Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bende ilk şaşırdım inanasım gelmedi ama sonra idrak ettim
Kafamda türlü ihtimaller var gebelik döllenme oluşmadan bu beta yükselemez beta o cins bir hormon bence sende döllenme oluşuyor fakat gebelik ilerlemiyor ve bence kimyasal yaşıyorsun kuvvetle muhtemel ki bu fikrim rahim kalın beta 1.20 olmuş ben kimyasalım olduğunda Dr bana 0 olunca bebek yoktur az yükselmesi döllenme var demekki bu konuyu doktoruna sormak istermisin belki farklı bir fikir verir bu konu da bilemedim ama aklıma gelmişken paylaşmak istedim

Ahh canım benim çok zor yaa lohusalık psikolojisi çok zor, insan en çok eşini istiyor yanında destek olarak. Neyse atlatmışsınız güzelce, çok şükür bugününüze birliktelik, mutluluk baki olsun da her şey olur tatlım, her şey yoluna girer. Ben de aynı şeyi söyledim zaten, Allah nasip ederse doğru zaman şimdi demektir, sakın yanlış şeyler çıkmasın ağzından dedim ama negatifmiş zaten

Anladım bebeğim hadi bakalım güzel haberler gelsin sizden aşkısı

Aaaa valla ben pozitif haber alacağımı düşünüyordum neyse zaten istemiyorsa inşallah istedikleri zamanda hayırlısı ile olur

Ayyy aşko barıştınız mıııı Aşko valla hiç yatmadım hatta duş aldım diyipte hamile kalan çok duydum okudum ihtimal her zaman var yaniiiii senin daha regle çok var kızzz daha yeni bitmedi miii daha yine ne regli hamilelik belirtisi ile adet belirtisi aynı diyorlar bakalım inşallah bekleyelim görelim çift çizgileri

Anaaam dıkşınlar başlamış, enişte girmiş kanına kuzum ilişkiyle alakalı değil de hani sen enfeksiyondan şüpheleniyorsun ya onunla ilgili olmasın? Ayrıca ilişkiden sonra duş almak, özellikle vajinal duş da mantara sebep oluyormuş bilginize..
Aaaa valla ben pozitif haber alacağımı düşünüyordum neyse zaten istemiyorsa inşallah istedikleri zamanda hayırlısı ile olur
Evet istemedikleri için içimiz rahatladı aslında. Amin kuzum sağol

Evet öyle ama aynen dediğin gibi belki sana öyleleri denk geldi bendekilerde yoksa yoktu çizgi.. belli olmuyor sanırım büyük ihtimalle bence kimyasal olabilir o çizgiler sende de canım

Zorunan barıştık aşko ayy aşkım bu ondan değil ya yani daha ilk dün akşam ekşın oldu regliden sonra başka bişey gibi

Mecburen Aşko Evet aşkım sanırım enfeksiyondan ya zaten aşırıda sıcak basıyo delleniyoring yarın olsa da gitsem şu doktora abi yıkansan olmuyo yıkanmasan olmuyo aşkım bu nasıl iş ya

Ya Allah razı olsun şükürler Olsun hepimizin de mutluluğu huzuru daim Olsun valla sonra pişman olmasın çocuk bereketiyle gelir zaten

Allah o testleri bildiği gibi etsin ya bu kaç oldu insanları umutlandırıyor sonra böyle yapıyo ama şu çok iyi kist falan yok aklında soru işareti kalmadı hormonlara da baktırır yoluna devam edersin aşkooom

Sıkıntı var diye şartlama kuzum kendini ilk gebelikte benim de eşimin de sorunu yokken 15 ay sebepsiz olmadı aslında stres yapıyoruz hep o etkiliyor

Canım benim çok teşekkür ederim beni benden daha çok düşündüğünüz için elinizden geleni yaptınız fazlasıyla bana Allah razı olsun hepinizden adet günü geldiğinde adet olmazsam geç döllenme ihtimaline karşın yine kan veririm ama şuan doktorla tekrar konuşmak inan istemiyorum kendimi çok kötü aciz hissediyorum zaten üzgünüm ama gebelik yok dediğinde ben yumurtlamadan beri sağ kasığım ağrıyor ve kanamalarım var gebelik değilse kist falanmı neden ağrım var dediğimde Allah Allah dur bakalım dedi ultrasonda baktı öyle bi gebelik ihtimal olsaydı söylerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…