- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.981
Kuzu genetik neden istedi doktor bana da anlatsana bizden hiç istemediler deKızlar bizim de genetik test sonucumuz çıkmış 1 saate gelmemi söyledi doktorumuz. Beta tsh demir b12 için tahlil yaptırıyorum bir de. Sonuçlarımı paylaşıcam benimle ilgilenin_Umutlu_Pozitif_ @Random3 Mucizemmm16 Demgey3 @bitliKedi @raainbow @mucizeOldu iyilikperisi92 @Mavimiresl @partalina_ @My_Moonlight06
İnşaallah kuzum çok teşekkür ederimKuzu iyi ki yazdın aklımız oğluşumuzdaydı. Evde psikolojik olarak daha iyi olur çocuk iyi yapmışsınız. Sen güzelce bakarsın ona. İlaçları ve anne sevgisiyle hemen toparlanacak inşallah
Senı yerim lan bize pas et onları senAmaan etrafmdakiler aşkoo iyi davransalar şeker yanımıda görürler ben napıyım
Yaa kuzumm yaagünaydın testini gördm gisip incelicem şimdi bi dk
Bende değiştiretek anlatcam bi tutsun
Yook o 2 gün beklenmiyor
Amin canim teşekkür ederim desteğiniz,dualarınız içinCanım çok geçmiş olsun toparlar hemencecik anneciği onu yoğun bakıma alıronlara bişeycikler olmasın ya kahroluyor insan. Tırnakları taşa değmesin inşallah
Yaa biraz daha iyi olmasına sevindim bebeğim ❤❤ inşallah daha da iyi olucak sende çok yoruldun ya kıyamam sanaGünaydın aşko, şükür toparliyoruz düne nazaran bugün bi tık iyi,ateşi,kusması bitdi,bitek ishal kaldi
Dün tüm gün acildeydik tahlil falan derken akşam oldu eve geleli , yatışıni yapıp orda tedavii etdirmemizi soylediler ama istemedik hastane ortami zaten korkuyor çocuk
Hemşireyle eve geldik serumu, antibiotiki diger iğne ilaçlar falan derken bitmiş durumdaydim
İnşaallah iyileşir en kısa zamanda
Yaaaa maşallah kuzum çok çok sevindimAşklarım iyi geceler durumlar nedir kaç gündür görüşemedikben kendimden bahsediyim çok şükür kalp atışını duyduk rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah sizler naptınız bakalım Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 @Cgh Lale95 @Random3 @raainbow @Safiye19 diğer unuttuğum kızçeler
Oy canım beniiiimmm teşekkür ederim bitanemKim sevmiyormuş valla gelir döverizseni sevmeyen direkt kötüdür aşko net yani
Ayyyy bel ağrısı çok kötü ya bazen çok ağrılı regl olduğumda amannnn bi hamile olsaydım da şu regli bi 9 ay görmeseydim derimKız kandırık yapıyorum beniçimden kasımda hamile kalcam diyorum şşştt çaktırma açıklama yaparkenki çırpınışına bittim deliyiz yani buna yapcak bişey yok
Cidden yani zaten kırmızıları görmek istemiyoeum bide ağrıyı sırtlanıyo geliyor belim yarıldı yakesmedim sus çaktırma gizliden içimden umutlanıyorm inşallah aşk başkadır kuuzm
Yaaa aşkım benim teşekkür ederim bebeğim o senin gönlünün güzelliğiAyy ben ilk defa koca tanıdım_Umutlu_Pozitif_ valla bi tatlı oluyormuşsunuz ne yalan söyliyim bayıldım ikinizede enerjiniz süper Demgey3 tam balıksın bence dicektm balık burcum demişsin o kadar belliki senin duygularndan naifliğinden
İnşaallah canimYaa biraz daha iyi olmasına sevindim bebeğim ❤❤ inşallah daha da iyi olucak sende çok yoruldun ya kıyamam sana❤
