Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım çok geçmiş olsun herşeyde bir hayır vardır inşallah herşey güzel olur

Comfort markası aşko arkadaşımda bu testle silik bi şekilde öğrenmişti gebeliğini o yüzden bundan aldım ama inşallah vardır iki günde bir yapcam koyulaşma olursa kan vercem

Canım çareler tükenmez sakın üzme kendini herşey Rabbimin elinde konuş bakalım ne diyecekler

Comfort markası aşko arkadaşımda bu testle silik bi şekilde öğrenmişti gebeliğini o yüzden bundan aldım ama inşallah vardır iki günde bir yapcam koyulaşma olursa kan vercem
Kuşum inşallah koyulaşır Ve sen bebişine kavuşursun sırada bize gelir benim de regliye 5 kaldı sizin testleri gördükçe bir yapayım diyorum ama sonra olmaması düşüncesi beni korkutuyor ve yapmıyorum üzülmek istemiyorum çünkü yeniden

Ben foto açmadan görüyorum cizgiyiii

İnşallah canım benim aaa ben sabırsızım adet gelinceye aynı şeylere üzülcez teste üzülsek nolcak

Yok tatlım ondan değil. Bizim ona ayıracak öyle bir bütçemiz yok. Bir de zaten anneliği tatmışım çok şükür. Allah nasip ederse eder, etmezse çok üstüne gitmek de istemem
Anladım aşkım çok haklısın. Çok şükür var bitane yavrunKafa rahatlığıyla yaparsınız ikinciyi de pıhtılaşma için bari baktırsaydın yalnız en azından onun tedavisi daha kolay

Anladım aşkım çok haklısın. Çok şükür var bitane yavrunKafa rahatlığıyla yaparsınız ikinciyi de pıhtılaşma için bari baktırsaydın yalnız en azından onun tedavisi daha kolay
O 2 yıl önce yapıldı kuzum, pıhtılaşma var zaten. Hem benim damar problemim de var. O yüzden düzenli coraspin içiyorum. Hamile kaldığımda iğneye de başlıyorum ama yine de düşük oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…