Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yae geriden gelmek cok kötü ya bu neye anlık burda olmam lazım daha yeni okuyabildim hepsini Kaç çıkmış aşkım çok kötü derken dur bakalım yahu niye kendini hemen şeye sokuyosun şeye yalnız bak adını unuttum neydi orası ciddi oluyorum bi dk aşkım belki stresten üzüntüden kaynaklı düşmüş olabilir mi acaba

Afferin canim iyi etmişsin enerjini daim yüksek tut sen bizim neşe kaynagimizsin inşaallah en hayırlı olan zaman gelecek minnak bebeğimiz
Bende tüm gün kendimi psikolojik olarak herşeye hazırladım, içimde korku var aceba test yalnışmi diye
Ama bir yanimda hakkinda hayırlı neyse o olacak sakin ve sabırli ol diyor

Ver numarayı aşko yaa aşkım benimkini alalı 5 sene oluyo hafızam çok çabuk doluyodu ama idare etmeye çalışıyodum o geçen sene kendine yeni almıştı işte evlilik yıldönümü diye bana da almış sağolsun redmi s11 almış aşkım halbuki bi çiçeğe tavdım

Aşkım böyle şeyler düşünüp kendini germesene sen kızıyoring

Var tabiki ❤ sağlıkla kucağına al canım

valla öyle yaptı aşko şimdilik bende affettim sofrada diyo yemeğimi onla paylaştım evimin direği al ye bunuda diye kızıma diyo ki oo ela bi kaç hafta rahatız

Ayyy aşkım senden müjdeli haberi bekliyorum zaten alıcaz hatta eminim güzel düşün güzel ısırırım

Vardır dimi valla çok şey yaşadım çok emek verdim inşallah mucizem benimledir test hakkında kötü yorum çok sevindim gursağımda kaldı eşime bile söylemedim
Ahh canım olumlu düşün lütfen. Benim yaşadıklarımı bilsen bunada şükür dersin

Aşkım annende değil misin sen ondan almıştın ya en son naptın onu☹
Yok canim geldim ya evdeyim,yarim saat oldu geleli
Sabah test alıcam ama sabaha kadar vakit geçmez ki))
Kız yıllar önce kendi termometremi atmışdım söz vermişdim bidaha yapmiycam,sonra bidefasinda adetim gecikti annemden aldim termometreyi getirdim ertesi gün evde ölçtüm ve negatifff,kaç zamandır bendeydi Eylül de adet olunca atdım onu da

valla öyle yaptı aşko şimdilik bende affettim sofrada diyo yemeğimi onla paylaştım evimin direği al ye bunuda diye kızıma diyo ki oo ela bi kaç hafta rahatız
Hııı saftirik onunla kurtardığını sanıyor işte neyse onu da düşünmüş uzutmayalım bari güzel günlerde kullan beybisi hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…