Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de tutunur diye düşünüyorum kuzum sonuçta sperm ya da yumurtalarla ilgili bi problem ya da rahimde bi anatomik problem yok. O yüzden muhtemelen bebiş tutunur ama kesin sağlıklı olma garantisi yokmuş. 16.haftada amniyon falan alıyorlarmış Ama rastgele yöntemle bizim bebenin sağlıklı olma ihtimali biraz zor duruyor. Mecbur tüpe gidiyoruz gibi duruyor pazartesi belli olacak

Suan bende şoktayim Ama bi yandanda sorunun cozulecegi bi durum varmis bunun icinde sevindim. Konus bakalim eşinle durumunda varsa vakit kaybetme
Bakalım maliyeti ne olacak bize kuzum. Normal tüp bebek tedavisinden daha pahalı muhtemelen. Devlet de bi kısmını karşılıyormuş ama bakalım çok merak ediyorum ben de

İnşallah kuzumİlk kaybımızda yaptırmamız iyi oldu aynen. Yine yaşayıp daha çok üzülmedik. Bilime nasıl hayranım var ya. Olaya bak resmen tüpte yapacaklar bebemizi

Sen niye tüp yaptırmıyorsun kuzu. Çok mu zor ya ben hiç bilmiyorum

Anlıyorum canım haklısın surat asmak yoook olabilecek şeyler bunlar kim bilir hangimizin daha bilmediğimiz sorunları vardır araştırmayınca bilemiyoruz işte bu süreç güzel geçsin inşallah kafanı rahatlat

Tutunur benim civcivim güveniyorum ben ona bütün pozitif enerjimi vereceğim ona Çok beklemedik çok şükür hamile kalıp öğrendim. Vakit kaybetmeden yapılması gerekeni yapmamız güzel olacak

İnşallah kuzum öğreneceğiz bakalım biz de nasıl bişey olacakmış güzel dualarınız bana çok iyi geliyor iyi ki paylaşabiliyoruz burada herşeyimizi

Tutunur benim civcivim güveniyorum ben ona bütün pozitif enerjimi vereceğim ona Çok beklemedik çok şükür hamile kalıp öğrendim. Vakit kaybetmeden yapılması gerekeni yapmamız güzel olacak
Heh evet aşko pozitif enerjiii en güzeli en lazım olanı herşey güzel olacak

Ya cok yol denedim tamam diyorum bu ay hic takmayacgm hatta adet günüme bile bakmadiigm hesaplamadigim zamablar oldu ama yumurtlama gecince o stres hemen geliyor yeniden
Anlıyorum canım yeni bir şeyler dene nebileyim.coktandir yapmak istediğin ama ertelediğin birşeyler vardır mutlaka bunlarla oyalansan

Evet canım ben de görüyorum İnshaAllah daha da koyulaşır hadi bakalım ..

Bende bir gün önce kaset test yapmıştım böyleydi sonuç
Bugün birde çubuk test yaptım innovita ilk orjinali diğerleri oynadıklarım

Gölgelerin gücüyle yola devam ediyoruz

partalina_ R Random3 Lale95 Mucizemmm16 Demgey3 annabelica M Mavimiresl Veziir Ginnys Teach_Mavi Tiniminimavihanim

Eklentiler

• IMG_20221021_110229.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 33
Aşko karnına doğru eğilip bebenin artık yerleşmesi gerektiğini söyler misin eridik bittik burda yahu

Sen beni boşver.. ne durumdasın?? Gelen giden yok? Lekelenme durdu? Teste zaten karşıyız
Az önce etiketledim seni. Ben ve test durumumu görürsun hahahah

Leken me bitmişti ama dün çok açık renk kırmızı geldi hemen de gitti ondan önceki gece de ilişkide çok rahatszi oldum yarıda biraktim gerginlik ve sanki affederisn hiç yer yok gibiydi çok hassasdi ilk kez böyle.oldum devam edemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…