- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #25.021
Bence bu kez gol aşkoİnan takılmam tuttuğunu kesin bilsem hangi gün olduğu hiç önemli değil
İnşallah canım yok şuan nötrüm koyulaşma görmeden sevinmem iki gün sonra tekrar yapcam bundan koyuysa kan vercemCanim var maşallah. Ama bu testte bu cizgi cok cikiyor umudunu kirmak gibi olmayayim inşallah gebesindir
Aşkım bi görüş bakalım ne diyceklerKızlar eşimde kromozomal bi problem çıktı. Gebelik oluşsa bile düşük olması veya engelli çocuk olma riski yüksekmiş. Sağlıklı gen transferi yoluyla tüp bebek yapılması gerekliymiş. Ege üniversitesine geldim şimdi iki hocamızla görüşeceğim. Bekliyorum bakalım. Nerelere geldi iş çok şaşkınım. Eşimle de henüz paylaşamadım. Bu boyutta bi problemle karşılaşacağımı sanmıyordum gerçekten şoktayımDemgey3 Mucizemmm16 R Random3 M Mavimiresl iyilikperisi92 R raainbow
Ayy bebeğim çok şükürAşklarım iyi geceler durumlar nedir kaç gündür görüşemedikben kendimden bahsediyim çok şükür kalp atışını duyduk rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah sizler naptınız bakalım Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 @Cgh @Lale95 R Random3 R raainbow miraclebeyb diğer unuttuğum kızçeler
Bunun ilaç tedavisi yok mu canım illa tüp bebeğe mi yonlendiriyorlar. Geçmiş olsunKızlar eşimde kromozomal bi problem çıktı. Gebelik oluşsa bile düşük olması veya engelli çocuk olma riski yüksekmiş. Sağlıklı gen transferi yoluyla tüp bebek yapılması gerekliymiş. Ege üniversitesine geldim şimdi iki hocamızla görüşeceğim. Bekliyorum bakalım. Nerelere geldi iş çok şaşkınım. Eşimle de henüz paylaşamadım. Bu boyutta bi problemle karşılaşacağımı sanmıyordum gerçekten şoktayımDemgey3 Mucizemmm16 R Random3 M Mavimiresl iyilikperisi92 R raainbow
Kızlar eşimde kromozomal bi problem çıktı. Gebelik oluşsa bile düşük olması veya engelli çocuk olma riski yüksekmiş. Sağlıklı gen transferi yoluyla tüp bebek yapılması gerekliymiş. Ege üniversitesine geldim şimdi iki hocamızla görüşeceğim. Bekliyorum bakalım. Nerelere geldi iş çok şaşkınım. Eşimle de henüz paylaşamadım. Bu boyutta bi problemle karşılaşacağımı sanmıyordum gerçekten şoktayımDemgey3 Mucizemmm16 R Random3 M Mavimiresl iyilikperisi92 R raainbow
doktorla da görüş de bize de haber et kuzum
Canım sana klomen verir bence geliştirsin dieAşkım yımırta falan yok bu ay finitooo20. Gün adet oldum aşkım hormon tahlili yaptırdım fsh yüksek çıktı daha gösteremedim ama onun yükselmesi yumurtlama olmadığını olsa da kalitesiz olduğunu gösterirmiş
Aynen yA görüşsen de bize de söyleşinBunun ilaç tedavisi yok mu canım illa tüp bebeğe mi yonlendiriyorlar. Geçmiş olsun
Aşkım benimde aklıma o geldi ama bakalım ne diycek ya çatladım patladım bi salı gelmediCanım sana klomen verir bence geliştirsin die
Niye salı ay bugün gideydin yaAşkım benimde aklıma o geldi ama bakalım ne diycek ya çatladım patladım bi salı gelmedi
Suan bende şoktayimKızlar eşimde kromozomal bi problem çıktı. Gebelik oluşsa bile düşük olması veya engelli çocuk olma riski yüksekmiş. Sağlıklı gen transferi yoluyla tüp bebek yapılması gerekliymiş. Ege üniversitesine geldim şimdi iki hocamızla görüşeceğim. Bekliyorum bakalım. Nerelere geldi iş çok şaşkınım. Eşimle de henüz paylaşamadım. Bu boyutta bi problemle karşılaşacağımı sanmıyordum gerçekten şoktayımDemgey3 Mucizemmm16 R Random3 M Mavimiresl iyilikperisi92 R raainbow
