- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.681
Bekleyelim bakalımİnşallah aşko Bekleyelim bakalımsen napıyosunuz aşko
Bende başlıycamAyyy sabrınıza başlıcam yatamam otur bekle
Kuzum Ya soramadım senin sonuçlar nasıl olduAyy güzel haberler alalım inşallah aşkım
Sende benim canımsınnnnnCanımsın❤❤ Hepimiz iyi olalım hepimiz gülelim aşkım hiç birimiz üzülmeyelim Rabbim hep güldürsün yüzümüzü ❤❤❤
Kahvaltı ?? Kız orda saat 3 değil mi gece yarısı olacak birazdanBekleyelim bakalımortalığı topluyorum aşkoşum kahvaltı edemedim daha toplayıp ediciğim az kaldı sen napıyosun
Aşko değerlerine morali bozuldu birde enişte üzüyor bebeğimizi ondan ama çok şükür toparladı eski haline döndüYav bir gün yoktum bir güün niye ağladı bu kız neler oldu dün off buranın hızına yetişemiyoring
Ben aç karna sabah bir su bardağı sıcak kaynamış suyu 1 tatlı kaşığı tohumu koyup 7 dk bekletip içiyorum içine bir çay kaşığı bal koyuyorum bir de. Ama yumurtlama günü olduğu günü birakiyorsun canım. Devam etmemelisinBende şipariş verdim ama nasıl kullanılıyor fikrim yok
Şimdi 1-2 yardım etti diye yaptıklarını unutacak değiliz zaten aşkısıNeyse kiiyi bari aşkım geç işe gitmesi iyi bişey en azından yardımcı oluyo aferin enişteye ama onların hepsine gıcık oluyorum kendimin kide dahil
Ya ben anlamadım şimdi. Zaten adette yumurta geliştirici iğne falan kullanılmıyor mu tüp bebekte? Tabii emin adımlarla gidilmesi, boşuna zaman kaybetmeme adına daha iyi. Sonu hüsran olacağına beklemekte fayda var tatlım. Belki de Allah bekle diyor, belki de gerek kalmaz. AminFıstıklar, ben tüp bebek doktoruma gittim bu sabah.. yine 2 büyük 2 küçük yumuş varmış, yine sinir oldum, yine başlayamadım.. doktor hiç bir takviye öneri falan vermiyor, zaten içtiğim takviyelere devam.. 4-5 ay önceki tüm tıkırında giden sistemim bozuldu.. bu ay da doğal yolla deneme sporuna devam yaniR Random3 Mucizemmm16 iyilikperisi92 @Veziir @bitliKedi @raainbow @Annabelle1 @Papatyamveben-Mavi
Ay madem geliyorsun bari ağrısız gelKızçelerimmn napıyosunuzzz nasılsınızzzbenim kırmızılar devasal bir ağrıyla birlikte bugün merhaba dediler
@Lale95 @VeziirDemgey3 M mucizeOldu Mucizemmm16 @melek076 iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ miraclebeyb R Random3 @Annabelle1 @canancan11 partalina_ ve nickleri unuttugum diğer aşkolarımm
Aşkom sen bat tarihimi değiştirirkenMucizemmm16 19 kasım olarak düzeltirmisin o aydanda pek ümidim yok direk aralık ayını mı yazsak
Grubun komple üstüne kurşun döktürücem benAşkım belki bu ay bebişin gelirsende yine yumoşlar var bende oda yok püüü
Ayyy benim en yakın arkadaşım kova BurcuBen bir kova burcu olarak dışardan soğuk samimiyet kurunca fazla sıcak birisiyim biryerlerde beni görüp çok sonradan tanıştığım herkes bunu diyor sen dışardan çok resmî çok mesafeli duruyorsun tanışıp bu kadar eğlenceli birisi olduğunu göreceğime inanmazdım diyorlar işte sizlerle böyleyim herkese değil size özel şuan ahahahaevet kuzum iyikide yollarımız kesişmiştir tanışmışız
Çok yorma o zaman kuzum vücudunuValla çocuklarla ne kadar dinlenebilirsem işte kuzum. Sağolsun bugün yemeği kocam yapacak işe gitmeden. Sağol canımın içi
