- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.701
Aşko hiç düzenli beslenmiyorsunBekleyelim bakalımortalığı topluyorum aşkoşum kahvaltı edemedim daha toplayıp ediciğim az kaldı sen napıyosun
İyi yapıyorsun aşko bir toparlayıcı lazım bizlereYerim senieeee birinin bu görevi üstlenmesi gerekiyordu baktım herkes dökülüyor ben bari bunu yapmayayım diyorum şaka bi yana evet bu enerjimi seviyorum inşallah hiç tükenmez geleceğimi instada videoda dans eden eğlenen yaşlı teyzelerde görüyorum
İnşallah kuzumİyi yapıyorsun aşko bir toparlayıcı lazım bizlereay inşallah hiç tükenmez bebeğim maşallah maşallah nazar değmesin Ahahahha bayılıyorum o teyzelere ya olabilir valla aşkısı bekliyorum senden kız sen hala kargosunu bekleyen kedi misinnnnnn gelmedi mi
Döktür aşko üstümüzde ki karabulutlar gitsinGrubun komple üstüne kurşun döktürücem ben
Canım hiç istemiyo kuzum bişeyler yemekAşko hiç düzenli beslenmiyorsunbende 10 da uyandım işleri yaptım çok şükür bitirdim oturdum komşum kahve içmeye geldi oturuyoruz
Bencede sabır bi yere kadar taş olsa çatlarDimi ya sabırda bir yere kadar adet günü zaten anlaşılacak ne olacağı o günü neden nasıl bekler insan önemli olan erkenden öğrenebilmekiyilikperisi92
Evet kahvaltıKahvaltı ?? Kız orda saat 3 değil mi gece yarısı olacak birazdan
Aşkım fsh epey yüksekKuzum Ya soramadım senin sonuçlar nasıl oldu
Kesinlikle aşkımŞimdi 1-2 yardım etti diye yaptıklarını unutacak değiliz zaten aşkısı
Ya ben anlamadım şimdi. Zaten adette yumurta geliştirici iğne falan kullanılmıyor mu tüp bebekte? Tabii emin adımlarla gidilmesi, boşuna zaman kaybetmeme adına daha iyi. Sonu hüsran olacağına beklemekte fayda var tatlım. Belki de Allah bekle diyor, belki de gerek kalmaz. Amin
Aşko yürüyemiyorum çok yağmurluhava düzelsin inşallah devam
Ayyy benim en yakın arkadaşım kova Burcuçok severim kovaları Senin enerjim ama gerçekten çok başka aşko bunu senin yüzün diye söylemiyorum gerçekten hayranım enerjine Burda hepimiz dökülüyoruz toplayan hep sen oluyorsun ne güzel Ahahah aynen aşko bize özelsin
Çiftleşin aşkom en güzeliSen hiç öğrenme hep fransız kal inşallaaah aminAnlayacağın işte bu ay da anam babam usulu çiftleşicem yani teknolojik şeylerle uğraşmıcam..
Yaaaa diyorum sana huylarımızda benzerliklerimiz var diye meğer bundanmış_Umutlu_Pozitif_ aşkom ben görmemişimm bu yazdığını sen kova mıydın. Boşuna bu kadar sevmemişiz birbirimizi. Çünküüüü ben de kovayım
He çok benziyoruz valla kesinlikle beybiYaaaa diyorum sana huylarımızda benzerliklerimiz var diye meğer bundanmış
2.günü canikom.
2 tane 8mm. 2 tane de 3-4mm yunurta gördü. Şaka gibi ya.. eşit olsalar neyse eşit de değillerki..
Bazen beklemediğin zaman hemen gelir kargolar beklediğin zaman özellikle gelmez sanki bilerek bekletiyorlar gibiİnşallah kuzum
Ay evet aşko gelmedi gelmiyor bu günden umudum yok yarına artık inşallah
Aşko ben balık burcuyumHe çok benziyoruz valla kesinlikle beybiİki deli bi araya gelmemeliydik Demgey3 ikizler misin kuzu sen de
Ahahaha aynen aşko yok kız yarından çıkmaz ama kendimi oyalamak istiyorumBazen beklemediğin zaman hemen gelir kargolar beklediğin zaman özellikle gelmez sanki bilerek bekletiyorlar gibiinşallah yarın gelirde güzel haberler verirsin kuzucum bizlere
Benim eşim ve babam balık aşkoAşko ben balık burcuyumeşim ikizler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?