Teşekkür ederim bebeğimCok şükğr aşkım cok sevindim iyi olmana ❤Ayy kalablık mı aşko
ayyyy inşallah bitanem yaaa ama sanki erken döllenme olmuş gibi geldi banaDimi dimi inşallah kopkoyu olur inşallah
Ay şuan bende çok şaşkınımKızlar eşimde kromozomal bi problem çıktı. Gebelik oluşsa bile düşük olması veya engelli çocuk olma riski yüksekmiş. Sağlıklı gen transferi yoluyla tüp bebek yapılması gerekliymiş. Ege üniversitesine geldim şimdi iki hocamızla görüşeceğim. Bekliyorum bakalım. Nerelere geldi iş çok şaşkınım. Eşimle de henüz paylaşamadım. Bu boyutta bi problemle karşılaşacağımı sanmıyordum gerçekten şoktayımDemgey3 Mucizemmm16 R Random3 M Mavimiresl iyilikperisi92 R raainbow
Haydaaaa. Tabii bu her hücrede var anlamına gelmiyor. Şansa kalmış artık yani. Benim doktor da kromozom analizi istedi bizden ama ben yaptırmadım çünkü sonuç böyle çıkarsa zaten tüp bebek yaptıramam. Dolayısıyla ben de Allah'a bıraktım.. bi konuş bakalım kuzum ne dicekler haberdar et biziKızlar eşimde kromozomal bi problem çıktı. Gebelik oluşsa bile düşük olması veya engelli çocuk olma riski yüksekmiş. Sağlıklı gen transferi yoluyla tüp bebek yapılması gerekliymiş. Ege üniversitesine geldim şimdi iki hocamızla görüşeceğim. Bekliyorum bakalım. Nerelere geldi iş çok şaşkınım. Eşimle de henüz paylaşamadım. Bu boyutta bi problemle karşılaşacağımı sanmıyordum gerçekten şoktayımDemgey3 Mucizemmm16 R Random3 M Mavimiresl iyilikperisi92 R raainbow
Sistem gitmese şaşardım aşko klasik her gün gidiyo o sistemTeşekkür ederim bebeğimValla çok kalabalıktı kuzum birde sistem gitti dediler saatlerce bekledik ya 9:20 de randevum vardı yeni bitti resmen
ayyyy inşallah bitanem yaaa ama sanki erken döllenme olmuş gibi geldi bana
Aşkım hastane biraz uzak o yüzden salı eşim evde anca onunla gidebiliyoring ☹ yoksa çoktan göstermiştimNiye salı ay bugün gideydin ya
Kuzum şaşkınlığını anlayabiliyorum ama bak bu düşüklerin bu tutunamama sorunları demekki bundanmış öğrenmiş oldun aslında öğrenmesen vakit kaybı olacaktı belki daha çok yıpranacaktın en azından sebebi buldunuz her şerde bir hayır vardır hayrı gör aşkoKızlar eşimde kromozomal bi problem çıktı. Gebelik oluşsa bile düşük olması veya engelli çocuk olma riski yüksekmiş. Sağlıklı gen transferi yoluyla tüp bebek yapılması gerekliymiş. Ege üniversitesine geldim şimdi iki hocamızla görüşeceğim. Bekliyorum bakalım. Nerelere geldi iş çok şaşkınım. Eşimle de henüz paylaşamadım. Bu boyutta bi problemle karşılaşacağımı sanmıyordum gerçekten şoktayımDemgey3 Mucizemmm16 R Random3 M Mavimiresl iyilikperisi92 R raainbow
Pazartesi 10:30a randevu verdiler bi hocamız ilgilenecek bizimle. Eşimle geleceğiz ona da söyledim şimdi. Üniversitede ne diyecekler bilmiyorumAşkım bi görüş bakalım ne diycekler
Tüp bebek mi kesin mi yani
Güzel şeyler söylerler inşallah aşkımPazartesi 10:30a randevu verdiler bi hocamız ilgilenecek bizimle. Eşimle geleceğiz ona da söyledim şimdi. Üniversitede ne diyecekler bilmiyorumNe gerekiyorsa gereğini yapacağız kuzu artık ah vah etmenin anlamı yok tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?