- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #25.121
Nefesim tıkandı aşko alamıyorumAnladım canım. Çok iyi yapmışsın baktırmaklaDüşüğün bin tane sebebi var kuzu. Bilemiyoruz ki hangisinden oluyor Bir gün illa gelecek yavrun ama bakalım ne zaman. İnşallah kasımda olur
Mucizemmm16 bi de koçlar çıktı şimdi okurken derin nefes al sakin ol hiç kıskanmıyoruz tamam mı
Bebeğim az önce yazmıştım hem öyle bir bütçemiz yok hem de bir evladım var zaten, kaderini zorlamayı sevenlerden değilim ben. Olmamasının da vardır bir hayrı diye düşünüyorum belki de böyle düşünmek kabullenmek için kolay geliyordur bilmiyorum. Eşimle ortak bir evladımız olsun, hepimizin birleştiricisi olsun diye can atıyoruz aslında ama hayırlısı kuzum yaa ben biraz kaderciyim galibaKuzu neden tip bebek yaptıramıyorsun maddi yönden felan mı öğrenmek için soruyorum sadece
Hiç yaşamadım kuşum ama ağrı yanma falan yoksa bence iyiye yorulabilir, yerleşmeye başlamış olabilir mi?Kızlarrr toplanın bi bişey diyecemakşam ilişki oldu erken vakitte 7 falandı gece 12 gibi bende pembemsi leke geldi bide çatlamanın 5. Günü oluyor bu arada bat 31 Ekim
Daha önce böyle bişey yaşayan var mı bu nedir_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Lale95 miraclebeyb R raainbow R Random3 M Mavimiresl
AmiiinAnladım canım. Çok iyi yapmışsın baktırmaklaDüşüğün bin tane sebebi var kuzu. Bilemiyoruz ki hangisinden oluyor Bir gün illa gelecek yavrun ama bakalım ne zaman. İnşallah kasımda olur
Mucizemmm16 bi de koçlar çıktı şimdi okurken derin nefes al sakin ol hiç kıskanmıyoruz tamam mı
Ayyy çok heyecanlıİnsallah canim bakalim bi adım daha attim bebek için
Kuzu sen nereye gitmiştin ben kaçırdım onu kendi koşturmacamın içindeAllahtan hallettik aşko ya aman valla böyle yerlere Allah düşürmesin sıra beklemekten mahvoluyor insan
İnşallah dediğin gibi güzel sonuçlar alırız bitanem. Hayat hiç beklemediğim yerden sorun çıkardı karşıma bugün. Ama napalım bizim yolumuz da böyle zorlu olacakmış. Kalbinden geçen tüm güzel dualar seni de bulsunCanım beniiiimmm senin bu enerjin ve pozitifliğin ile bak gör süreç öyle güzel ilerleyecek ki ben eminim ve ilkinde tutunacak minik mucizen sanaTek kayıpla bunu öğrenmiş oldun kuzum iyi ki erkenden gittin bu şekilde ilerleyip bir kaç kayıp daha yaşamadın Bu seni çok yıpratırdı herşey çok güzel olacak Allah’ın izniyle kuzum gerçekten tıp ve bilim öyle ilerledi ki bizim bilmediğimiz neler neler var ama en önemlisi Allahtan Ümit kesilmez Rabbim hep destekçimiz olsun Sağlıklı olsunda bebeğim en önemlisi o nasıl olursa olsun
Yok ağrım falan canım ama ilişki olunca kafam karıştıHiç yaşamadım kuşum ama ağrı yanma falan yoksa bence iyiye yorulabilir, yerleşmeye başlamış olabilir mi?
Ay ne çok biliyo millet herşeyi. Kendimi senin yerine koydum da nasıl sinir oldum. Çok doğal bi isteğin var kuzu. Aşkınızın meyvesi olsun tabiki istenmez mi hiçBebeğim az önce yazmıştım hem öyle bir bütçemiz yok hem de bir evladım var zaten, kaderini zorlamayı sevenlerden değilim ben. Olmamasının da vardır bir hayrı diye düşünüyorum belki de böyle düşünmek kabullenmek için kolay geliyordur bilmiyorum. Eşimle ortak bir evladımız olsun, hepimizin birleştiricisi olsun diye can atıyoruz aslında ama hayırlısı kuzum yaa ben biraz kaderciyim galibabi de doğal yolla denerken bile insanlar "ne gerek var, zaten ikinizin de birer tane çocuğu var" dediklerinde acayip deliriyorum. Bir de tüp bebek yaptığımızı duysalar hiç susmazlar heralde
Önemli bir sebebi olabilir de olmayabilir de canım. Sen de biliyorsun ki her gebelik bi miktar risk taşıyor içinde. 3 kez olması tamamen tesadüf de olabilirAmiiinbir düşük tamam da 3 düşüğün sebebi de önemli bişeydir heralde
Çook direndimmm tavşanım görmek içinnnnnn evirdim çevirsimm göremedimmmmEvet canım ben de görüyorum İnshaAllah daha da koyulaşır hadi bakalım ..
