- 18 Temmuz 2022
- 6.172
- 10.285
- 198
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.961
Ben bu rüyayı sürekli görüyorum da uyanmak çok acı oluyor aşkoAynen aşko iki günde bir yapıcam inşallah koyulaşma görürüz
Ya resmen rüyamda çift çizgi gördüm kalktım test yapacaktım ben ya dedim yaptım böyle çıktı Allahım hayır etsin
Yerleşiyor civcivin inşallahHiç o moda girmeyeceğim aşkokanamamda durmuş şükür benim bu kanamalar kafamı karıştırıyor ama dur bakalım
Kuzu iyi ki yazdın aklımız oğluşumuzdaydı. Evde psikolojik olarak daha iyi olur çocuk iyi yapmışsınız. Sen güzelce bakarsın ona. İlaçları ve anne sevgisiyle hemen toparlanacak inşallahGünaydın aşko, şükür toparliyoruz düne nazaran bugün bi tık iyi,ateşi,kusması bitdi,bitek ishal kaldi
Dün tüm gün acildeydik tahlil falan derken akşam oldu eve geleli , yatışıni yapıp orda tedavii etdirmemizi soylediler ama istemedik hastane ortami zaten korkuyor çocuk
Hemşireyle eve geldik serumu, antibiotiki diger iğne ilaçlar falan derken bitmiş durumdaydim
İnşaallah iyileşir en kısa zamanda
İlişkiden 5 gün sonra vücutta beta olmuyor ki aşko. En erken 7.gün salgılanırBende bilmiyorum aşko ilişkiden beş gün sonra diye kendilerine güveniyorlar
Ay aynen geçsede tekrarlasam bakalım var mı yok mu anlardık
Etiketlemicam bananeKızzzz sen beni ne etiketlemiyonnnnn
Sayafaları karıştiracgaim tutmasa göremiyecemmm deluuu
İnshaAllah daha çok gelişir olmadı boş durmak yok kendin çalışacaksin o zaman arı gibi vizzz vizzzzne çabuk unuttun o günleri yavrucummm
Askim musait degilim pek sen yaz ama haberdar olayim olurmuKızlar bizim de genetik test sonucumuz çıkmış 1 saate gelmemi söyledi doktorumuz. Beta tsh demir b12 için tahlil yaptırıyorum bir de. Sonuçlarımı paylaşıcam benimle ilgilenin_Umutlu_Pozitif_ R Random3 Mucizemmm16 Demgey3 bitliKedi R raainbow M mucizeOldu iyilikperisi92 M Mavimiresl partalina_ My_Moonlight06
Olsun bebeğim müsait olduğunda gelirsin biliyorum yoğunsunAskim musait degilim pek sen yaz ama haberdar olayim olurmu
Ayy aşkoşum bende görüyorumGünaydııınnn aşkolaaar
Şimdi size enine boyuna bişeyler atıyorum inceleyin yakınlaştırın gören gördüğünü söylesin çünkü ben testte inc bir çizgi görüyorumama tabiki gaza gelmiyoruz iki günde bir yapıcam bakalım Rabbim nasip etmişse olmuştur inşallah Demgey3 Mucizemmm16 iyilikperisi92 annabelica R raainbow M mucizeOldu @sevdaluk1911 @melek076 @Veziir M Mavimiresl My_Moonlight06 ve etiketleyemediğim diğer canlar
Amaan etrafmdakiler aşkoo iyi davransalar şeker yanımıda görürler ben napıyımKim diyor yaw
Yaa kuzumm yaaBu kovalarda seni çok tatlı buluyorrrrgünaydınlarr
Bende değiştiretek anlatcam bi tutsunYalan değil de kuzum hafiften değiştirerek anlatıyor olabilirlerBen görüyorum açıkçası etrafımda da
Yook o 2 gün beklenmiyorEvet kuzu yaa madem yok gelsin işte, 2 yıl beklemişiz 2 gün bekleyemiyoziyileşemiyorum ya her gün daha kötü oluyorum resmen, ne pis bişeye yakalandım böyle.
Valla biz 3.sezona başladık bebeğim
Ayy Aşkım inşallah güzel sonuçlarla gelirsinKızlar bizim de genetik test sonucumuz çıkmış 1 saate gelmemi söyledi doktorumuz. Beta tsh demir b12 için tahlil yaptırıyorum bir de. Sonuçlarımı paylaşıcam benimle ilgilenin_Umutlu_Pozitif_ R Random3 Mucizemmm16 Demgey3 bitliKedi R raainbow M mucizeOldu iyilikperisi92 M Mavimiresl partalina_ My_Moonlight06
Günaydın bebeğim ❤❤ Diğerlerini gördün mü aşkoMucizemmm16 günaydın aşko uyanmışsın. Dün gece izleyemedim senin kedi videosunu. Sabah sabah izledim çok iyi geldi bende strese en iyi gelen şey bi sigara bi kedi videosu
Ay görünüyor gibi bu kadar erken çıkar mıGünaydııınnn aşkolaaar
Şimdi size enine boyuna bişeyler atıyorum inceleyin yakınlaştırın gören gördüğünü söylesin çünkü ben testte inc bir çizgi görüyorumama tabiki gaza gelmiyoruz iki günde bir yapıcam bakalım Rabbim nasip etmişse olmuştur inşallah Demgey3 Mucizemmm16 iyilikperisi92 annabelica R raainbow M mucizeOldu @sevdaluk1911 @melek076 @Veziir M Mavimiresl My_Moonlight06 ve etiketleyemediğim diğer canlar
Günaydın bebeğim❤❤ ayy aşkım şuanlık iyiyim aman bütün gece yandım atletle falan uyudumgünaydın aşkımYaaaa dikkat et daha kötüleşmesin kuzum sende hasta olma aman diyim ya herkes hasta zaten
İnşallh çabuk toplar kuzum çook geçmiş olsunÇok sağol canım, çok şükür iyi gibi,tedavi devam ediyo
Ben görüyoooruuummm görüyooorummmGünaydııınnn aşkolaaar
Yaa bilmiyordm benimde kova oldu bak şans işte kimi nerde bulacağımız belli olmuyorAşko inanır mısın bilmem içimden ikizler geçti ama dünDemgey3 için o tahmin hakkımı kullandım diye farklı bişey söylemek istedim kovaların en uyumlu olduğu burç ikizlermiş ama benim etrafımda pek ikizler yok. Seni bulmuş oldum
Ayy inşallah iyi haberlerle gelirsin düğün bar bugün aklına gelirse etiketle aşko sayfa sayfa okuyamam kaçmasn aradamKızlar bizim de genetik test sonucumuz çıkmış 1 saate gelmemi söyledi doktorumuz. Beta tsh demir b12 için tahlil yaptırıyorum bir de. Sonuçlarımı paylaşıcam benimle ilgilenin_Umutlu_Pozitif_ R Random3 Mucizemmm16 Demgey3 bitliKedi R raainbow M mucizeOldu iyilikperisi92 M Mavimiresl partalina_ My_Moonlight06
İnşallah olmazsın bebeğimAskim biraz yogunum bu ara. Bende test yaptim bu sabah negatif regl 2 gün var. Regl bekliyorum insallah pazar yada pazartsi olurum erken olmam. Ama regl agrimda var akintimda kesildi genelde kesilince oluyorum. Yarin sabah kapadokyaya gidiyoruz yarin aksam olmayimda adet adamımın gönlünü yapayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?