Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzu iyi ki yazdın aklımız oğluşumuzdaydı. Evde psikolojik olarak daha iyi olur çocuk iyi yapmışsınız. Sen güzelce bakarsın ona. İlaçları ve anne sevgisiyle hemen toparlanacak inşallah

Etiketlemicam banane sen beni takip et
Ay o eski vızvız halimden eser yok şimdi

Ayy aşkoşum bende görüyorum ooff çok heyecanlandım ❤❤

Amaan etrafmdakiler aşkoo iyi davransalar şeker yanımıda görürler ben napıyım
Bu kovalarda seni çok tatlı buluyorrrr günaydınlarr
Yaa kuzumm yaa günaydın testini gördm gisip incelicem şimdi bi dk
Yalan değil de kuzum hafiften değiştirerek anlatıyor olabilirler Ben görüyorum açıkçası etrafımda da
Bende değiştiretek anlatcam bi tutsun
Evet kuzu yaa madem yok gelsin işte, 2 yıl beklemişiz 2 gün bekleyemiyoz iyileşemiyorum ya her gün daha kötü oluyorum resmen, ne pis bişeye yakalandım böyle.

Valla biz 3.sezona başladık bebeğim
Yook o 2 gün beklenmiyor

Ayy Aşkım inşallah güzel sonuçlarla gelirsin ❤❤❤ bunu herkese sordum aşko sana da sorcam kusura bakma genetik testini hangi bölümde yaptırdın bebeğim ?

Ay görünüyor gibi bu kadar erken çıkar mı dur kendimi kaptırmıcam hemen 2-3 gün sonra tekrar yap inşallah koyulaşır

Ben görüyoooruuummm görüyooorummm ay gaza gelmiyor muyduk

Yaa bilmiyordm benimde kova oldu bak şans işte kimi nerde bulacağımız belli olmuyor

İnşallah olmazsın bebeğim ❤ ooff mis gibi tadını çıkar aşkısı ay aman olsan nolcak ya elinde bişey değil ki aşko gönlü için az bi 5 6 gün beklesin bee erimez ya hepsine gıcığım geliyo iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…