- 18 Temmuz 2022
- 6.159
- 10.250
- 198
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #25.041
Ben de tutunur diye düşünüyorum kuzum sonuçta sperm ya da yumurtalarla ilgili bi problem ya da rahimde bi anatomik problem yok. O yüzden muhtemelen bebiş tutunur ama kesin sağlıklı olma garantisi yokmuş. 16.haftada amniyon falan alıyorlarmışKuzum şaşkınlığını anlayabiliyorum ama bak bu düşüklerin bu tutunamama sorunları demekki bundanmış öğrenmiş oldun aslında öğrenmesen vakit kaybı olacaktı belki daha çok yıpranacaktın en azından sebebi buldunuz her şerde bir hayır vardır hayrı gör aşkoinşallah tüp bebek ilk denememde tutacak inanıyorum
Yok kuzum genetikle ilgili olduğu için ilaç tedavisi olmuyorBunun ilaç tedavisi yok mu canım illa tüp bebeğe mi yonlendiriyorlar. Geçmiş olsun
Bakalım maliyeti ne olacak bize kuzum. Normal tüp bebek tedavisinden daha pahalı muhtemelen. Devlet de bi kısmını karşılıyormuş ama bakalım çok merak ediyorum ben deSuan bende şoktayimAma bi yandanda sorunun cozulecegi bi durum varmis bunun icinde sevindim. Konus bakalim eşinle durumunda varsa vakit kaybetme
İnşallah kuzumAy şuan bende çok şaşkınımhiç böyle birşey beklemiyordum kuzum ama iyi ki erkenden yapmışsınız bu tahlilleri Kuzum üzülme herşeyin çaresi vardır tıp çok ilerledi eminim bunlarda çözülür Allah’ın izniyle her şey yoluna girer
Sen niye tüp yaptırmıyorsun kuzu. Çok mu zor ya ben hiç bilmiyorumHaydaaaa. Tabii bu her hücrede var anlamına gelmiyor. Şansa kalmış artık yani. Benim doktor da kromozom analizi istedi bizden ama ben yaptırmadım çünkü sonuç böyle çıkarsa zaten tüp bebek yaptıramam. Dolayısıyla ben de Allah'a bıraktım.. bi konuş bakalım kuzum ne dicekler haberdar et bizi
Anlıyorum canım haklısın surat asmak yoook olabilecek şeyler bunlar kim bilir hangimizin daha bilmediğimiz sorunları vardır araştırmayınca bilemiyoruz işte bu süreç güzel geçsin inşallah kafanı rahatlatBen de tutunur diye düşünüyorum kuzum sonuçta sperm ya da yumurtalarla ilgili bi problem ya da rahimde bi anatomik problem yok. O yüzden muhtemelen bebiş tutunur ama kesin sağlıklı olma garantisi yokmuş. 16.haftada amniyon falan alıyorlarmışAma rastgele yöntemle bizim bebenin sağlıklı olma ihtimali biraz zor duruyor. Mecbur tüpe gidiyoruz gibi duruyor pazartesi belli olacak
Tutunur benim civcivim güveniyorum ben ona bütün pozitif enerjimi vereceğim onaKuzum şaşkınlığını anlayabiliyorum ama bak bu düşüklerin bu tutunamama sorunları demekki bundanmış öğrenmiş oldun aslında öğrenmesen vakit kaybı olacaktı belki daha çok yıpranacaktın en azından sebebi buldunuz her şerde bir hayır vardır hayrı gör aşkoinşallah tüp bebek ilk denememde tutacak inanıyorum
İnşallah kuzum öğreneceğiz bakalım biz de nasıl bişey olacakmışGüzel şeyler söylerler inşallah aşkım❤ Aşkım şöyle düşün en azından başındam öğrendiniz sorun neymiş tekrar tekrar kayıp vermektense bilmek daha iyi bundan sonrası daha güzel olucak eminim ❤❤ ve suna da inanıyorum ki tüp bebek denemende ilkinde gelicek bebişin ❤
