- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #25.001
İnşallah canımın içi inşallahYaaaaa bebeğiiiimmm bu diğerlerinden çok çok farklı ilk defa bu kadar net görüyorumAy çok duygulandım inşallah vardır bebeğim yaaa
Ayy şimdi nasıl öbürgün olur bana çatlamasam bari aşko arada kontrol et beniheyecanlanmıyoruz aşkoo sakince iki günde bir yeniliyoruz
Evet gaz yoook bebeğim gazsız devam ediyoruz burdan
Az mı çokmu kuzum inşallah yerleşmedir bebeğimValla pembe ara ara kahverengi akıntı başladı adet mi başka bişeymi bilmiyorum bat 24 ekim bakalım
Aynı durumdayım ahahaha gün nasıl bitecek bilmiyorum uyumuşum yine mi uyusam hep uyusam ahahahhaAyy şimdi nasıl öbürgün olur bana çatlamasam bari aşko arada kontrol et benihadi inşallah bu ay artık gelicek o bebe buraya aşko hatta geliyooo
Çok az sadece tuvalette peçeteye geliyor inşallah öyledirAz mı çokmu kuzum inşallah yerleşmedir bebeğim❤❤
Tamam kuzum etiketle biziKızlar bizim de genetik test sonucumuz çıkmış 1 saate gelmemi söyledi doktorumuz. Beta tsh demir b12 için tahlil yaptırıyorum bir de. Sonuçlarımı paylaşıcam benimle ilgilenin_Umutlu_Pozitif_ @Random3 Mucizemmm16 Demgey3 @bitliKedi @raainbow @mucizeOldu @iyilikperisi92 @Mavimiresl @partalina_ @My_Moonlight06
Ayy hadi hep uyuyalım pazar gününe ışınlanalım kalkmayalım o güne kadarAynı durumdayım ahahaha gün nasıl bitecek bilmiyorum uyumuşum yine mi uyusam hep uyusam ahahahhainşallah aşkommm
Valla bilmem testim sloganı o beşinci gün diye he benim tuttuysa hangi ilişkiden hangi gün tuttu bilemem biliyorsunuz bu ay ilişki çoktuİlişkiden 5 gün sonra vücutta beta olmuyor ki aşko. En erken 7.gün salgılanır
Kuzum haber et muhakkak merak ederizKızlar bizim de genetik test sonucumuz çıkmış 1 saate gelmemi söyledi doktorumuz. Beta tsh demir b12 için tahlil yaptırıyorum bir de. Sonuçlarımı paylaşıcam benimle ilgilenin_Umutlu_Pozitif_ @Random3 Mucizemmm16 Demgey3 @bitliKedi @raainbow @mucizeOldu @iyilikperisi92 @Mavimiresl @partalina_ @My_Moonlight06
Ayy hadi güzel haberlerle inşallah aşkısıÇok az sadece tuvalette peçeteye geliyor inşallah öyledir
Hemen değiştirseydin üstünü kuzum üstünde kurumasın daha çok hasta olursunGünaydın bebeğim❤❤ ayy aşkım şuanlık iyiyim aman bütün gece yandım atletle falan uyudumçok sıcak bastı gece
Ederim canım teşekkür ederimAyy hadi güzel haberlerle inşallah aşkısıhaber et durumu
Evet bebeğiiiimm sende miKız sen balık burcumusun ?
İyiyim aşkım iyiyim ❤ sen nasıl oldun iyi misin ?Hemen değiştirseydin üstünü kuzum üstünde kurumasın daha çok hasta olursunay iyi bari iyiysen
Daha resimleri büyütmeden gördüm hepsini aşko yaaa şaka gibi gölge değil artık silik çizgi buİnşallah canımın içi inşallahevet bende zorlanmadan görebiliyorum testte gölgeden çıktı iş sanki ama iki günde bir yapcam koyulaşırsa hemen kan vercem
Hangi gün tuttuğu önemli değil aşko yeter ki tutsunValla bilmem testim sloganı o beşinci gün diye he benim tuttuysa hangi ilişkiden hangi gün tuttu bilemem biliyorsunuz bu ay ilişki çoktu
Çok daha iyiyim kuzum ya çok şükür bugün nüfusta işlerimiz vardı onlara koşturuyorumİyiyim aşkım iyiyim ❤ sen nasıl oldun iyi misin ?
Cok şükğr aşkım cok sevindim iyi olmana ❤Çok daha iyiyim kuzum ya çok şükür bugün nüfusta işlerimiz vardı onlara koşturuyorum
Dimi dimi inşallah kopkoyu olur inşallahDaha resimleri büyütmeden gördüm hepsini aşko yaaa şaka gibi gölge değil artık silik çizgi buAllahım inşallah inşallah
İnan takılmam tuttuğunu kesin bilsem hangi gün olduğu hiç önemli değilHangi gün tuttuğu önemli değil aşko yeter ki tutsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?