Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sürüp atmışlar kargonu aşko boludaysa gelir aşkım bugün en geç yarın bide giriş çıkışları hemen yazmıyorlar sisteme araya hafta sonu mu girdi sipariş verirken ne zaman vermiştin
Pazar günü sipariş verdim pazartesi kargoya verildi perşembe oldu evet sür at mantık keşke sisteme girmemiş olup bu gün aniden kapı çalsa ama sanmıyorum kod gönderiyorlar dağıtıma çıkınca

Yaa kuzuşum öyle bi Fransız’ım ki şu konuya. Adet döneminde yumuşlar zaten küçük olmaz mı büyümeyecek mi onlar zaten kendi kendine

Ya sende yumurta var bende yumurta az
Ben bir sürü şey içiyorum kız sana niye vermıyor bişi aaa ilk defa duydum vitmsın de mı vermedi
Napcan sımdı tüpe gitmeme kararı mı aldın kuzum
Asılama yaptırdın mı sen hiç

o kadar çaya kahveye idrarda beta falan kalmaz aşko şimdiden sonucu kabul etmiyorum ona göre
İki gündür dışarıdayım pert oldum bugün erken geldim diye keyif yapıyorum valla Aşko ben bu sabah her türlü yapardım da yarın nasılsa kan vericem diye bi gevşeklik var üstümde. 4 saatlik orucuma başlıyorum şu an ne çıkarsa artık

Kızzz deli böyle deme deme sen zaten evrene direk mesaj gönderiyorsun Aralık olsun falan diye sonra kasım olunca da Ocak dersen bu böyle böyle devam eder yapma kuzum Ya ben anladım ki gerçi geç oldu ama ağzımızdan çıkan her söz şaka dahi olsa yada içimizden geçirdiğimiz, inanın emir niteliğinde evren için sonra işte ağlayıp duruyoruz neden neden neden
Lütfen kızlar bu kısır döngüden kurtulalım artık
He canısı bu arada düzeltme yapayım özür dilerim deli demek istemedim deli kadınlarız biz yani çılgın işte iyice yüzüme gözüme bulaştırdım açıklama yapacam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…