Canım KAYNANAM

Elsaayk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
592
599
33
merhaba hanımlar uzun zamandır siteye girmiyordum daha doğrusu doğum yaptım ve dünya tatlısı 8 aylik bir kızım var o yüzden fırsat bulamadım.
Neyse konuma geceyim hanımlar bende bir kaynana var bilenler bilir alt katta oturuyor ve bu kadın tıpkı ergen gibi herşeye alınan kaprisli bir tıp yani ben herkese her şeyi söylerim ama bana kimse karışmasın der
Örneğin 1) bir yere gidilecekse onun akrabalarından önce bana gidelım der tamam derim eger kizi da gelirse goturmek ister ama kizi gelmezse yok ben gidecem der ( gittiginde akrabalar beni sorunca kendi gelmedi diyor bu arada akrabaları beni çok sever özellikle davet ederler)
2)bana ilk yıl çok hakareti oldu beceriksiz de dedi oğluma zorla geldin de dedi (burda demek istediği eşimle severek evlendik ve eşim çok şükür hep benim yanımda destekcim Allah ondan razı olsun)
3) sürekli benim evimi yönetmek istiyor birşey alırsam surat aşıyor felan

Şuan canımı sıkan ise 2 gün önce bizdeydi kendi kaynanası da bendeydi oturma odasında oturuken kızımı yere yatırdım ve kapıyı örttüm hayırdır elsaayk üşüdün heralde dedi bende evet anne ev serin oldu gibi dedim veeee bingoo ben kambiyo en düşük ayara aldım ev bence sıcak dedi ve bende kalkıp neden düşürüyorsun sürekli benim kombi ayarimla oynuyorsun deyip gidip yükselttum. O zaman ben gidiyorum siz oturun benim kaynanama dedi ve cıktı gitti
2 gündür ne ben ne de onlar gidip gelmiyoruz sorum şu eşimin babannesi aşağıda ve ben eşime acaba bu akşam 1 saat inip çıksak mi dedim o da sen bilirsin bence gerek yok dedi ama ayıp olur mu sonuçta babannesi başka şehirden geldi ? Bu arada KAYNANAM yuz verince kızımla ilgilide herşeye ama herşeyede karismaya kalkiyor.

Seni cok iyi anliyorum bi ust versiyonu bende var allah yardimcimiz olsun esin gidelim demiyene kadar bisey deme

Seni cok iyi anliyorum bi ust versiyonu bende var allah yardimcimiz olsun esin gidelim demiyene kadar bisey deme
ona kalsa bin yılda gitmez sağolsun çok adaletli bir insandır haklıyı haksızı ayırt eder ama kayınpederim dünya iyisidir ve torununu kaç gündür göremiyor

Neneyi sizin eve çağır.
Biraz da bizde oturalım.
Değişiklik olsun sana da de.

ona kalsa bin yılda gitmez sağolsun çok adaletli bir insandır haklıyı haksızı ayırt eder ama kayınpederim dünya iyisidir ve torununu kaç gündür göremiyor
Kayınpederin gelsin size baba durumları biliyorsun gel torunun seni özledi de
Şu çocuğunun evlendiğini kabul edemeyen burnunu sokanlara sinir oluyorum

Kayınpederin gelsin size baba durumları biliyorsun gel torunun seni özledi de
Şu çocuğunun evlendiğini kabul edemeyen burnunu sokanlara sinir oluyorum
aldinda suda var benim kayınpeder de ben gitmeyim bir gun çıkıp gelmez üst kata hatta kızım benim babamı haftada bir gördüğü halde babamı daha çok seviyor

Yanında destekçi olan adam sana hakaret edilmesinede engel olmaz mıydı valla benim eşim melek o zaman bugün olmuş ne annesi ne kardeşi ne babası bana gık diye en ufak bir kötü söz edememiştir ki hiç tanımadan görücü usulü evlendim.Konbinin derecesine kadar maydanoz bir kaynana zor valla Allah sabır versin.

Yanında destekçi olan adam sana hakaret edilmesinede engel olmaz mıydı valla benim eşim melek o zaman bugün olmuş ne annesi ne kardeşi ne babası bana gık diye en ufak bir kötü söz edememiştir ki hiç tanımadan görücü usulü evlendim.Konbinin derecesine kadar maydanoz bir kaynana zor valla Allah sabır versin.
KAYNANAM eşimin yanında bana asla birşey diyemez çünkü çekinir tepki alacağı için benim KAYNANAM çok kurnaz kadındır genellikle beni kahvaltıya çağırdığı zamanlarda sokardı lafları gerçi artık yapamıyor çünkü iki kat laf duyunca galiba bu benden deli dedi

Bu arada işe geri dönüp çalışmaya niyet ettim sırf kızıma bu kadın bakacak korkusuyla erteledim düşüncesine yüreğim dayanmadi

Eşin gerek yok demiş.Babanneyi de misafir etmişsin inme bence.Babanne gideceği zaman yolcu etmeye gidersin.Allah sana sabıur versin bacım.Ama çok şanslısın ki eşin arkanda kayınpederin iyi.Kaynanan konuşur konuşur susar hiç takma.

Eşin gerek yok demiş.Babanneyi de misafir etmişsin inme bence.Babanne gideceği zaman yolcu etmeye gidersin.Allah sana sabıur versin bacım.Ama çok şanslısın ki eşin arkanda kayınpederin iyi.Kaynanan konuşur konuşur susar hiç takma.
evet takmıyorum artık hiç bir şekilde sırf kendini ıyi göstersin diye misafiri geldiğinde de inmiyorum gerek yok . Bu arada kadın ben ne alırsam hasta oluyor dün süpürgeni yeniledim diyorum acaba whatsapp an duruma atsam yüreğine iner mi :skandal::KK45:

Evet kızlar inmiyorum zaten şuan misafirde gelmiş eğer misafir varken inersem tekrar onun emrivakilerine her misafir geldiğinde çağırmasına fırsat vermiş gibi olacam bak ben yine geldim der gibi olacak gitmem

Bu tarz bi tane bende de vardı boşanmakla kurtuldum anca.
Ne kendi sınırlarına sok, nede onun sınırına gir. Herkes yerini bilsin.
Büyüğün cahili de hiç çekilmiyor.
Allah hidayet versin.

Back
X