Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende şipariş verdim ama nasıl kullanılıyor fikrim yok
Ben aç karna sabah bir su bardağı sıcak kaynamış suyu 1 tatlı kaşığı tohumu koyup 7 dk bekletip içiyorum içine bir çay kaşığı bal koyuyorum bir de. Ama yumurtlama günü olduğu günü birakiyorsun canım. Devam etmemelisin

Neyse ki iyi bari aşkım geç işe gitmesi iyi bişey en azından yardımcı oluyo aferin enişteye ama onların hepsine gıcık oluyorum kendimin kide dahil
Şimdi 1-2 yardım etti diye yaptıklarını unutacak değiliz zaten aşkısı
Ya ben anlamadım şimdi. Zaten adette yumurta geliştirici iğne falan kullanılmıyor mu tüp bebekte? Tabii emin adımlarla gidilmesi, boşuna zaman kaybetmeme adına daha iyi. Sonu hüsran olacağına beklemekte fayda var tatlım. Belki de Allah bekle diyor, belki de gerek kalmaz. Amin

Ay madem geliyorsun bari ağrısız gel neyse aşko hayırlısı olsun inşallah diğer ay güzel olacak Ay niye kasımdan ümidi kestinnnn kasımda aşk başkadırrrr

Ayyy benim en yakın arkadaşım kova Burcu çok severim kovaları Senin enerjim ama gerçekten çok başka aşko bunu senin yüzün diye söylemiyorum gerçekten hayranım enerjine Burda hepimiz dökülüyoruz toplayan hep sen oluyorsun ne güzel Ahahah aynen aşko bize özelsin

Çok yorma o zaman kuzum vücudunu ay ne güzel helal olsun enişteye maşallah

Normalde her ay yumurtalıklarda 3-5-10-15 yumurta oluyor, yaşa göre genelde. Doğal olarak salgıladığımız hormonlarla bir tanesi, en iyisi hatta, büyüyor ve çatlıyor. Diğerleri minnak kalıp atılıyor. Tüp bebekte ilk baştaki yumurtaların hepsi çokça hormon verilerek eşit şekilde büyütülüyor. Amaç bu. İlk muayenede ne kadar yumurtan varsa o kadar embriyon olabiliyor.. bazısı boş çıkıyor bazısı döllenemiyor arada ziyan da olabiliyor tabi.. 1 yumurtayla bile tüp yapılır ama benim 3 ay önce 8 yumuş varken bu ani düşüş yüzünden tedaviyi başlatmak istemiyorlar. Bir sürü para ve eziyet çünkü.. ama artmazsa sayı kabullenip 2 yumurtayla da başlayacağız ne yapalım..

Yaa kuzuşum öyle bi Fransız’ım ki şu konuya. Adet döneminde yumuşlar zaten küçük olmaz mı büyümeyecek mi onlar zaten kendi kendine
Sen hiç öğrenme hep fransız kal inşallaaah amin Anlayacağın işte bu ay da anam babam usulu çiftleşicem yani teknolojik şeylerle uğraşmıcam..

Yerim seni eeee birinin bu görevi üstlenmesi gerekiyordu baktım herkes dökülüyor ben bari bunu yapmayayım diyorum şaka bi yana evet bu enerjimi seviyorum inşallah hiç tükenmez geleceğimi instada videoda dans eden eğlenen yaşlı teyzelerde görüyorum

Anladım bebeğim. Evet o sürecin biraz yıpratıcı olduğunu bildiğimden öyle dedim zaten kuzum. İlaçlar gerçekten sarsıyor baya. E tabii bi de psikolojik kısmı var. En doğru zamanda en güzeli olsun inşallah. Ne kadar stressiz ve kafan rahat olursa o kadar iyi. Umarım hiçbirine de gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…