Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkım bende silik görüyorum ❤ inşallah bebeğin seninledir de güzel haberler verirsin ya

İnşallah canım Ben dört gün içmedim ilk gün bir tane içesim geldi yarım attım içim rahat etmedi içemedim diğer günler gece içesim geldi içmedim baş ettim öyle büyük stres yaşamadım canım bebek olduğunu bilince insan vicdanen istemiyor he tabi bebek yokmuş peşpeşe içiyorum iki gündür biraz fazlalaştırdım ama yarın artık normal sınırda içmeye başlayacağım mecburiyet olunca içim el vermiyor ama mecburiyet olmayınca içiliyor

Ulan enişte benimde onu aramam lazım sanırım aşko olmaz bu iş böyle
Ara aşko ara ben şaka yapmıştım ona zaten o parayı verip aldırmam kız elimdekini geçen sene eski telefonum bozulunca aldık 11 bendeki biz aldıktan sonra fiyatlar uçtu ya sürekli dalga geçiyor kart ekstresi bile gelince telefonu ver satalım diyor ahahahaha göz koydu ama vermiyorum ne desem telefonumdan vuruyor zalim

Seni tebrik ediyorum ben kendime yeni geldim Güneşle ilgili değildi birkaç günün mod değişikliği etkiledi artık toparlandım şükür

Ne diyosun sen hadi inşallah koyulaşsın o test attın mı foto falan? Hepsi bebiş belirtileri Allahım inşallah

Tahmin ettim de ondan sordum. Ah aşko nasıl içmicez bilmiyorum çok sardım bir haftadır ben de Bakkal amca diyorum bi paket gebelik testi bi paket sigara ver diyorum. Adam diyor sen direkt rakı al
Ahahahha çok mantıklı
Aşko aslında iyi gidiyordum dayanıyordum bir tek geceleri aklıma geldi ama öyle çok zorlanmadım ama o haberden sonra gözlerim dolu dolu çıkar çıkmaz hastanenin önündeki büfeden aldım içtim iki tane sonra eve koştum geldim yolda kimseyi görmemek için çok dua ettim çünkü iyimisin diye soran olsa ağlardım çok zor dayandım eve kadar çok şükür atlattım şuan iyiyim

İyi akşamlar canlarım nasilsiniz? yoldayiz eve gidiyorum baya yoruldum yine misafirler vardi
Sayfalar birikmiş baya tam okuyamadim yalnız etiketleri okudum
İnşaallah yarından yine eskisi gibi burdayim
Mucizemmm16 aşkitommm yeni telefonun hayırlı olsun, müjdeli haberler alasın her zaman, inşaallah ilk mujdeyi ben vericemm sana
Enişteye helall
My_Moonlight06 aşkitommm dünki testlerine nazaran burda daha belirgin gibi inşaallah hamilesin, ultrasona ne zaman gitmeyi düşünuyorsun?senin hesabınla yumurtlama ne zaman oldu?
R raainbow Mucizemmm16 belirtiler çok ama çok benziyo hamilelik belirtilerine inşaallah öyle olur yoksa yine depresyon dibine vurarım

Ne diyosun sen hadi inşallah koyulaşsın o test attın mı foto falan? Hepsi bebiş belirtileri Allahım inşallah
Evet aşko resim atdım buraya
İlk foto 10dakika içinde çıkan çizgi, diğer foto kuruduktan sonra çektim
İnşaallah yarin sabah test alıcam
Fotolar karişti yeniden yükledim

Eklentiler

• IMG_20221024_193601.webp
    17 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20221025_152317.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 46
Kız niye gebertiyon şimdi bizi ben bugün hızımı alamadm evin heryerine giriştim bi totomun üstüne oturdm hemen buraya geldm seen napıyosunnn
Ben kızımı da seni gebertirim diyerek seviyorum ellerine sağlık güle güle kirletin.
Ben birinci sınıf anası çok yorucu beeee okul yorucu 1. Sınıf yorucu maaşıma yıpranma payı talep ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…