- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #27.181
İyi misin bebeğim ❤Yok duşa girdim çıktım yinede ayılamıyorum aşko güneş falan bahane ben yaşadığım şu son bi kaç günün saçmalığının ağırlığını atamadım galiba
Sen naptın doktora gitmedin dimi
Aşkım bende silik görüyorum ❤ inşallah bebeğin seninledir de güzel haberler verirsin yaSelam datlu kızlar, şimdi nezamandır testlerim gölgeli hala da öyle devam ediyor ancak bugün başka bir test daha yaptım sabah ilk kez testi beklerken çizgi gördüm yani daha ilk dakikada gölge çıktı normalde kuruduktan sonra görürdüm bu sefer hemen gördüm kıl gibi ince yine belli belirsiz ama busefer hemen görünce heyecanlandım.. evet kızlar biliyorum doktora gidicem yurt dışında olduğum için bazı evrak işlerim var hemen gidemiyorum..
Bunlar 10dk içinde çektiğim fotolar
Eki Görüntüle 3151417
Eki Görüntüle 3151420 bunlarda kuruduktan sonra
Eki Görüntüle 3151421 Eki Görüntüle 3151422
burda da ilk yaptığım ikinci ve bugün yaptığım testleri birleştirdim zar zor da olsa bugün yaptığım bri tık daha belli diğerlerinden, kuruma çizgisi git gide koyulaşmayacagina ve ilk test yaparken çıkmayacağına göre o zaman doğru sonuç elbette kanla kesinleşecek.. varsa tabi .
Eki Görüntüle 3151424
Biliyorum daha belirgin olması laizm ancak bir çok insanın hiç bir çizgsi çıkmazken gebe olduklarını gördüm bende az da olsa biseyler var belkide bende de kana geç karışıyordur göreceğiz bakalım ben varmış gibi kendimi dikkat edicem doktorda ortaya çıkacaktır
@partalina_ @Random3Lale95 Mucizemmm16 @Demgey3 @Annabelle1 @Mavimiresl @Veziir @Ginnys @Teach_Mavi _Umutlu_Pozitif_
Sağol aşkısı❤❤ kaba salağımEnişteeeee helal olsunNasıl verirse versin aşko seni düşünmüş de hediye almış kaba salağın Salla doktoru falan yarın gidersiniz sinirlenme hiç Güle güle kullan
Ulan enişteAy dur deme geçen diyorum ki tatile gideceğimize bana iphone 13 pro Max alsaydık elindekini satalım bi tatile daha çıkalım dedi abooowww dedim noooo
Aşkımm bebenin ağrısı oooKızlar kasık ağrısından ölüyorum bensu gibi akintım var regl akintisı gibi sıcaklik oluyor bi gidiyorum beyaz su,bide sarı akınti oluyor
Katiyyen regl ağrısı değil
İnşallah canım Ben dört gün içmedim ilk gün bir tane içesim geldi yarım attım içim rahat etmedi içemedim diğer günler gece içesim geldi içmedim baş ettim öyle büyük stres yaşamadım canım bebek olduğunu bilince insan vicdanen istemiyor he tabi bebek yokmuş peşpeşe içiyorum iki gündür biraz fazlalaştırdım ama yarın artık normal sınırda içmeye başlayacağım mecburiyet olunca içim el vermiyor ama mecburiyet olmayınca içiliyorAy hamile kalınca hayırlısıyla bırakırsın
Sigara bırakmak da büyük stres süreci etkiler mi bilemedim
Benim eski doktorum stresle baş edemeyeceksen günde 2 3 tane içebilirsin demişti tüp bebek surecindeyken
Şuna kahkaha attımÖz mucize has mucize falan diyelim aşko otobüs firması gibi
Ara aşko araUlan eniştebenimde onu aramam lazım sanırım aşko olmaz bu iş böyle
İyiyim aşko görüntülü aramadaydım giremedim bi türlğ geldim artıkİyi misin bebeğim ❤
Ben dedim benimki=o mucize bu ay gelecek! Yapacam
Seni tebrik ediyorum ben kendime yeni geldimKıızz bu güneş tutulması bana önceden etki etti bugün ters tepsi dolaplardan ayakkabılıga heryeri sildim daha oturamıyorum kurabiye börek yaptm pazara markete gittim gün daha bitmedi noluyor ay
Kız kahkaha attmne diye bakıyosun sen daan diye bizim burda herşey normaldi sanki hoş ben çıkıp bakmadmda eskiden hava kararmazmydı ya hiç kararmadı bu sefer
Cağğnım izmirim öyle herkesle bir tutulmaz güneşi onunkız eskişehirdede bi değişiklik yoktu sanki güneş bildiğimiz güneş
Ne diyosun sen hadi inşallah koyulaşsın o test attın mı foto falan? Hepsi bebiş belirtileri Allahım inşallahBende annemlerdeyim pek giremiyorum
İfademi hemen vereyim
Adetin 28.gunu, yumurtlama sonrası 12-13günü sanırım
Kaç gündür geçmeyen mide yanmasi, göğüs ağrısi,bide kokulara karşı hassasiyet var,gece de sağ kasıkta değişik ağrılar vardı
Dün akşam test yaptim 10dak içinde çok zor bi silik çizgi gördüm
Gece 2-3gibi şiddetli kasık ağrısı yaşıyorum,beyaz su gibi ve sarı akıntım da var
Ahahahha çok mantıklıTahmin ettim de ondan sordum. Ah aşko nasıl içmicez bilmiyorum çok sardım bir haftadır ben deBakkal amca diyorum bi paket gebelik testi bi paket sigara ver diyorum. Adam diyor sen direkt rakı al
Bu güneş tutulmasıyla beraber üzerimizdeki depresyonu atıyoruz ve güzel şeylere niyetlenip yola devam ediyoruz.Depresyon modu bir yandan yeni aya hazırlık vssen napıyon kuxu
Haklısın totomuzun üstüne oturalım yapacak hiç bir şey yokAl aşko ifadelerimiz sana feda olsun
Ayy bulamadık geçti artık dönemeyiz bu yoldan
Evet aşko resim atdım burayaNe diyosun sen hadi inşallah koyulaşsın o test attın mı foto falan? Hepsi bebiş belirtileri Allahım inşallah
Ben kızımı da seni gebertirim diyerek seviyorumKız niye gebertiyon şimdi biziben bugün hızımı alamadm evin heryerine giriştim bi totomun üstüne oturdm hemen buraya geldm seen napıyosunnn
Bana da atar mısın rica etsem yorma beniEvet aşko resim atdım buraya
İlk foto 10dakika içinde çıkan çizgi, diğer foto kuruduktan sonra çektim
İnşaallah yarin sabah test alıcam
Atdim ya kuzum gelmedi mi?Bana da atar mısın rica etsem yorma beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?