Ayrılmayalım tabii, hep birlikte doğuralım minnaklarısen de iyisin inşallah, zehrini akıtmışsın diyelim rahatlamışsındır azcık
Normalde her ay yumurtalıklarda 3-5-10-15 yumurta oluyor, yaşa göre genelde. Doğal olarak salgıladığımız hormonlarla bir tanesi, en iyisi hatta, büyüyor ve çatlıyor. Diğerleri minnak kalıp atılıyor. Tüp bebekte ilk baştaki yumurtaların hepsi çokça hormon verilerek eşit şekilde büyütülüyor. Amaç bu. İlk muayenede ne kadar yumurtan varsa o kadar embriyon olabiliyor.. bazısı boş çıkıyor bazısı döllenemiyor arada ziyan da olabiliyor tabi.. 1 yumurtayla bile tüp yapılır ama benim 3 ay önce 8 yumuş varken bu ani düşüş yüzünden tedaviyi başlatmak istemiyorlar. Bir sürü para ve eziyet çünkü.. ama artmazsa sayı kabullenip 2 yumurtayla da başlayacağız ne yapalım..Şimdi 1-2 yardım etti diye yaptıklarını unutacak değiliz zaten aşkısı
Ya ben anlamadım şimdi. Zaten adette yumurta geliştirici iğne falan kullanılmıyor mu tüp bebekte? Tabii emin adımlarla gidilmesi, boşuna zaman kaybetmeme adına daha iyi. Sonu hüsran olacağına beklemekte fayda var tatlım. Belki de Allah bekle diyor, belki de gerek kalmaz. Amin
Napim aşko beklemedeyim işte bekle bekle ne zaman geçecek zaman bilmemsen naptın şimdi yumurtlamadan çıktın senı dusuneöıyorum He
Sen hiç öğrenme hep fransız kal inşallaaah aminYaa kuzuşum öyle bi Fransız’ım ki şu konuya. Adet döneminde yumuşlar zaten küçük olmaz mı büyümeyecek mi onlar zaten kendi kendine
Yürüyüşlere devam mı kuzuNapim aşko beklemedeyim işte bekle bekle ne zaman geçecek zaman bilmem
Yerim seniAyyy benim en yakın arkadaşım kova Burcuçok severim kovaları Senin enerjim ama gerçekten çok başka aşko bunu senin yüzün diye söylemiyorum gerçekten hayranım enerjine Burda hepimiz dökülüyoruz toplayan hep sen oluyorsun ne güzel Ahahah aynen aşko bize özelsin
Aşko yürüyemiyorum çok yağmurluYürüyüşlere devam mı kuzu
Anladım bebeğim. Evet o sürecin biraz yıpratıcı olduğunu bildiğimden öyle dedim zaten kuzum. İlaçlar gerçekten sarsıyor baya. E tabii bi de psikolojik kısmı var. En doğru zamanda en güzeli olsun inşallah. Ne kadar stressiz ve kafan rahat olursa o kadar iyi. Umarım hiçbirine de gerek kalmazNormalde her ay yumurtalıklarda 3-5-10-15 yumurta oluyor, yaşa göre genelde. Doğal olarak salgıladığımız hormonlarla bir tanesi, en iyisi hatta, büyüyor ve çatlıyor. Diğerleri minnak kalıp atılıyor. Tüp bebekte ilk baştaki yumurtaların hepsi çokça hormon verilerek eşit şekilde büyütülüyor. Amaç bu. İlk muayenede ne kadar yumurtan varsa o kadar embriyon olabiliyor.. bazısı boş çıkıyor bazısı döllenemiyor arada ziyan da olabiliyor tabi.. 1 yumurtayla bile tüp yapılır ama benim 3 ay önce 8 yumuş varken bu ani düşüş yüzünden tedaviyi başlatmak istemiyorlar. Bir sürü para ve eziyet çünkü.. ama artmazsa sayı kabullenip 2 yumurtayla da başlayacağız ne yapalım..
Dimi ya sabırda bir yere kadar adet günü zaten anlaşılacak ne olacağı o günü neden nasıl bekler insan önemli olan erkenden öğrenebilmekBende başlıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?