- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #25.501
Kız araya bi iki gün koyup yapsaydn bigünde mucize bekleyemeyiz ama koyulaşcak inşallahAşkolar uyumuşuz bu saate kadarbi ara sabah uyanmıştım ben ama geri uyumuşum anlayamadım eşimde hiç uyanalım dememiş
Şimdi test yaptım bekledim cevap vermek için o yüzdentestimde pek bi değişiklik yok sanki dimi R raainbow Ginnys iyilikperisi92 M Mavimiresl
bitliKedi
DayanamadııııımmmKız araya bi iki gün koyup yapsaydn bigünde mucize bekleyemeyiz ama koyulaşcak inşallah
Olmadı canım bazı pürüzler çıktı. Yine nasip olmadı everemedik abimiNasılsin aşko?sizin Azeri gelin işi nasıl oldu?
Bilgili olmak bazen iyi, bazen çok kötü oluyor kuzum. Azıcık da rahat ol, bırak kendini türk hekimlerinin ellerineAraştırmam mı aşko altından girip üstünden çıkıyorumTabiki paylaşırım seninle de ama inşallah gerekmez senin için
Ben. Bunu aldım 1 saat önceKızlar hangi marka alayım testi ya evde 1-2 tane labaquick var ovülasyonla göndermişlerdi
Çok haklısın araştırmak da iyi olmuyor ama gerçekten çok hazırlıksız yakalandım bu kez hiç bilmediğim yerden geldiBilgili olmak bazen iyi, bazen çok kötü oluyor kuzum. Azıcık da rahat ol, bırak kendini türk hekimlerinin ellerinebizim de gitmeden önce kromozom analizi yaptırmamız gerekecek.
Yaw ben niye bu kadar uzağa taşınmışım ya kendime sinirlendim şimdiAtaköy bebeğim abimin evi orda. Ben hep sizinleyim kuzuş
İlaç kullandığım zamanlarda 14. Günde geliyordu ilacı bıraktıktan sonra yumurtlamayı pek fark edemedim. Çünkü hep gün aşırı ilişki oluyordu akıntı falan anlayamıyordum. İlişkiden kalanlar mı geliyor yoksa yumurtlama akıntısı mı anlaşılmıyor.Aşkım normal yumurtlamadan kaç gün sonra geliyo adet peki normalde
Rabbim gönlümüze göre hayırlı olanı versin aşkımAy inşallah aşko çok isterim hep beraber ayyy çifte çifte düğünler gibi olur
Anladım bebeğim ❤ o zaman normal bence kuzumİlaç kullandığım zamanlarda 14. Günde geliyordu ilacı bıraktıktan sonra yumurtlamayı pek fark edemedim. Çünkü hep gün aşırı ilişki oluyordu akıntı falan anlayamıyordum. İlişkiden kalanlar mı geliyor yoksa yumurtlama akıntısı mı anlaşılmıyor.
Rabbim gönlümüze göre hayırlı olanı versin aşkım
Aşkım soğuk süt benimde yanıyo ama benimki hastaağğKizlar bu mide yanmasina başka çözüm varmielma , yogurt hepsini denedim geçmiyor
Iyyy süt sevmemAşkım soğuk süt benimde yanıyo ama benimki hastaağğbende şimdi içicem alev aliyo midem valla
Allah yardimcin olsun canimAşkım soğuk süt benimde yanıyo ama benimki hastaağğbende şimdi içicem alev aliyo midem valla
Valla ben baya ihtimal veriyorum kuzum yaa ama bilmekten korkuyorum heralde. Bu ay da geçsin de sonra onu da yaptırırızÇok haklısın araştırmak da iyi olmuyor ama gerçekten çok hazırlıksız yakalandım bu kez hiç bilmediğim yerden geldiyaptırsanız iyi olur aslında kuzum. Yani varsa da bilmemek sorunu çözmüyor. Pek ihtimal vermiyorum çok düşük bir olasılık ama yine de yarar var baktırmakta
Kuzum bariz cizgi var bundaAşkolar uyumuşuz bu saate kadarbi ara sabah uyanmıştım ben ama geri uyumuşum anlayamadım eşimde hiç uyanalım dememiş
Şimdi test yaptım bekledim cevap vermek için o yüzdentestimde pek bi değişiklik yok sanki dimi R raainbow Ginnys iyilikperisi92 M Mavimiresl
bitliKedi
Kuzu zaten bir aydan uzun sürüyor sonuçların çıkması. Müsait zamanınızda hemen gitmeniz iyi olabilir. Belki düşüklerin sebepsiz de olabilir tesadüf sonucu. Ama genetikte bişey varsa düşük yapmasan bile yine endişe verici bi durum olabilir Allah korusun. Doktorumuz bana kesinlikle normal şekilde hamile kalma riskine girme dedi. Sağlıksız bi çocuk dünyaya getirme ihtimalinden dolayı. Ay bugün de bi karamsarlık var üstümde. Bakalım bize ne diyecekler pazartesi günü. Doktor olumsuz konuşursa hiç uğraşmayabilirimValla ben baya ihtimal veriyorum kuzum yaa ama bilmekten korkuyorum heralde. Bu ay da geçsin de sonra onu da yaptırırız
Ne güzel olurdu bi toplaşıp tanışsakYaw ben niye bu kadar uzağa taşınmışım ya kendime sinirlendim şimdiayy şimdiden sağlıkla gelin inşallah aşkım
İnşallah en güzeli olacakYok aşko atar mıyım üzerlirine tarih yazıp saklıyorum
İnşallah koyulaşmayı görürüz hep beraber
Devam edicem teste bakalım
Bir şey diyeceğim sakın gülmeyin yine anlamadım ki ben okuyorum ama anlamıyorum eşi derken kocam mı oluyor ona mı sorayım hissedermiymişBeybi o manada söylemedi))) diyor ki kadın hamile olduğunda ilk önce eşi ya erkek hiss edermişaşerme,uyku hali falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?