Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İçiyorum aşko hastaneden çıktığım gibi ahaha bu iş böyle yaaa olabilme ihtimali sigara bıraktırır olmadığı haberi peşpeşe yaktırır
Tahmin ettim de ondan sordum. Ah aşko nasıl içmicez bilmiyorum çok sardım bir haftadır ben de Bakkal amca diyorum bi paket gebelik testi bi paket sigara ver diyorum. Adam diyor sen direkt rakı al

Canım biz de tüpe başlıyoruz da doktor içme dicek diye şimdi içeyim diyip abarttım. Hamileyken 2 ay içmedim içilen ortamda bile durmadım. Ama şimdi hiç motive olamıyorum bırakmak için Siz tüp bebek mi yaptınız var mı çocuğunuz

Bende öyle zannediyordum bir yılı devirdik o işler öyle değilmiş yaa gel gel bizi anca bakırköy paklar
Bana böyle tekliflerle gelin aşkoooo kız istanbulu boşver gereksiz kalabalık orası biz gidelim izmire bulalım şöyle sessiz sakin bi koy koyalm akıl hastanemizi oraya miiiss gibi biz bize takılırız canımız sıkıldıkça hoopp denize

Evet ilk gebeligim tüp bebekle olmuştu 16 aylik ikizlerim var şu an 3.yü bir süre doğal denemeye karar verdik
Sigarayı da kalp atışı duyduğum zaman bırakmıştım ama o zamana kadar epey azalmıştım
Bence en rahatı tüp bebek asla korkulacak bir süreç değil
Sadece insan o kadar uğrasa negatif görmekten korkuyor

Dur kızları darlamıyım özelden bi yazıyım sana canım

Kıızz bu güneş tutulması bana önceden etki etti bugün ters tepsi dolaplardan ayakkabılıga heryeri sildim daha oturamıyorum kurabiye börek yaptm pazara markete gittim gün daha bitmedi noluyor ay
Aşko tutuluyo çıkıp baktım şimdi çok güzel yaa bende ona tutuldum heryeri sarı benekli görüyorum Allah kahretmesin kör olcam güneşe bakcam diye
Kız kahkaha attm ne diye bakıyosun sen daan diye bizim burda herşey normaldi sanki hoş ben çıkıp bakmadmda eskiden hava kararmazmydı ya hiç kararmadı bu sefer
İzmirde güneş aynı aşko. Sizin güneşi tutuyolar sadece
Cağğnım izmirim öyle herkesle bir tutulmaz güneşi onun kız eskişehirdede bi değişiklik yoktu sanki güneş bildiğimiz güneş

Kızlar kasık ağrısından ölüyorum ben su gibi akintım var regl akintisı gibi sıcaklik oluyor bi gidiyorum beyaz su,bide sarı akınti oluyor
Katiyyen regl ağrısı değil
Kuzumm valla umut vermek istemiyorum ama ben bu durumu yaşadmm yaa iç çamaşırım ıslanıyordı akıntıdan ay sen hamilesin sanki ua

Bende cok hafif bi golge görüyorum ve sen uzun zamandir adette olmadin. Yani bilmiyorum bebis olsa daha bi koyulasirdi gibime geliyor. Ama senin daha önceki gebeliginde bu sekilde olmus o yuzden bebek olabilirde aklim karisik acikcasi. Yani nelere sahit olup okuyoruz mucizede olabilir niye olmasin.

Ben cok regl agrisi kasılma yasiyorum ama hala regl olmadim cok yakindir hissediyorum agrilarim artti cunku sabaha aksama olurum

Kızlara yazdıklarını okudum zaten aşko. Anladım meseleyi klasik evlilik mevzuları işte. Çekilecek dert değil de Allah kadına bi sabır vermiş işte. Yoksa insan nesli tükenirdi
Askomm yazdiklarini okudum harika haberler vermissin bize bak umitsiz olmaya gerek yokmus dimiiiğh

Kız sayfalaro tek tek okumadm nolduuuğğ enişte süpraayyzz mı yaptı hemen aydınlat beni aciil aciiil

Gene geldi İzmir’in delisi kimse İzmir’in güneşini tutamaz aşko kimin haddine dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…