özellıklerı ıse 22 yasında askerden döndu kAmyonet tıpı a5rabasıyla ınsan tasıyormus cocukla konustuk telefonda kendısının söyledıgıne göre böle yanı kardesım ne kafdara hayır naklıyecı o deıl desede naklıyecı oldugunu bılıyoruz lıse mezunu konusma tarzı kro oldugunu belırtıyor zaten duydugum kadarıyla. alevı olması bızım aileye göre değil ayrıca babasının sılah tasıması ve sabıkalı olması annesının babasının ayrı olması gıbı durumlar bızı daha da korkutuyor. Bu bdurumda sevgıyı askı görmez durumdayım kardesım ıntıhardan behsedıyor. Cocugun sımdıye kadar tek bır olkumlu özellıgını görmedım zavallı annem babam ise süreklı benı arayarak nolursun bıze akıl ver dıyorlar cok caresızler hayatım boyunca onları hıc böyle görmemıstım kızlar sımdı bu ask gözunu kör etmıs kardesıme nolur duzgun mantıklı seyler söleyın cunku kendısı artık mantıklı dusunemıyor. Sadece duygularıyla hareket edıyor ve öyle kı evde olan bıten herseyı duyuruyor hatta bılıyorumkı surada yazdıgım yazıyı da okutacaktır belkı aksam sevgılısını aratır benıde tehdıt ettirir bız ona ne yaptık anlamıyorum aile her zaman ıyılıgımızı dusunur ama artık kardesım bıze dusman ve onların gızlı ajanı. Bu yazıları da kesın okutacak sevgılısıne yada cocugun annesıne artık kardesıme telefonda gızlıde olsa bısy anlatmıyorum cunku bana ınanmıyor .

ne yazıkki böyle durumlar karşımıza çıkıyor.
eğer siz gerçekten seviyor ve sevildiğinizi hissediyorsanız vazgeçmeyin ilişkinizden.
ama maalesef ki bazen aileler haklı da çıkabiliyor.
herşeyi gözden geçirip öyle karar vermelisiniz.

Benimde sevgilimle mehzeplerimiz farklı. 4 senedirde beraberiz ve bu konu aramızda bir kere bile sorun olmadı olamazda. Ailelerimiz de hiçbirşeye karışamaz zaten ikimizde karıştırtmayız. Kimseye söz düşmez. herkesin inancı dini mehzebi de kendine. Sizin aranızda herhangi bir sorun yoksa ailelerin bu işe bu kadar karışmaması gerekir. Sonuçta bu hayat ikinizin. Hiç kimsenin hayatına müdahale etmesine izin verme. Çok üstelerseniz aileler pes etmek zorunda kalacaklardır. İnş gönlünüze göre olur herşey.

canım benim..daha çok küçükmüşsün be güzelim..aşık olmana kimse engel olamaz ama ciddi düşünmek için daha çok erken..bak seni vazgeçirmek falan değil anlatmak istediğim..ama 16 yaşındayken insan her ne kadar aşık olsa da tam anlamıyla ne istediğini bilemez henüz o yaşlarda..yani zamana bırakmak en güzeli olacaktır..eğer zamanla hala duygularınız değişmezse birbirinize karşı (senin ve de erkek arkadaşın) hala birbirinize aşık ve sevgi dolu kalırsanız zaten aileleriniz de karşılıklı hak verir sizlere..yani zamanla kimsenin kimseye herhangi bir zarar vermeyeceğini ailelere kanıtlamış olursunuz bir nevi..şu an ne hissettiklerini çok iyi anlıyorum..aşk konusundaki hisler yaşla ilgili değil..16 yaşında da daha büyük yaşlarda da insan aynı duyguları yaşıyor..tek fark 16-22 yaş aralarında insan ne istediğini tam anlamıyla bilemiyor..tamamen duygular devrede oluyor..sevgilin de çok gençmiş daha..ayrılın demiyorum ..kimse de diyemez..ama birbirinize zaman verin..bu süreçte birbirinizi daha iyi anlamaya tanımaya çalışın derim.ben de farklı kültürden birileriyle tanışsam sorun oluşacak eminim.. ama karakterleriniz tam olarak oturduktan sonra herkese sevginizi kanıtlayabilirsiniz..ama henüz tam anlamıyla karakterlerin yerli yerine oturması için ikiniz de çok gençsiniz..karakterden kastım da zamanla emin olmak ne istediğinizden..yoksa olumsuz anlam çıkmasını istemem:)

Son düzenleme:

Benim yorumlarımıda okursanız sevınırım olayın daha ayrıntılı hali mevcuttur cunku ben zombi nın ABLASIYIM

Benim yorumlarımı da okursanız sevınırım olayın daha ayrıntılı hali mevcuttur cunku ben zombi nın ABLASIYIM .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…