Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar eşimde kromozomal bi problem çıktı. Gebelik oluşsa bile düşük olması veya engelli çocuk olma riski yüksekmiş. Sağlıklı gen transferi yoluyla tüp bebek yapılması gerekliymiş. Ege üniversitesine geldim şimdi iki hocamızla görüşeceğim. Bekliyorum bakalım. Nerelere geldi iş çok şaşkınım. Eşimle de henüz paylaşamadım. Bu boyutta bi problemle karşılaşacağımı sanmıyordum gerçekten şoktayım Demgey3 Mucizemmm16 R Random3 M Mavimiresl iyilikperisi92 R raainbow

Aşkım bi görüş bakalım ne diycekler
Tüp bebek mi kesin mi yani

Bunun ilaç tedavisi yok mu canım illa tüp bebeğe mi yonlendiriyorlar. Geçmiş olsun

doktorla da görüş de bize de haber et kuzum

Suan bende şoktayim Ama bi yandanda sorunun cozulecegi bi durum varmis bunun icinde sevindim. Konus bakalim eşinle durumunda varsa vakit kaybetme

Ay şuan bende çok şaşkınım hiç böyle birşey beklemiyordum kuzum ama iyi ki erkenden yapmışsınız bu tahlilleri Kuzum üzülme herşeyin çaresi vardır tıp çok ilerledi eminim bunlarda çözülür Allah’ın izniyle her şey yoluna girer

Haydaaaa. Tabii bu her hücrede var anlamına gelmiyor. Şansa kalmış artık yani. Benim doktor da kromozom analizi istedi bizden ama ben yaptırmadım çünkü sonuç böyle çıkarsa zaten tüp bebek yaptıramam. Dolayısıyla ben de Allah'a bıraktım.. bi konuş bakalım kuzum ne dicekler haberdar et bizi

Sistem gitmese şaşardım aşko klasik her gün gidiyo o sistem

Kuzum şaşkınlığını anlayabiliyorum ama bak bu düşüklerin bu tutunamama sorunları demekki bundanmış öğrenmiş oldun aslında öğrenmesen vakit kaybı olacaktı belki daha çok yıpranacaktın en azından sebebi buldunuz her şerde bir hayır vardır hayrı gör aşko inşallah tüp bebek ilk denememde tutacak inanıyorum

Aşkım bi görüş bakalım ne diycekler
Tüp bebek mi kesin mi yani
Pazartesi 10:30a randevu verdiler bi hocamız ilgilenecek bizimle. Eşimle geleceğiz ona da söyledim şimdi. Üniversitede ne diyecekler bilmiyorumNe gerekiyorsa gereğini yapacağız kuzu artık ah vah etmenin anlamı yok tabi

Güzel şeyler söylerler inşallah aşkım ❤ Aşkım şöyle düşün en azından başındam öğrendiniz sorun neymiş tekrar tekrar kayıp vermektense bilmek daha iyi bundan sonrası daha güzel olucak eminim ❤❤ ve suna da inanıyorum ki tüp bebek denemende ilkinde gelicek bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…