Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahaha ters köşe yapmış muzur enişte bugün tam yazmıştım sana, en son benimki bana doğumgünü hediyesi alırken böyle bi halt yedi diye, sonra sildim daha beter sinir olursun diye, meğer ben de aynı şeyi düşünmüşüm. İyi bari tamam affettim onu

Doğrudur kuzum, inşallah vardır canım benim. Sabırsızlıkla bekliyoruz güzel haberi

Bu ay bir değişik adet oldum 3günde adetim bitti ve normal olmam gerekenden az oldum. Acaba üstünemi görüyorum dedim test yaptım negatif

Herkese iyi akşamlar 2 senedir bu çizgiyi görmek için can atıyorum şimdi gördüm ama hala emin olamadım sizlere danışmak istedim polikistik over var femera klomen doktora git gel çok yoruldum bu ay ilk defa gonalf iğne ve çatlatma iğnesi denedik 10 ekimde çatlatma iğnesi oldum bugün 25 ekim merakımdan test yaptım sonuç bu sizce varmıdır testin yanılma payı çokmu

Eklentiler

• 52D85D00-54FF-4B61-94EE-839566772BC8.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 46
  • 458E09DF-A1ED-4C39-AEE2-EE53F78E0E11.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 49
Tabi ki vaaar gözün aydın

Ayy var var hemde nasıl gösteriyor kendini annesi

Aşkım tam tutulma değildi ondan kararma yok❤ niye tutulmazmiş güneşi onun

Ayy var var hemde nasıl gösteriyor kendini annesi
Ya ben şimdi sevineyim mi bu 2 senede çok hayal kırıklığı yaşadım her ay bekledim ve bembeyaz test ilk defa ikinci çizgi gördüm ama test hakkında kötü yorum yapanlarda var sevincim gursağımda kaldı

Ama ben çok duygulandım şu an hiç kıyamam ki sana Lafta kalmasın kuzum gerçekten iyi ol olur mu. Ya aşırı tatlı bi kızsın hiç üzülme

Pespembe maşallah bu kadar yanılma mümkün değil çok sevindim canım benim Rabbim sağlıcakla tutunup, gelişip sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin çok duygulandım şu testini ve yazdığını okuyunca kan verebilirsin güzel bir pembelik değerin gayet iyi çıkacaktır

Neler yaşadım şu 2 senede ve sonuç pozitifse mucizem benimleyse dünyalar benim olucak Allahım isteyen herkese nasip etsin Eşime bile söyleyemedim üzülür belki yoktur diye kan dan sonra söylücem dua edin bana ❣ Allah razı olsun hepinizden

Ama ben çok duygulandım şu an hiç kıyamam ki sana Lafta kalmasın kuzum gerçekten iyi ol olur mu. Ya aşırı tatlı bi kızsın hiç üzülme
Canım benimmm
O senin tatlılığın kuzum üzülme bak gerçekten atlattım bu akşam itibariyle iyiyim hamdolsun
Kaç gündür yaşadıklarımı hissettiklerimi idrak edememişim bu gün özellikle aşırı yıkıktım dünün şokunda kalmışım resmen sersem olmuşum akşam üstü yeter ya dedim halime bak ölmedik ya geldi geçti silkelen dobarlan dedim kendime enerjimi modumu yakaladım

Tahmin edebiliyorum canım benim Rabbim hepimizin yükünü hafifletsin hedeflerimize isteklerimize tez vakitte kavuştursun inşallah amiin canım sakince kan ver stres yapma güzel haberlerle geleceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…