- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #25.481
Aşkoooo ben burda her gün yapıyorum sen bana yarın diyorsun diğeri bugündü pazartesi diyor ay insan çatlatırsınız ikinizYarına hazırlıklkkkkkkkkkk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşkoooo ben burda her gün yapıyorum sen bana yarın diyorsun diğeri bugündü pazartesi diyor ay insan çatlatırsınız ikinizYarına hazırlıklkkkkkkkkkk
Aşkoooo inşallah daha da koyulaşır ve sağlıkla tutunur bebişinAşko ilk ikisi dün son ikisi bugünkilerMucizemmm16 gel aşko karşılaştır burdan zorlanma
![]()
Ginnys @Demgey3 @fnd_50
Dur ben biraz daha enerji yollayayım o da olacakEnerjini seveyim seninhahaha deli yaa keşke kalsam, kalamıyooooom
İnşallah aşkoAşkoooo inşallah daha da koyulaşır ve sağlıkla tutunur bebişinbende pazartesi testlerim gelsin de yapayım
![]()
Hakkınızda hayırlısı olsun canım dilerim gerek kalmadan da hamiş kalırsın o zamana kadarKızlar çok ilginç bir gelişme oldu. Bugün sabah ne alakaysa sünnetten konu açıldı. Eşim de derin bir iç çekti bi de oğlum olsaydı diye. Sonra kendiliğinden dedi ki "aşkım okullar tatile girsin de biz de tüp bebek deneyelim artık" dedikışı atlatatlım Adana'ya gidip gelmen zor olmasın, hem annende kalırsın o süreçte dinlenirsin o yüzden tatilde yapalım" dedi. Çok şaşırdım çünkü son seçenek bile değildi özellikle eşim için. Sevindim de tabii. Hani en azından 6 ay yine deneyeceğiz. Zaten bir çocuğum var kafasında olmamasına da ayrı bi mutlu oldum ne yalan söyliyim
![]()
Canım elimde test var amaİnşallah aşkoartık şurda bende test görmek istiyorum sizden
kendimi deli hissediyorum yalnız bırakmayın yapın yapın
![]()
Anladım aşko hadi hayırlı haberlerle gel inşallahCanım elimde test var amaGinnys de onu bildiği için erken yapma çıkarmaz dedi o daha bata yakın zamanda çıkarıyor bende dün test siparişi verdim pazartesi geliyor en erken
Ee erken gebelik testi almak istemiyorum bu ay o yüzden bekliyiyciğimmmm![]()
Yolla bebeğim ne varsa yollaDur ben biraz daha enerji yollayayım o da olacakŞu pgt çok fantastik bi olay. Ben inşallah 6 ay içinde hamile kalırsam sana da tecrübelerimi anlatırım aşko. Siz de pgt yaparsınız aklına yatarsa. Biraz maliyetli bişey ama sağlıklı embriyo olacağı için düşük yapmazsın. Çok daha garanti bi yöntem olur
ama istersen iddiaya da girelim 6 ay içinde kesinlikle hamile kalacasın çoook eminim
![]()
Canım benim aminHakkınızda hayırlısı olsun canım dilerim gerek kalmadan da hamiş kalırsın o zamana kadar![]()
Sen nasıl duruyorsun kafayı yedirteceksin bana![]()
Diğeri kimAşkoooo ben burda her gün yapıyorum sen bana yarın diyorsun diğeri bugündü pazartesi diyor ay insan çatlatırsınız ikiniz![]()
iyilikperisi92
Seeen kim olabilir cumartesi yaparım diyip pazartesiye öteleyen kimDiğeri kim![]()
Kuzu normal tüp bebek tedavisi uygulanıyor tamamen. Sonra 5.güne gelen embriyolar laps diye rahime koyulmuyorYolla bebeğim ne varsa yollaneymiş kız o pgt aydınlat beni. Abooo kuzum aminnn ağzını yüreğini seveyim
Canım benim amin![]()
Olacak olacak kör talihimizi sen yeneceksin bizde arkandan gelicez inşallahYaaaa inşallah Aşko inşallah vardır inşallah sağlıcakla tutunur
Ay şöyle kırmızı ikinci çizgi görsekte sevinebilsek silikler belirginleşse iyice![]()
İnşallah bekletmeden gelir bebişiniz kuzum ❤❤Evet genelde öyle oluyor, inşallah bizimki de masrafa sokmadan gelirama evet gerçekten içim bir nebze de olsa rahatladı çünkü başka çaremiz yok gözüyle bakıyordum
Ayneeen bu grubtan çıkış yok, çıkmaya yeltenene dayak var
Evet tatlım yaa bizim için bir seçenek bile değil diyordum. Onun da sabrı tükendi artık galiba. Geçende de kuzenimin bebeğini sevdik hayran hayran izledik birlikte saatlerce. İyice duygularımız kabardı tabiiiş arkadaşlarının da yeni bebekleri oldu çok şükür kocam gaza geldi
Allah sağlıkla nasip etsin artık yorulduk beklemekten
Vaaay daha garanti bi yöntem, çok iyiymiş. Sen 2-3 gündür bunları mı araştırıyorsun?Kuzu normal tüp bebek tedavisi uygulanıyor tamamen. Sonra 5.güne gelen embriyolar laps diye rahime koyulmuyorÖnce bi genetik test yapılıyor embriyoya. Genetik olarak sorunu olmayan civcivi arıyorlar. Bulunca da bingo
onu alıp yerleştiriyorlar ve böylece düşük riski azalmış oluyor. Çünkü düşüklerin sebebi %70 bebişteki kromozom bozukluğu zaten. Sağlıklı civciv sımsıkı annesine tutunuyor ve dünyaya geleceği günü bekliyor
![]()
Aşkım normal yumurtlamadan kaç gün sonra geliyo adet peki normaldeEvet demiştingerçi son 3 aydır hiç ilaç kullanmıyorum ve döngüm 30 31 32 gün falan sürdü 14. Gün yumurtlama görmemem normal galiba
Ay inşallah aşko çok isterim hep beraber ayyy çifte çifte düğünler gibi olurOlacak olacak kör talihimizi sen yeneceksin bizde arkandan gelicez inşallah![]()
Tabii
Aynen cumartesiden pazara öteledim cano haklısınSeeen kim olabilir cumartesi yaparım diyip pazartesiye öteleyen kim![]()
Araştırmam mı aşko altından girip üstünden çıkıyorumVaaay daha garanti bi yöntem, çok iyiymiş. Sen 2-3 gündür bunları mı araştırıyorsun?Ben de araştırmalara başlayacağım. Hem beni bütün sürecinden haberdar et adım adım, cahilce düşmiyim yollara
![]()