Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eniştemiz yok kestane toplıcam yok özel işim var diyip bütün gün eve gelmedi. Bizim kız da doktora gidecekti sonuçları göstermeye. Enişte gelmeyince tası tarağı toplycam diyodu kiiiiiii. Enişte evlilik yıldönümü hediyesi telefon almış. Tabi şimdi ortalıkta görünmüyo ekşında olabilir Mucizemmm16 gelmiyorsun bak fena dedikodunu yapıyorum

Aşkım dur ekşında değilim kurban olduğum marketten şimdi geldik bişeyler hazırlıycam simdi sonra hepsini okuycam❤❤

Datlum neler oluyooorr güzelce koyulaşsın inşallah yaa artık güzel haberlere ihtiyacımız var

Şaapmıyorum artık aşko şimdilik ama

Kuzum ben göremedim gibi ama sen çıplak gözle daha net gördüysen bu sefer demek ki değer artıyor İnşallah vardır kuzum benim

Sende ne sorunu var be östrojen yüzünden mi diyosun aşkım onlar dana dana geçen ay benimkine erken hastalandım iyi değilim diyorum ne dese beğenirsin ee yaşın geçiyo artık diyo bana döviyim mi bak unuttum teli falan

Aşko dur şimdi adamın hep de kötü taraflarını görme aaaa. Hediye de almış seni seviyor kız deme öyle. Eniştenin avukatlığını yaparım bak Amh çok kötü geldi kuzum biz her yerden gol yiyoruz

Aşkım bişey içme bak biri ıslak bu testlerin diğeri kuru ancak yaptığın kuruduktan sonra anlarsın koyulaşmayı

Yaptırırız ayıpsın hahahhaha Geçti mi sinirin aşkım iyi misin ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…