- 18 Temmuz 2022
- 4.285
- 7.125
- 88
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #27.141
Tahmin ettim de ondan sordum. Ah aşko nasıl içmicez bilmiyorum çok sardım bir haftadır ben deİçiyorum aşko hastaneden çıktığım gibi ahaha bu iş böyle yaaa olabilme ihtimali sigara bıraktırır olmadığı haberi peşpeşe yaktırır
Yaa evet şimdi gördüm arkadaşlardan biri filtre yapıp paylaşmış senin testinmişEvetttteşekkür ederim canımm güzel dileklerin için Aminnn sabah ağladım zaten
Canım biz de tüpe başlıyoruz da doktor içme dicek diye şimdi içeyim diyip abarttım. Hamileyken 2 ay içmedim içilen ortamda bile durmadım. Ama şimdi hiç motive olamıyorum bırakmak içinAy hamile kalınca hayırlısıyla bırakırsın
Sigara bırakmak da büyük stres süreci etkiler mi bilemedim
Benim eski doktorum stresle baş edemeyeceksen günde 2 3 tane içebilirsin demişti tüp bebek surecindeyken
Çok haklısın ya yazsak boyumuzca liste olur dertlerBir tek bebe mi aşkobir sürü dert var bee
Bende öyle zannediyordum bir yılı devirdik o işler öyle değilmiş yaaYalnız olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim valla aşkım zor işlermiş vesselam ben hemen olacak sanırdım şimdi işi keçiboynuzuna kadar getirdim hayırlısıyla ❤Bakırköy’den bende yer istiyorum ona göre kola çekirdek en sevdiğim şey
Bana böyle tekliflerle gelin aşkooooHııı bi düşüniyimyok denizi görmüyo aşko ☹ o zaman bizde kendi akıl hastanemizi kendimiz kurarız R raainbow _Umutlu_Pozitif_ sayımız git gide artıyoring aşkolar deniz manzarası için bi fikrim var üsküdar kadınlar kulübü canım kızlar topiği ruh ve sinir hastalıkları hastanesini kuralım diyorum şöyle kız kulesine karşııığğ
Evet ilk gebeligim tüp bebekle olmuştu 16 aylik ikizlerim var şu an 3.yü bir süre doğal denemeye karar verdikCanım biz de tüpe başlıyoruz da doktor içme dicek diye şimdi içeyim diyip abarttım. Hamileyken 2 ay içmedim içilen ortamda bile durmadım. Ama şimdi hiç motive olamıyorum bırakmak içinSiz tüp bebek mi yaptınız var mı çocuğunuz
Dur kızları darlamıyım özelden bi yazıyım sana canımEvet ilk gebeligim tüp bebekle olmuştu 16 aylik ikizlerim var şu an 3.yü bir süre doğal denemeye karar verdik
Sigarayı da kalp atışı duyduğum zaman bırakmıştım ama o zamana kadar epey azalmıştım
Bence en rahatı tüp bebek asla korkulacak bir süreç değil
Sadece insan o kadar uğrasa negatif görmekten korkuyor
Kıızz bu güneş tutulması bana önceden etki etti bugün ters tepsi dolaplardan ayakkabılıga heryeri sildim daha oturamıyorum kurabiye börek yaptm pazara markete gittim gün daha bitmedi noluyor ayFikrine hayran kaldım aşko ooo süper hiç canımız sıkılmaz gelin geliiim artsın sayımızay bu gün güneş tutulması var bu güneş bana tutuluyor heralde hiç hakim dermanım keyfim modum yok @Demgey3 annabelica R raainbow
Kız kahkaha attmAşko tutuluyo çıkıp baktım şimdi çok güzel yaa bende ona tutuldumheryeri sarı benekli görüyorum Allah kahretmesin kör olcam güneşe bakcam diye
Cağğnım izmirim öyle herkesle bir tutulmaz güneşi onunİzmirde güneş aynı aşko. Sizin güneşi tutuyolar sadece
Tamam canım bekliyorumDur kızları darlamıyım özelden bi yazıyım sana canım
Kuzumm valla umut vermek istemiyorum ama ben bu durumu yaşadmm yaaKızlar kasık ağrısından ölüyorum bensu gibi akintım var regl akintisı gibi sıcaklik oluyor bi gidiyorum beyaz su,bide sarı akınti oluyor
Katiyyen regl ağrısı değil
Ayyyy ne güldüm Ya Allah ne muradın varsa versinÖz mucize has mucize falan diyelim aşko otobüs firması gibi
Bende cok hafif bi golge görüyorum ve sen uzun zamandir adette olmadin. Yani bilmiyorum bebis olsa daha bi koyulasirdi gibime geliyor. Ama senin daha önceki gebeliginde bu sekilde olmus o yuzden bebek olabilirde aklim karisik acikcasi. Yani nelere sahit olup okuyoruz mucizede olabilir niye olmasin.Selam datlu kızlar, şimdi nezamandır testlerim gölgeli hala da öyle devam ediyor ancak bugün başka bir test daha yaptım sabah ilk kez testi beklerken çizgi gördüm yani daha ilk dakikada gölge çıktı normalde kuruduktan sonra görürdüm bu sefer hemen gördüm kıl gibi ince yine belli belirsiz ama busefer hemen görünce heyecanlandım.. evet kızlar biliyorum doktora gidicem yurt dışında olduğum için bazı evrak işlerim var hemen gidemiyorum..
