Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi diyelim iyi olsun kuzum sen nasılsın ?
Aşkım cıktı sonuçlarım bak böyle
Fsh 23
Lh 10.6
Estradiol 41
Prolaktin 5.16
Tsh 2.40
Serbest t4 1.44
Aşkım böyle bakınca bişey anlamıyorum ya ben prolaktin yüksek değil bi onu biliyorum. Doktorun ne dedi aşkım rahim ve yumurtalıklara bakmışmıydı?
Aşkım ben ovulasyon testlerine devam ama hiç koyulaşacak gibi durmuyor ya sinirim bozuldu bu gün 15. Gün hala silik
Rabbim hiç uğraştırmadan belki kendiliğinden verir bebişinizi her şerde bir hayır vardır aşko. Birisi daha demişti tüp bebek ertelendi o ay hamile kaldım diye inşallah sende öyle olursun bende düşünüyorum artık ya tüp bebeği kışın kayınvalidemler bizde kalacaklar onlar gittikten sonra başlayacağım. Doktor hastane tavsiyelerine açığım
Aşko değerlerine morali bozuldu birde enişte üzüyor bebeğimizi ondan ama çok şükür toparladı eski haline döndü
Bu enişteler bizi niye salmıyor yaa
Kızlar bugün kontrolden geldim solda 4 sağda 2 yumurta gelişiyormuş Veziir Mucizemmm16 @iyilikperisi92 @raainbow @Random3
Aşkooo geçmişsin tüp bebeğe Mesajını görmüştüm ama yazmaya fırsatım olmadı Allahım inşallah çifter çifter tutar Artık bende geçicem koydum kafaya. Ama kışın kayınvalidemler bizde kalacak onlar gittikten sonra başlayabilirim anca
Bebeğim bu ay bize noluyor anlamadım yaa. Benim de reglim normal değildi çok çok az geliyordu. Bide regl başlamadan doktora gitmiştim folikül var diyordu ya anam o folikül bence reglken çatladı kız 15.gün oldu hala ovulasyon koyulaşmadı
Gördüm gördüm gördümm hangi marka test aşko bu

Askim bunda 2 yerdede golge var. Bu arada kizlar salı gunu randevu aldim. Aşılama icin basliycam. Adetimi vaktinde olursam regl 2. Günü olmus oluyor. Heyecanliyim

Bata kaç var aşko görüyorum bişeyler hadi inşallah koyulaşır

Valla aşkım bişeyler oluyo ama inan bende anlamıyorum önceki testime göre fsh epey yüksek bebeğim lh ta öyle doktora salı gidicem daha gidemedim bekliyoring ☹ ayy en kafayı yiycez gibi geliyo bana

Askim bunda 2 yerdede golge var. Bu arada kizlar salı gunu randevu aldim. Aşılama icin basliycam. Adetimi vaktinde olursam regl 2. Günü olmus oluyor. Heyecanliyim
Hangisinde iki tessttemi canım..

Kız İnshaAllah gerek kalmaz ama adet olursa da beraber yeni bir heyacana girecez ne güzel

Aşkım sen bi daha test yaptın mı emin misin onun regli olduğuna ben değilim de

Valla aşkım bişeyler oluyo ama inan bende anlamıyorum önceki testime göre fsh epey yüksek bebeğim lh ta öyle doktora salı gidicem daha gidemedim bekliyoring ☹ ayy en kafayı yiycez gibi geliyo bana
Biz taktıkça irdeledikçe birşeyler ters gidiyor ya. Aşko yediklerin falan ekti ediyor mu ki acaba bu fsh ve lh a . Mesela benim prolaktin incir falan yiyince artıyor .
Benimde bu gün dahiliye randevum var ama hiç halim yok yaa

Hangisinde iki tessttemi canım..

Kız İnshaAllah gerek kalmaz ama adet olursa da beraber yeni bir heyacana girecez ne güzel
Kuzum 2 testtede gölge gördüm ben. Bakalim hayirlisi olsun bugun lh pulunun 14. Gunu ciksaydi cikardi tertemiz testim. Bende salı ya randevu aldim goruscem doktorla

Aşkım sen bi daha test yaptın mı emin misin onun regli olduğuna ben değilim de
Yapmadım aşko ama doktor regl gelecek dedi ya regldir yaa. Ya bide bende şey oldu regl bitti böyle ara ara yine kırmızı kan lekeleri gördüm peçetede iki üç kez.
Aşkım bide gebe olsam ovulasyon testi kıpkırmızı çıkardı

Ne demek halim yok aşko kalk çabııhh git doktora haber et banada
Aşkım bilmiyorum ki yani farklı bişey yiyip içmedim ki anlamıyorum ben artık ☹

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…