- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.661
Valla cumarteis olmadan yapmam haco ne zaman testi alsam ya adet oluyprjm ya da elimde patlıyor yok bi de gidip ucuz da almıyorum saf gibi önüme ne gelirdeBi test yap artık sen lütfen
Pazar günü sipariş verdim pazartesi kargoya verildi perşembe oldu evet sür at mantıkSürüp atmışlar kargonu aşkoboludaysa gelir aşkım bugün en geç yarın bide giriş çıkışları hemen yazmıyorlar sisteme araya hafta sonu mu girdi sipariş verirken ne zaman vermiştin
Saçmalaşma aşko içme tamam bi kere yanlışlıkla içmişsin cılkını çıkartma
Aşko cumartesi çok uzaaaakValla cumarteis olmadan yapmam haco ne zaman testi alsam ya adet oluyprjm ya da elimde patlıyor yok bi de gidip ucuz da almıyorum saf gibi önüme ne gelirde
Yaa kuzuşum öyle bi Fransız’ım ki şu konuya. Adet döneminde yumuşlar zaten küçük olmaz mı büyümeyecek mi onlar zaten kendi kendineFıstıklar, ben tüp bebek doktoruma gittim bu sabah.. yine 2 büyük 2 küçük yumuş varmış, yine sinir oldum, yine başlayamadım.. doktor hiç bir takviye öneri falan vermiyor, zaten içtiğim takviyelere devam.. 4-5 ay önceki tüm tıkırında giden sistemim bozuldu.. bu ay da doğal yolla deneme sporuna devam yani@Random3 Mucizemmm16 iyilikperisi92 @Veziir @bitliKedi @raainbow annabelica @Papatyamveben-Mavi
Bazen oluyo öyle bebeğim inşallah süprayz yapıp getirirler bugünPazar günü sipariş verdim pazartesi kargoya verildi perşembe oldu evet sür at mantıkkeşke sisteme girmemiş olup bu gün aniden kapı çalsa ama sanmıyorum kod gönderiyorlar dağıtıma çıkınca
Ya sende yumurta var bende yumurta azFıstıklar, ben tüp bebek doktoruma gittim bu sabah.. yine 2 büyük 2 küçük yumuş varmış, yine sinir oldum, yine başlayamadım.. doktor hiç bir takviye öneri falan vermiyor, zaten içtiğim takviyelere devam.. 4-5 ay önceki tüm tıkırında giden sistemim bozuldu.. bu ay da doğal yolla deneme sporuna devam yani@Random3 Mucizemmm16 iyilikperisi92 @Veziir @bitliKedi @raainbow annabelica @Papatyamveben-Mavi
Aman yapma etmetamam yaw
Aman yarabbı doktora yazsam yemin ederim gidip beni paylaşır sayfasında ahhahah
Bak bak yazarken bile nefes alamıyor nasıl sabırsız yaAşko cumartesi çok uzaaaak
Bugun yine paylaşmış cok hanıle kalan var sen hiç kullandınmı mfk kuzummAman yapma etme
Bu hangi cumartesi acabasıBak bak yazarken bile nefes alamıyor nasıl sabırsız yavar ya sen sen yokmusun yapmıcam
Yok aşkım kullanmadımBugun yine paylaşmış cok hanıle kalan var sen hiç kullandınmı mfk kuzumm
İki gündür dışarıdayım pert oldum bugün erken geldim diye keyif yapıyorum vallao kadar çaya kahveye idrarda beta falan kalmaz aşko şimdiden sonucu kabul etmiyorum ona göre
Ayyy sabrınıza başlıcam yaBak bak yazarken bile nefes alamıyor nasıl sabırsız yavar ya sen sen yokmusun yapmıcam
İnşallah aşko Bekleyelim bakalımBazen oluyo öyle bebeğim inşallah süprayz yapıp getirirler bugün❤❤❤
Bu hafta kızBu hangi cumartesi acabasıbencede çok uzakta
Valla bizim bu 2 ci ayımızYok aşkım kullanmadım
Ayy güzel haberler alalım inşallah aşkımİki gündür dışarıdayım pert oldum bugün erken geldim diye keyif yapıyorum vallaAşko ben bu sabah her türlü yapardım da yarın nasılsa kan vericem diye bi gevşeklik var üstümde. 4 saatlik orucuma başlıyorum şu an ne çıkarsa artık
Ayyy sabrınıza başlıcam yatamam otur bekle
Kızzz deli böyle deme deme sen zaten evrene direk mesaj gönderiyorsun Aralık olsun falan diye sonra kasım olunca da Ocak dersen bu böyle böyle devam ederKızçelerimmn napıyosunuzzz nasılsınızzzbenim kırmızılar devasal bir ağrıyla birlikte bugün merhaba dediler
@Lale95 @Veziir @Demgey3 M mucizeOlduMucizemmm16 @melek076 iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ @Safiye19 @Random3 annabelica @canancan11 @partalina_ ve nickleri unuttugum diğer aşkolarımm
Aşkom sen bat tarihimi değiştirirkenMucizemmm16 19 kasım olarak düzeltirmisin o aydanda pek ümidim yok direk aralık ayını mı yazsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?