Kız sen balık burcumusun ?Ayyyy bel ağrısı çok kötü ya bazen çok ağrılı regl olduğumda amannnn bi hamile olsaydım da şu regli bi 9 ay görmeseydim derimkız kesme tabiiiii kırmızlar gelse bile biz hala umudumuzu kesmiyoruz ahahah
Yaaa aşkım benim teşekkür ederim bebeğim o senin gönlünün güzelliğiFazla duygusalım bu kadar olmak istemezdim ama
Ahahahah ay vallahi öyle ya final bölümünü görmek istiyoruz artıkkkAhhahhaa ay ne güldüm kız sen çok yaşakıykuyruk herif iyimiş bende bölüm atlamak istiyorum yeterse yeter
Gameofthornes mi ne vardı ona döndük bitcek dediğimiz noktada yeni sezon geliyo kuzum bitmiyo sonu yoktükenmişlik sendromu yaşıcm artk
Aşkım kaçıncı sınıfa gidiyo oğluşun ❤ salgın var bebeğim bu covid den sonra hastalıklar iyice sapıttı bide okul ortamı hastalığa müsait herkes bizim gibi değil hastayken evde tutmuyo çocuğunu daİnşaallah canimben yorğunluktan değil korkudan bihal oldum, hiç olmamıştı hayatinda ilk defa böyle ağır hastalandi, inşallah ilk ve son olur, hastane ağzına kadar doluydu küçük bebelerle hepsi hasta havasından mı suyundan mı ne
Anaaaa benim kocişimde ikizlerrrr ikizleri çok severiiiiimmmDaaannnn yanlış cevapikizlerim ben
Aşko ne durumdasın etiket yap gözünü seveyim bişey olunca böyle kaçıp gidiyooooYine tertemizaslında 2.de Birazcık oynadığımda bişey var gibi duruyor ama
3.sınıfa gidiyo canim,evet ya sinir oluyorum hasta çocugunu okula gönderenlere,olan bizim elbebek gülbebek büyüyen çocuklara oluyoAşkım kaçıncı sınıfa gidiyo oğluşun ❤ salgın var bebeğim bu covid den sonra hastalıklar iyice sapıttı bide okul ortamı hastalığa müsait herkes bizim gibi değil hastayken evde tutmuyo çocuğunu daolan bizimkilere oluyo malesef ki ☹
Yaaaaa bebeğiiiimmm bu diğerlerinden çok çok farklı ilk defa bu kadar net görüyorumGünaydııınnn aşkolaaar
Şimdi size enine boyuna bişeyler atıyorum inceleyin yakınlaştırın gören gördüğünü söylesin çünkü ben testte inc bir çizgi görüyorumama tabiki gaza gelmiyoruz iki günde bir yapıcam bakalım Rabbim nasip etmişse olmuştur inşallah Demgey3 Mucizemmm16 iyilikperisi92 @Annabelle1 @raainbow @mucizeOldu @sevdaluk1911 @melek076 @Veziir @Mavimiresl @My_Moonlight06 ve etiketleyemediğim diğer canlar
Valla pembe ara ara kahverengi akıntı başladı adet mi başka bişeymi bilmiyorum bat 24 ekim bakalımAşko ne durumdasın etiket yap gözünü seveyim bişey olunca böyle kaçıp gidiyoooo
Ayy aşkoşum bende görüyorumooff çok heyecanlandım ❤❤
Evet gaz yoook bebeğim gazsız devam ediyoruz burdanBen görüyoooruuummm görüyooorummmay gaza gelmiyor muyduk
Oyy maşallah ❤❤ koca adam olmuş yahu3.sınıfa gidiyo canim,evet ya sinir oluyorum hasta çocugunu okula gönderenlere,olan bizim elbebek gülbebek büyüyen çocuklara oluyo
Canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlar Rabbim şifasını versinGünaydın aşko, şükür toparliyoruz düne nazaran bugün bi tık iyi,ateşi,kusması bitdi,bitek ishal kaldi
Dün tüm gün acildeydik tahlil falan derken akşam oldu eve geleli , yatışıni yapıp orda tedavii etdirmemizi soylediler ama istemedik hastane ortami zaten korkuyor çocuk
Hemşireyle eve geldik serumu, antibiotiki diger iğne ilaçlar falan derken bitmiş durumdaydim
İnşaallah iyileşir en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?