Yok canim ben koç burcuyum,ama balık burcu kızları severim, çocukluk arkadaşım var o da balık burcu,o yüzden ayrı bir degerlidir benim için balıklarEvet bebeğiiiimm sende mi
Yok tatlım ondan değil. Bizim ona ayıracak öyle bir bütçemiz yok. Bir de zaten anneliği tatmışım çok şükür. Allah nasip ederse eder, etmezse çok üstüne gitmek de istememSen niye tüp yaptırmıyorsun kuzu. Çok mu zor ya ben hiç bilmiyorum
Heh evet aşko pozitif enerjiii en güzeli en lazım olanı herşey güzel olacakTutunur benim civcivim güveniyorum ben ona bütün pozitif enerjimi vereceğim onaÇok beklemedik çok şükür hamile kalıp öğrendim. Vakit kaybetmeden yapılması gerekeni yapmamız güzel olacak
Ederim yavrumm ne varEtiketlemicam bananesen beni takip et
Ay o eski vızvız halimden eser yok şimdi
Anlıyorum canım yeni bir şeyler dene nebileyim.coktandir yapmak istediğin ama ertelediğin birşeyler vardır mutlaka bunlarla oyalansanYa cok yol denedim tamam diyorum bu ay hic takmayacgm hatta adet günüme bile bakmadiigm hesaplamadigim zamablar oldu ama yumurtlama gecince o stres hemen geliyor yeniden
Aman MashaAllah canım daha da iyi olsunTeşekkürler canım şükür bu sabah iyi bi tık iyi gibi uyandi,tedavi etdiriyoruz
Yumoş var da dölleyen yokEderim yavrumm ne vargelsin geri vizz vizzzz bak yumoşlar ikinci günden göründü
Sen beni boşver.. ne durumdasın?? Gelen giden yok? Lekelenme durdu? Teste zaten karşıyızEderim yavrumm ne vargelsin geri vizz vizzzz bak yumoşlar ikinci günden göründü
Evet canım ben de görüyorum İnshaAllah daha da koyulaşır hadi bakalım ..Günaydııınnn aşkolaaar
Şimdi size enine boyuna bişeyler atıyorum inceleyin yakınlaştırın gören gördüğünü söylesin çünkü ben testte inc bir çizgi görüyorumama tabiki gaza gelmiyoruz iki günde bir yapıcam bakalım Rabbim nasip etmişse olmuştur inşallah Demgey3 Mucizemmm16 @iyilikperisi92 annabelica @raainbow @mucizeOldu @sevdaluk1911 @melek076 Veziir M Mavimiresl My_Moonlight06 ve etiketleyemediğim diğer canlar
Aşko karnına doğru eğilip bebenin artık yerleşmesi gerektiğini söyler misinEvet canım ben de görüyorum İnshaAllah daha da koyulaşır hadi bakalım ..
Bende bir gün önce kaset test yapmıştım böyleydi sonuç Eki Görüntüle 3148914
Bugün birde çubuk test yaptım innovita ilk orjinali diğerleri oynadıklarımEki Görüntüle 3148919
Eki Görüntüle 3148920
Eki Görüntüle 3148918
Gölgelerin gücüyle yola devam ediyoruz
partalina_ R Random3 Lale95 Mucizemmm16 Demgey3 annabelica M Mavimiresl Veziir Ginnys Teach_Mavi Tiniminimavihanim
Yeter artık be herkes balık kova seviyo yetti amaaYok canim ben koç burcuyum,ama balık burcu kızları severim, çocukluk arkadaşım var o da balık burcu,o yüzden ayrı bir degerlidir benim için balıklar
Az önce etiketledim seni. Ben ve test durumumu görürsun hahahahSen beni boşver.. ne durumdasın?? Gelen giden yok? Lekelenme durdu? Teste zaten karşıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?