Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç bişi analmdım

Anaa kız laleee insan etiket yaparr

Ne demek yarın boş aşko ya çatlarsaa ayy iyi ki ovulasyon testim yok her dk adamın üstüne atlardım bebe yapcam diye
Asko kötü sperm zaten 48 saat yaşar iyi spermler 72 saat. Tekrar yarın olursa bugünkü spermler ölür atılır yenileri gider o da sayısı düşüyor 48 saatte dollenmezse yarın akşam çatlar genelde bende sabah olur ilişki

Aşko yemin ederim ben bu yumurtalardan hiç bişey anlamıyoring şimdi bu 48 saatte zahmet edip tüplere ilerlerse döllencek ilerlemezse bi daha ki ekşında mı ben buldum benim yumurtalar yolunu kaybetmiş

Aşko yemin ederim ben bu yumurtalardan hiç bişey anlamıyoring şimdi bu 48 saatte zahmet edip tüplere ilerlerse döllencek ilerlemezse bi daha ki ekşında mı ben buldum benim yumurtalar yolunu kaybetmiş
Asko sperm 48 saat yaşar en kötü yumoslar catladiktan sonra 24-36 saat arasında dollenirse dollenir

Ayy napiyim aşkısı oje sürdüm kendimle bozdum kafayı ruh halim hiç iyi değil kafamda kırk tane tilki geziyo ve hiç birinin kuyruğu birbirine değmiyo öyle diyim sen napıyosun bebeğim iyi misin
Kızz Allah iyiliğini versin bazen insanın kendine vakit ayırması gerekiyor valla çok çok iyi geliyor psikolojiye amaannn ne yapayım aşko ya iyiyim bugün ful yattım dinlendim benim deli bir üst komşum var sabahtan akşama kadar dur durak bilmeden patır kütür ses yapar sinirlerimi bozdu yeni yeni sinirim geçti aşko çarşamba randevum var işte değerlerime baktırcam aşko onu bekliyorum kadın doğuma da gitmek istiyorum ama hiç randevu yok ve ne zaman regl olurum oda belli değil kafam karışık

Asko sperm 48 saat yaşar en kötü yumoslar catladiktan sonra 24-36 saat arasında dollenirse dollenir
Kendi bilir 24-36 saat biliyorum aşko spremi de biliyorum da işte bazı yerlerde kafam acayip karışıyo geçende youtube da gördüm galiba 1 yılda hamile kalma şansı yüzde 20 miymiş 50 bile değil ayıp değil mi biz boşuna mı debeleniyoruz bu spermle yumurtların sorunu ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…