- 1 Haziran 2022
- 1.426
- 1.710
- 53
- 39
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #27.201
Ay var vallahi inşallah kuruma değildirAtdim ya kuzum gelmedi mi?
Elimde olan testin çizgisini yaptigim an 5-10dak.içinde wc-da gördümAy var vallahi inşallah kuruma değildir
Yaaa aşkoo evet demek isterimBu güneş tutulmasıyla beraber üzerimizdeki depresyonu atıyoruz ve güzel şeylere niyetlenip yola devam ediyoruz.
Hahaha ters köşe yapmış muzur enişte_Umutlu_Pozitif_ aşkooommm sen haklıymışsın benim ki bana telefon almııışşş ama doktora gidemedim hala sinirliyim Demgey3 annabelica Lale95 R Random3 geç gelen evlilik yıl dönümü hediyesi bide verirken görseydiniz topladığı kestanelerin içine koymuş boynuma asıyo torbayı içinde hediyen var diyo töbe est
Doğrudur kuzum, inşallah vardır canım benim. Sabırsızlıkla bekliyoruz güzel haberiYarın değilde biraz daha geçsin öyle bende gerçekten HCG algılama sorunu varama bu çizgiler eskiden hiç çıkmazdı.. ha birde şu var aslında fotoda görünüyor da buraya yükleyince çözünürlüğü bozuluyir yani netliği gidiyor fotonun
Yok valla misafirim vardı hiç bakmadım haberlere. Bizim buralarda tutulmaya gerek yok, herkesten doğuştan manyak zatenYaaa aşkoo evet demek isterimama az önce haberde gördüm güneş tutulması en çok karadenizi etkileyecekmiş ahahaha ben şehir hatta bölge değiştirmem lazım Mucizemmm16 annabelica Demgey3 R raainbow R Random3 duydunuz mu haberleri siz
Tabi ki vaaarHerkese iyi akşamlar 2 senedir bu çizgiyi görmek için can atıyorum şimdi gördüm ama hala emin olamadım sizlere danışmak istedim polikistik over var femera klomen doktora git gel çok yoruldum bu ay ilk defa gonalf iğne ve çatlatma iğnesi denedik 10 ekimde çatlatma iğnesi oldum bugün 25 ekim merakımdan test yaptım sonuç bu sizce varmıdır testin yanılma payı çokmu
Ayy var var hemde nasıl gösteriyor kendini annesiHerkese iyi akşamlar 2 senedir bu çizgiyi görmek için can atıyorum şimdi gördüm ama hala emin olamadım sizlere danışmak istedim polikistik over var femera klomen doktora git gel çok yoruldum bu ay ilk defa gonalf iğne ve çatlatma iğnesi denedik 10 ekimde çatlatma iğnesi oldum bugün 25 ekim merakımdan test yaptım sonuç bu sizce varmıdır testin yanılma payı çokmu
Aşkım tam tutulma değildi ondan kararma yok❤ niye tutulmazmiş güneşi onunKıızz bu güneş tutulması bana önceden etki etti bugün ters tepsi dolaplardan ayakkabılıga heryeri sildim daha oturamıyorum kurabiye börek yaptm pazara markete gittim gün daha bitmedi noluyor ay
Kız kahkaha attmne diye bakıyosun sen daan diye bizim burda herşey normaldi sanki hoş ben çıkıp bakmadmda eskiden hava kararmazmydı ya hiç kararmadı bu sefer
Cağğnım izmirim öyle herkesle bir tutulmaz güneşi onunkız eskişehirdede bi değişiklik yoktu sanki güneş bildiğimiz güneş
Ya ben şimdi sevineyim mi bu 2 senede çok hayal kırıklığı yaşadım her ay bekledim ve bembeyaz test ilk defa ikinci çizgi gördüm ama test hakkında kötü yorum yapanlarda var sevincim gursağımda kaldıAyy var var hemde nasıl gösteriyor kendini annesi
Ama ben çok duygulandım şu an hiç kıyamam ki sanaAhahahha çok mantıklı
Aşko aslında iyi gidiyordum dayanıyordum bir tek geceleri aklıma geldi ama öyle çok zorlanmadım ama o haberden sonra gözlerim dolu dolu çıkar çıkmaz hastanenin önündeki büfeden aldım içtim iki tane sonra eve koştum geldim yolda kimseyi görmemek için çok dua ettim çünkü iyimisin diye soran olsa ağlardım çok zor dayandım eve kadar çok şükür atlattım şuan iyiyim
Vardır dimi valla çok şey yaşadım çok emek verdim inşallah mucizem benimledir test hakkında kötü yorum çok sevindim gursağımda kaldı eşime bile söylemedimAyy var var hemde nasıl gösteriyor kendini annesi
Pespembe maşallahHerkese iyi akşamlar 2 senedir bu çizgiyi görmek için can atıyorum şimdi gördüm ama hala emin olamadım sizlere danışmak istedim polikistik over var femera klomen doktora git gel çok yoruldum bu ay ilk defa gonalf iğne ve çatlatma iğnesi denedik 10 ekimde çatlatma iğnesi oldum bugün 25 ekim merakımdan test yaptım sonuç bu sizce varmıdır testin yanılma payı çokmu
Neler yaşadım şu 2 senede ve sonuç pozitifse mucizem benimleyse dünyalar benim olucak Allahım isteyen herkese nasip etsinPespembe maşallahbu kadar yanılma mümkün değil çok sevindim canım benim Rabbim sağlıcakla tutunup, gelişip sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin çok duygulandım şu testini ve yazdığını okuyunca kan verebilirsin güzel bir pembelik değerin gayet iyi çıkacaktır
Canım benimmmAma ben çok duygulandım şu an hiç kıyamam ki sanaLafta kalmasın kuzum gerçekten iyi ol olur mu. Ya aşırı tatlı bi kızsın hiç üzülme
Tahmin edebiliyorum canım benim Rabbim hepimizin yükünü hafifletsin hedeflerimize isteklerimize tez vakitte kavuştursun inşallahNeler yaşadım şu 2 senede ve sonuç pozitifse mucizem benimleyse dünyalar benim olucak Allahım isteyen herkese nasip etsinEşime bile söyleyemedim üzülür belki yoktur diye kan dan sonra söylücem dua edin bana ❣ Allah razı olsun hepinizden
Dema öyleeeYok valla misafirim vardı hiç bakmadım haberlere. Bizim buralarda tutulmaya gerek yok, herkesten doğuştan manyak zaten
Aminn teşekkür ederim güzel sözleriniz içinTahmin edebiliyorum canım benim Rabbim hepimizin yükünü hafifletsin hedeflerimize isteklerimize tez vakitte kavuştursun inşallahamiin canım sakince kan ver stres yapma güzel haberlerle geleceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?