Bunlar 10dk içinde çektiğim fotolar
Eki Görüntüle 3151417
Eki Görüntüle 3151420 bunlarda kuruduktan sonra
Eki Görüntüle 3151421 Eki Görüntüle 3151422
burda da ilk yaptığım ikinci ve bugün yaptığım testleri birleştirdim zar zor da olsa bugün yaptığım bri tık daha belli diğerlerinden, kuruma çizgisi git gide koyulaşmayacagina ve ilk test yaparken çıkmayacağına göre o zaman doğru sonuç elbette kanla kesinleşecek.. varsa tabi .
Eki Görüntüle 3151424
Biliyorum daha belirgin olması laizm ancak bir çok insanın hiç bir çizgsi çıkmazken gebe olduklarını gördüm bende az da olsa biseyler var belkide bende de kana geç karışıyordur göreceğiz bakalım ben varmış gibi kendimi dikkat edicem doktorda ortaya çıkacaktır
@partalina_ @Random3 @Lale95Mucizemmm16 @Demgey3 annabelica M Mavimiresl @Veziir @Ginnys @Teach_Mavi _Umutlu_Pozitif_
Yapalm bi onu denemedikAyyy amin kuzucum hepimize inşallahTotem yaptın adını değiştirdin bak tuttu inşallah bizde mi yapsak kızlar ha _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 annabelica R raainbow miraclebeyb
Ayy bu sefeeer paat diye gördümAşkolar bunu da öğlen yaptımMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 R raainbow annabelica ve diğer canlar bide lh testi yaptım yanına
Askomm yazdiklarini okudum harika haberler vermissin bize bak umitsiz olmaya gerek yokmus dimiiiğhKızlara yazdıklarını okudum zaten aşko. Anladım meseleyi klasik evlilik mevzuları işte. Çekilecek dert değil de Allah kadına bi sabır vermiş işte. Yoksa insan nesli tükenirdi
Kız niye gebertiyon şimdi biziKızlarrrrrr hepinizi gebertirim napıyonuzzzzz
Woawww cok belirgin cikmis askommmAşkolar bunu da öğlen yaptımMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 R raainbow annabelica ve diğer canlar bide lh testi yaptım yanına
Kız sayfalaro tek tek okumadm nolduuuğğ enişte süpraayyzz mı yaptı hemen aydınlat beni aciil aciiilAramakla iyi yapmışsın aşkoohenüz daha onu kullanmaya başladım aşkısı ayarlıycam burdaki numaralarımı ona alcam falan filan sağol bebeğim daha güzelleri sizin olsun inşallah aşkım ❤❤
Kiiimm ben mi yazmışım tas tarak falan hiç hatırlamıyoring
Gene geldi İzmir’in delisiKıızz bu güneş tutulması bana önceden etki etti bugün ters tepsi dolaplardan ayakkabılıga heryeri sildim daha oturamıyorum kurabiye börek yaptm pazara markete gittim gün daha bitmedi noluyor ay
Kız kahkaha attmne diye bakıyosun sen daan diye bizim burda herşey normaldi sanki hoş ben çıkıp bakmadmda eskiden hava kararmazmydı ya hiç kararmadı bu sefer
Cağğnım izmirim öyle herkesle bir tutulmaz güneşi onunkız eskişehirdede bi değişiklik yoktu sanki güneş bildiğimiz güneş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?