Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkım sen niye temizlik yapıp yoruyosun kendini yahu bi daha ki adete kadar temizlik yapmayı düşünmüyorum dinlen kuzum evde iki kişisiniz yorma kendini ❤ bende abdest aldım bebeğim sure falan okuycam napayım azacuk dua edeyim bize zor durumda olanlara ❤

Vallaha diyelim bugünden itibaren herkese korunuyoruz diycem

Ahahaha ay aşko ya inşallah onun habercisidir bu ağrılar heh bi o kalmıştı olmadığımız var mı ilginç bişey
Kız olmaz mı ya acayip bi branş valla ağzım açık kalıyor hayranlıktan neler bulmuş adamlar Kadın doğum sıkmıştı zaten iki hormon iki yumurta tamam işte. Ben kendimi daha farklı alanlara yönlendiriyorum artık

Ben seçilmem seçerim diyosun yani şaka bi yana hemen başlayacak mısınız peki? Yani doktorla bu yönde mi konuşmayı düşünüyorsun?
Başlıycam tabi aşko. Alsınlar yumuşları hemen Ne araştırıp ne yapacağımı da bilmiyorum aslında Maliyet olarak ve emek olarak ne yapacağız bi açıklasınlar biz de üstümüze düşeni yaparız artık

Yürüü bee tut şu minnoşu kolundan getir buraya hadi hayırlı haberlerin olsun canım benim

Kardeş çok sabırlısın bir tutuyorsun kendini test mest yok bir hafta…ben dayanamamıştım hergün her dk yapıyordum bak sana atayım
Nasilsin hamişcimmm?bu testleri yumurtlamadan kaç gün sonra yapmaya başladın?

Bıraadayım aşko, çocuğu uyutdum 4bardak çay içtim uzaniyorum şimdi
Sen napaysun?

Ozaman sabah 8 gibi yapayım bugün 7 falandı inşallah sabah size çok mutlu haberler getiririm

Aşko ne bileyim boş durasım gelmedi ama öyle saçma iş yaptım ki görseniz gülersiniz bir iş yapıyorum uzanıyorum akşama kadar dinlene dinlene yaptım aşko bizlerede et olur mu Rabbim evladı olanların evlatlarına hayırlı ömürle hayırlı evlat olmalarını, evladı olmayıp isteyen çabalayan herkesin hayırlısıyla evlat sahibi olmalarını, olmamızı nasip et

Bize Aşkım hepimize edicem ❤❤❤ ayy çok çok amin bebeğim ❤❤❤

Hiç yapmasan daha iyiydi eline sağlık aşko bırak kendini hiç yorma evin işi yemin ederim ki asla bitmiyo saldım artık kendi kendini temizlemezse karar verdim temizlemiycem

İyi etmişsin yorma kendini iş zaten bitmiyor keyfine bak bi güzel dinlenbende bugün halsiz yorğun olduğum için hiç iş yapmadim, oğlumla uzanip film izledik ,benim ağlayacağımi biliyo sürekli suratım bakiyo hadi anne ağla ağla mutfaga gidiyorum sen agla geliyorum sıpa dalga geçiyo benle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…