Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah o testleri bildiği gibi etsin ya bu kaç oldu insanları umutlandırıyor sonra böyle yapıyo ama şu çok iyi kist falan yok aklında soru işareti kalmadı hormonlara da baktırır yoluna devam edersin aşkooom
Aynen aşko bakalım bu bahaneyle hormonlarada baktırmış olcam erteleyecektim
Sıkıntı var diye şartlama kuzum kendini ilk gebelikte benim de eşimin de sorunu yokken 15 ay sebepsiz olmadı aslında stres yapıyoruz hep o etkiliyor
Şartlamıyorum ama ne bileyim bakalım nasip kısmet artık
Kuzum ben sanmıyorum benim hormonlarıma bakıldı mesela ben de Mfk kullanıyorum çok iyi çıktı hormonlarıim hatta yumurtalarım falan _Umutlu_Pozitif_
Yok bende sanmıyorum aşko vücudumda olan şeyler benden kaynaklıdır ben takviyelerine güveniyorum açıkçası internet fenomeni veya ticaret insanı değil kendini bu mesleğe adamış hali hazırda doktor hastaneye gittiğimiz doktorlardan tek farkı çözüm yolu bulmuş kendince sistem kurmuş aksi bişey olunca bu ondandır diyemem bu vebale girip emeğini yiyemem insanların nasipte ne zaman anne olmak varsa ozaman kadar beklemek başka yolumuz yok

Sana dünde söyledim aşko yumurtlama döneminde olabilirsin geçen ay adetten hemen sonra yumurtladın ve bu yüzden erken adet oldun belki bu ayda erken yumurtluyorsun hazır barışmıssın ekşına devamkeee

Aşko yinede başka bi doktora gitsene sen

Aşko yinede başka bi doktora gitsene sen
Yok aşko bu ilin en iyi bilinen doktoru desem yeridir cihazlarıda son model yani herşeyi ilk gören ve anlayan bir doktor dur bakalım bat gelsin olursam hormonlara baktırırım işte olmazsam tekrar kan veririm ama olcam eminim

Herzaman her konuda yanındayız canım unutma olur mu sen yalnız değilsin bizlerde aynı duyguları yaşadık hep geçecek bu dönem

Mecburen Aşko Evet aşkım sanırım enfeksiyondan ya zaten aşırıda sıcak basıyo delleniyoring yarın olsa da gitsem şu doktora abi yıkansan olmuyo yıkanmasan olmuyo aşkım bu nasıl iş ya
Bak onu doğru dedin duş alsak zararlı, almasak cenabet hahaha ay evet bir an önce git de ne olduğunu bilelim aşko ya ona göre de önlemini alırsın rahat edersin, sürekli ağrı akıntı bilmem ne diken üstündesin

Herzaman her konuda yanındayız canım unutma olur mu sen yalnız değilsin bizlerde aynı duyguları yaşadık hep geçecek bu dönem
Tekrar teşekkürler ilk duyduğumda bi şaşırdım ama hemen toparladım kendimi olursa Allahtan olmazsada Allahtan bide kafam çok karışıyordu her gün test stresi sabah 7 den beri uyumuyorum test yapmak için uyanmıştım geceleri zor uyuyordum sabaha test var diye heyecandan böyle netliğe kavuştu ya üstümden stresi attım resmen

Kızlarrrrrr doktordan çıktım
Başlıyorum annneemmmmm
İğnemizi aldık
Doktor beta istdi gidip kan vercem
Eğer bişi çıkmaz ise iğneye başlıyorum
Cuma da kontrole gidşyorum
Gelsin asılamaaaaaa
Kozlar doktor bizden cok umutlu yA
Muayne de gğzel geçti
75 doz gonalf iğne verdi
Eşim aksma yapcak bana

Ben cok baktim arastirdim bazilarina cok cok iyi gelmis ama bazı bunyelerde sknti yapmis. Yani herkeste ayni etkiyi gostermiyor. Bu yuzden soyledim yani
Yok ben seni anladım kuzum ben bana iyi geldiğini düşündüm çünkü hormonlar vs iyi çıktı iyi gelmeyen ya da bünyesine de yaramayan da olmuştur

Ayrica seninde testlerin pozitif cikti idrarda kanda negatif _Umutlu_Pozitif_ dada ayni sekilde oluyor neden böyle oluyor anlamis degilim
Ben testlerde sıkıntı olduğunu düşünüyorum aynı marka testlerle ilgili aynı yorum ve şikayetleri çok okudum ve burada da yaşayanlar ben de dahil oldu maalesef. Bir daha da asla aynı marka erken gebelik testlerini almam

Bitanem kendi koşturmacam içinde senin yazdıklarını yeni okudum. Nasıl yok aklım almıyor. Bu testler kafayı yedirtecek.Nasıl da umutlandık. Bize yine beklemeler düştü desene Canım sıkıldı bu işe…

Hadi hayırlısı olsun inşallah canım benim Allahım gönlüne göre versin bu ay o bebiş göbüşüne gelsin

Askim ben hep ondan kullaniyorum hatta toplu aliyorum en az 100 test kullanmisimdir bu zamana kadar kuruma cizgisi dahi cikmadi bende hic. Sendede olmasaydi biseyler o kadar net cikarmazdi

Hamileyimmmm
Demek isterdim fakat yumurtlama günü bugün agshdhk ayy kızlar bu ay ki yumurtlama bı garip midem bulanıyor başım ağrıyor belim kopuyor kasıklarım patlayacak bı de çok çok yoğun krem akıntım var. Ben ilk defa bu kadar fazla belirti gördüm bu ay.. hadi amiin diyelim şöyle net çift çizgi görmek istiyorum artık Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Ginnys M Mavimiresl iyilikperisi92 ve diğer kizcelerim

Akşama ekşın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…