- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #26.401
Kac cikti deger.Gebelik YOK canlar adet olunca gelcem hormonlara baktırcam kist yok ultrasonda baktı rahim duvarın adet olcak gibi kalınlaşmış dedi kanamaları lekelenmeleri söyledim hormonlara bakalım anlarız dedi anlayacağınız ben bu ay fosMucizemmm16 @Demgey3 Ginnys M mucizeOldu iyilikperisi92 @raainbow M Mavimiresl R Random3 @Lale95 @Safiye19 @canancan11
Sensin negatifBekliyoruz kuzuu
Bu arada test yaptim bugun bat gunum degisik bi akıntımda var. Test negatifYarin icin randevu almistim iptal edecektim etmiycem gidicem mecbur
Kolaymis kuzum smear gibi. Test yaptim negatif yarin gidicem kuzu doktoraBence de iptal et duruma göre davranırsın bende aradım açmıyorlar ya burda ki formdakı yazıları okudum kuzu asılama kolaymış ya yaparım bende
Anlıyorum seni canım ne diyeceğimi bilemiyorum o kadar ki yani o testlere imkansız geliyor ben inanmak bile istemiyorım seninde çok iyi anlıyorum.Geldim eve hepsini attım aşko öyleymiş demek ki bilemedim en çokta doktorun yüz ifadesi üzüyor beni bunu ikinci kez yaşadım birinciden sonra bi daha aynı yaşamamayı düşünmüştüm doktor bile ne diyeceğini bilemiyor o anda sana üzülüyor gözlerinden anlıyorsun ya o am vuruluyorsun işte
Oyy annemmm agzini yerim al sen yeterki iste testSensin negatifaşko nasıl negatif ya resimde atmamışsın zaten küstüm işteeeğğğ yarın neymiş anlarız bebeğim güzel haberler gelicek senden inanıyorum
Aşko geç döllenme olabilir miAl bak asko
Bana kizacaksin ama ben mfk senin dengeni bozdugunu düşünüyorumÖyle kuzum nasip
Aşko 1.20 değerim her zaman böyle çıkıyor benim nasip
Bu test bozuk olamaz mı yani inanmıyoring bu sonuca aşkoOyy annemmm agzini yerim al sen yeterki iste test
O zaman bana da kızacak aşko bende öyle düşünüyorumBana kizacaksin ama ben mfk senin dengeni bozdugunu düşünüyorum
Bana kizacaksin ama ben mfk senin dengeni bozdugunu düşünüyorum
O zaman bana da kızacak aşko bende öyle düşünüyorumbeni korursun dimiii
Aşko bende dün gece eltimle konuştum daha doğrusu bana mesaj atmış biz ikimizde aynı kahveyi içiyoruz tadı değişik gelince ben ona o bana sorar dün gece seninde kahveden miden bulanıyo mu diye mesaj atmış bende yooo dedim ardından adet oldun mu dedim olmamııışşşKuzenim geçen ay evlendi 20 yaşında. Eşi de Almanya'da yaşıyor. Şimdi vize işlemleriyle falan uğraşıyorlar ve en az 6 ay daha burada. Az önce aradı diyor ki "abla biz bi kere kaçırdık yanlışlıkla. 37 gün oldu ben hala regl olmadım" falan. Normalde de geç oluyor zaten. Belirti melirti her şeyi konuştuk tabii. E gebelik olursa ben aldırmak zorunda kalırım. Bi düzenimiz yok daha, ben burda mı doğurucam olursa diyor. Dedim senin kafanı kırarım çocuk, bak biz ne mücadeleler veriyoruz. Doğru dua et, istemiyorum falan da deme. Git hemen test al bana foto yolla. Biliyosun hobim test incelemek dedimdaha çok küçük ama hayırlısı bakalım şimdi bi de ondan test bekliyorum heyecan yaptım
Ay ins sen hamışesindir de gerk kalmazKolaymis kuzum smear gibi. Test yaptim negatif yarin gidicem kuzu doktora
Çok şükür çok korktumYok kızmıcamama adamın ürünlerini kötüleyemem sonuçta ben kendimde bişey olup olmadığını bilmiyorum belki hormonlarımda sıkıntı var oyüzden ben ürünler için ondandır diyemem bide bu lekelerim onu kullanmadan öncede bazı aylarda oluyordu ben bundan doktora gitmiştim zaten parça alındı rahimden temiz çıktı sebepsiz denildi demek ki sebepsiz değil bişey var altında illaki
Hadi be yine mi silik çizgi vakasıGebelik YOK canlar adet olunca gelcem hormonlara baktırcam kist yok ultrasonda baktı rahim duvarın adet olcak gibi kalınlaşmış dedi kanamaları lekelenmeleri söyledim hormonlara bakalım anlarız dedi anlayacağınız ben bu ay fosMucizemmm16 @Demgey3 Ginnys M mucizeOldu iyilikperisi92 @raainbow M Mavimiresl R Random3 @Lale95 @Safiye19 @canancan11