Bende bir gün önce kaset test yapmıştım böyleydi sonuç Eki Görüntüle 3148914
Bugün birde çubuk test yaptım innovita ilk orjinali diğerleri oynadıklarımEki Görüntüle 3148919
Eki Görüntüle 3148920
Eki Görüntüle 3148918
Gölgelerin gücüyle yola devam ediyoruz
@partalina_ R Random3Lale95 Mucizemmm16 Demgey3 annabelica M Mavimiresl @Veziir @Ginnys @Teach_Mavi Tiniminimavihanim
Aşkım acaba yerleşmemiKızlarrr toplanın bi bişey diyecemakşam ilişki oldu erken vakitte 7 falandı gece 12 gibi bende pembemsi leke geldi bide çatlamanın 5. Günü oluyor bu arada bat 31 Ekim
Daha önce böyle bişey yaşayan var mı bu nedir_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Lale95 miraclebeyb R raainbow R Random3 M Mavimiresl
Aşkım acaba yerleşmemiKızlarrr toplanın bi bişey diyecemakşam ilişki oldu erken vakitte 7 falandı gece 12 gibi bende pembemsi leke geldi bide çatlamanın 5. Günü oluyor bu arada bat 31 Ekim
Aşkım nüfus müdürlüğünde işlerim vardı sistem gitti dediler 9:20 de randevum vardı 12 de anca bittiKuzu sen nereye gitmiştin ben kaçırdım onu kendi koşturmacamın içinde
İnşallah dediğin gibi güzel sonuçlar alırız bitanem. Hayat hiç beklemediğim yerden sorun çıkardı karşıma bugün. Ama napalım bizim yolumuz da böyle zorlu olacakmış. Kalbinden geçen tüm güzel dualar seni de bulsun❤
Daha geçende benden 10 yaş küçük kuzenime dedi ki aynı kişi "tek çocukla olur mu? Fazla ara vermeden ikinciyi de yapın kardeş önemli" dedi. Kahkaha attım, dedim ki kişiye göre tarifeniz mi var sizin yaa? Bana ikinciye ne gerek var diyordun, ona niye tersini söylüyorsun dedim. Put kesildi. Yaa kime ne gerçekten, bakacak büyütecek olan benim. Üstelik bana bunu söyleyenlerin çoğunun da 3 çocuğu varAy ne çok biliyo millet herşeyi. Kendimi senin yerine koydum da nasıl sinir oldum. Çok doğal bi isteğin var kuzu. Aşkınızın meyvesi olsun tabiki istenmez mi hiç
Önemli bir sebebi olabilir de olmayabilir de canım. Sen de biliyorsun ki her gebelik bi miktar risk taşıyor içinde. 3 kez olması tamamen tesadüf de olabilir
Hadi insallahAyyy çok heyecanlıseni de Kasım'da yolcu ederiz inşallah bence Kasım'da hamiş dolacak buralar bak ben umutluyum
Asko ben pzrtsye kadar yokum giremem heralde merak etme guzummm olurmuYaptır bebeğim yinede belli olmaz kuşum ya Allah büyük❤ oda çok heyecanlı aşko ya
YaaaBebeğim az önce yazmıştım hem öyle bir bütçemiz yok hem de bir evladım var zaten, kaderini zorlamayı sevenlerden değilim ben. Olmamasının da vardır bir hayrı diye düşünüyorum belki de böyle düşünmek kabullenmek için kolay geliyordur bilmiyorum. Eşimle ortak bir evladımız olsun, hepimizin birleştiricisi olsun diye can atıyoruz aslında ama hayırlısı kuzum yaa ben biraz kaderciyim galibabi de doğal yolla denerken bile insanlar "ne gerek var, zaten ikinizin de birer tane çocuğu var" dediklerinde acayip deliriyorum. Bir de tüp bebek yaptığımızı duysalar hiç susmazlar heralde
Tamam aşko pazartesi geçmesinAsko ben pzrtsye kadar yokum giremem heralde merak etme guzummm olurmu
Onlarin hepsinin gözü ciksin asko. Bosver kuş senin kuş istedigin kadar yaparsin kime neeDaha geçende benden 10 yaş küçük kuzenime dedi ki aynı kişi "tek çocukla olur mu? Fazla ara vermeden ikinciyi de yapın kardeş önemli" dedi. Kahkaha attım, dedim ki kişiye göre tarifeniz mi var sizin yaa? Bana ikinciye ne gerek var diyordun, ona niye tersini söylüyorsun dedim. Put kesildi. Yaa kime ne gerçekten, bakacak büyütecek olan benim. Üstelik bana bunu söyleyenlerin çoğunun da 3 çocuğu vartamamen kıskançlık ya başka bişey değil. Biz eşimle mutlu olalım istemiyorlar. Birbirimize bu kadar aşık olmamız bile rahatsız ediyor o insanları. Hiç ayrılmıyomuşuz, yapışık yaşıyomuşuz falan.. komik bu insanlar yaa? Ne güzel mutlular demiyorlar da, bundan rahatsız oluyorlar
Asko banada cok laf diyolar bosver. Sen zaten cok özel bi annesin biliyosun dimi bunuBebeğim az önce yazmıştım hem öyle bir bütçemiz yok hem de bir evladım var zaten, kaderini zorlamayı sevenlerden değilim ben. Olmamasının da vardır bir hayrı diye düşünüyorum belki de böyle düşünmek kabullenmek için kolay geliyordur bilmiyorum. Eşimle ortak bir evladımız olsun, hepimizin birleştiricisi olsun diye can atıyoruz aslında ama hayırlısı kuzum yaa ben biraz kaderciyim galibabi de doğal yolla denerken bile insanlar "ne gerek var, zaten ikinizin de birer tane çocuğu var" dediklerinde acayip deliriyorum. Bir de tüp bebek yaptığımızı duysalar hiç susmazlar heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?