Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzu iyi ki yazdın aklımız oğluşumuzdaydı. Evde psikolojik olarak daha iyi olur çocuk iyi yapmışsınız. Sen güzelce bakarsın ona. İlaçları ve anne sevgisiyle hemen toparlanacak inşallah
İnşaallah kuzum çok teşekkür ederim

Senı yerim lan bize pas et onları sen

Canım çok geçmiş olsun toparlar hemencecik anneciği onu yoğun bakıma alır onlara bişeycikler olmasın ya kahroluyor insan. Tırnakları taşa değmesin inşallah
Amin canim teşekkür ederim desteğiniz,dualarınız için inşaallah çabuk iyileşir

Yaa biraz daha iyi olmasına sevindim bebeğim ❤❤ inşallah daha da iyi olucak sende çok yoruldun ya kıyamam sana

Ayyyy bel ağrısı çok kötü ya bazen çok ağrılı regl olduğumda amannnn bi hamile olsaydım da şu regli bi 9 ay görmeseydim derim kız kesme tabiiiii kırmızlar gelse bile biz hala umudumuzu kesmiyoruz ahahah
Yaaa aşkım benim teşekkür ederim bebeğim o senin gönlünün güzelliği Fazla duygusalım bu kadar olmak istemezdim ama

Yaa biraz daha iyi olmasına sevindim bebeğim ❤❤ inşallah daha da iyi olucak sende çok yoruldun ya kıyamam sana
İnşaallah canim ben yorğunluktan değil korkudan bihal oldum, hiç olmamıştı hayatinda ilk defa böyle ağır hastalandi, inşallah ilk ve son olur, hastane ağzına kadar doluydu küçük bebelerle hepsi hasta havasından mı suyundan mı ne

Kız sen balık burcumusun ?

Ahahahah ay vallahi öyle ya final bölümünü görmek istiyoruz artıkkk yok yok birkaç sezon dayanabiliriz ama bu uzar arka sokaklara dönerse o zaman tükenmişlik sendromu yaşayabiliriz aşko

Aşkım kaçıncı sınıfa gidiyo oğluşun ❤ salgın var bebeğim bu covid den sonra hastalıklar iyice sapıttı bide okul ortamı hastalığa müsait herkes bizim gibi değil hastayken evde tutmuyo çocuğunu da olan bizimkilere oluyo malesef ki ☹

3.sınıfa gidiyo canim,evet ya sinir oluyorum hasta çocugunu okula gönderenlere,olan bizim elbebek gülbebek büyüyen çocuklara oluyo

Yaaaaa bebeğiiiimmm bu diğerlerinden çok çok farklı ilk defa bu kadar net görüyorum Ay çok duygulandım inşallah vardır bebeğim yaaa

3.sınıfa gidiyo canim,evet ya sinir oluyorum hasta çocugunu okula gönderenlere,olan bizim elbebek gülbebek büyüyen çocuklara oluyo
Oyy maşallah ❤❤ koca adam olmuş yahu aşkım valla çok biliyorum çocuğu evde tutmamak için hasta hasta gönderenleri biz burda yenisi yapıcaz diye kıvranıyoruz millet başından atmak için kıvranıyo
Aşkım dedim acaba hani okula yeni başladıklarında da bi tur hasta oluyorlar ya ondan mı acaba diye ama normal kuzum ya benim kız bile hala okul ortamına girdiği ilk ay hasta oluyo..
İnşallah çabucak toparlar minnoşum❤❤

Canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlar Rabbim şifasını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…