Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bekleyelim bakalım ortalığı topluyorum aşkoşum kahvaltı edemedim daha toplayıp ediciğim az kaldı sen napıyosun
Aşko hiç düzenli beslenmiyorsun bende 10 da uyandım işleri yaptım çok şükür bitirdim oturdum komşum kahve içmeye geldi oturuyoruz

İyi yapıyorsun aşko bir toparlayıcı lazım bizlere ay inşallah hiç tükenmez bebeğim maşallah maşallah nazar değmesin Ahahahha bayılıyorum o teyzelere ya olabilir valla aşkısı bekliyorum senden kız sen hala kargosunu bekleyen kedi misinnnnnn gelmedi mi

İnşallah kuzum
Ay evet aşko gelmedi gelmiyor bu günden umudum yok yarına artık inşallah

Kesinlikle aşkım

_Umutlu_Pozitif_ aşkom ben görmemişimm bu yazdığını sen kova mıydın. Boşuna bu kadar sevmemişiz birbirimizi. Çünküüüü ben de kovayım

Benimde dün böyle çıktı 2 ay evel 8-9 yumurta gördü gayet iyi derken birde 10 mm olanlar vardı eşit nasıl büyücek bilmiyorum bende bidahaki ay ne olacak diye düşünüyorum buda bi mesaj olabilir tüpe başlayamadan doğal olur belki
2.günü canikom.
2 tane 8mm. 2 tane de 3-4mm yunurta gördü. Şaka gibi ya.. eşit olsalar neyse eşit de değillerki..

Eklentiler

• 33D5380A-FA72-41EB-9989-587E9977FCA9.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 36
  • 6C45DF49-18BB-447D-B23E-76E11A2FA8B6.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…