Yok yok negatifmişAy bize de kesin haber ver kuzum valla merak ettimvayy beee biz malzemeye boğuyoruz yumoşları bol malzemos yapıyoruz her gün neredeyse ama fosss diyorum keramet bir günlük ilişkide yaaaa
Negatifmiş kuzu, daha erken zaten yaa önce bi kendi büyüsünBüz ağzını aşko konuşamasınhadi bakalım merak ettim bende
Amacım istemeyenlerin oluyor, isteyenlerin olmuyor işte adalet mi bu? Bi de bu istemeyenler niye hiç korunmuyor ben de onu anlamıyorumAşko bende dün gece eltimle konuştum daha doğrusu bana mesaj atmış biz ikimizde aynı kahveyi içiyoruz tadı değişik gelince ben ona o bana sorar dün gece seninde kahveden miden bulanıyo mu diye mesaj atmış bende yooo dedim ardından adet oldun mu dedim olmamııışşşne güzel işte diyorum istemiyorum olmaz diyo beni deli edicek bak dedim benim böyle böyle oldu benim yumurtalıkları sana devredelim olmaz mı diyo dedim yok sen doğur biz sevelim benden geçtiğğ bugün de sordum bakalım ne yazcak
Aynen aşko yine puffff balon söndüüüüHadi be yine mi silik çizgi vakası
Aynen aşko evlendiğim ilk sene yumurtalıkta kistim vardı o büyüme yapmıştı ozaman da lekeler yaşıyordum doktor kist yapmaz parça alıcam dedi narkoz vermişken kistinide alalım bu boyuttan küçülme olmaz sonu yine aldırman olcak dedi hem kisti aldı hem parça aldı kistide parçayıda patolojiye yolladı ikisininde sonucu temiz gelmişti bazen kadınlarda sebepsiz olabiliyor bir sorun görünmüyor demişti o seneden beri devam etti ama böyle her ay gelmiyordu bazı aylar leke leke bu ay çok geldi bana ama amaaan takılmıyorum aynen hormonlara bi baktırayım eşimle gitcem oda bi sperm testi verir hem baktırmış oluruz komple nasip kısmetÇok şükür çok korktumaşkım ürünler kötüdür demiyorum ben sadece etkiliyo diyorum ama dediğin gibi öncesinde de varsa bişey çıkmadıysa belki olabilen bişeydir normaldir o zaman parça da alınmış zaten aşkım bişey olsa çıkardı şu hormon testlerine de bakalım bi inşallah onlarda güzel çıkar aşkısı ❤ ne zaman yaptırcaksın bebeğim onları
Ya bende ilk şaşırdım inanasım gelmedi ama sonra idrak ettimAnlıyorum seni canım ne diyeceğimi bilemiyorum o kadar ki yani o testlere imkansız geliyor ben inanmak bile istemiyorım seninde çok iyi anlıyorum.
Ay kuzum öyle demesin benim hamileliğimden itibaren eşim almanyadaydı sadece doğumumda geldi geri gitti düşün 1.5 yaşındaydı oğlumuzu canlı gördüğündeKuzenim geçen ay evlendi 20 yaşında. Eşi de Almanya'da yaşıyor. Şimdi vize işlemleriyle falan uğraşıyorlar ve en az 6 ay daha burada. Az önce aradı diyor ki "abla biz bi kere kaçırdık yanlışlıkla. 37 gün oldu ben hala regl olmadım" falan. Normalde de geç oluyor zaten. Belirti melirti her şeyi konuştuk tabii. E gebelik olursa ben aldırmak zorunda kalırım. Bi düzenimiz yok daha, ben burda mı doğurucam olursa diyor. Dedim senin kafanı kırarım çocuk, bak biz ne mücadeleler veriyoruz. Doğru dua et, istemiyorum falan da deme. Git hemen test al bana foto yolla. Biliyosun hobim test incelemek dedimdaha çok küçük ama hayırlısı bakalım şimdi bi de ondan test bekliyorum heyecan yaptım
Valla bende anlamıyorum aşko nasıl adalet buuğğYok yok negatifmişrahatladı tabii
Negatifmiş kuzu, daha erken zaten yaa önce bi kendi büyüsünannesiyle (teyzemle) aramda 2 yaş var o yüzden benim kızım gibi, elimde büyüdü. Daha çocuk gözümde yaa
Amacım istemeyenlerin oluyor, isteyenlerin olmuyor işte adalet mi bu? Bi de bu istemeyenler niye hiç korunmuyor ben de onu anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?