- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #27.221
Yae geriden gelmek cok kötü ya bu neye anlık burda olmam lazım daha yeni okuyabildim hepsiniAşko dur şimdi adamın hep de kötü taraflarını görme aaaa. Hediye de almış seni seviyor kız deme öyle. Eniştenin avukatlığını yaparım bakAmh çok kötü geldi kuzum biz her yerden gol yiyoruz
Afferin canim iyi etmişsin enerjini daim yüksek tut sen bizim neşe kaynagimizsinCanım benimmm❤
O senin tatlılığın kuzum üzülme bak gerçekten atlattım bu akşam itibariyle iyiyim hamdolsun
Kaç gündür yaşadıklarımı hissettiklerimi idrak edememişim bu gün özellikle aşırı yıkıktım dünün şokunda kalmışım resmen sersem olmuşum akşam üstü yeter ya dedim halime bak ölmedik ya geldi geçti silkelen dobarlan dedim kendime enerjimi modumu yakaladım
Ver numarayı aşkoAra aşko araben şaka yapmıştım ona zaten o parayı verip aldırmam kız elimdekini geçen sene eski telefonum bozulunca aldık 11 bendeki biz aldıktan sonra fiyatlar uçtu ya sürekli dalga geçiyor kart ekstresi bile gelince telefonu ver satalım diyor ahahahaha göz koydu ama vermiyorum ne desem telefonumdan vuruyor zalim
Aşkım böyle şeyler düşünüp kendini germesene sen kızıyoringAfferin canim iyi etmişsin enerjini daim yüksek tut sen bizim neşe kaynagimizsininşaallah en hayırlı olan zaman gelecek minnak bebeğimiz
Bende tüm gün kendimi psikolojik olarak herşeye hazırladım, içimde korku var aceba test yalnışmi diye
Ama bir yanimda hakkinda hayırlı neyse o olacak sakin ve sabırli ol diyor
Aşkım böyle şeyler düşünüp kendini germesene sen kızıyoring
Aşkım iyiyim ama bi enfeksiyon mevzum var geçmedi bi türlü ya kaşıntı da başladı sinir oldumHaklısın totomuzun üstüne oturalım yapacak hiç bir şey yoksağlığın nasıl?
Unut unut ❤❤Elimde değil unutamiyorummmmm haa bide aklima gelmişken söyliyim
Alarmıni eski telefonda kuryeni telefonu kedin fofenklemesin
Var tabiki ❤Herkese iyi akşamlar 2 senedir bu çizgiyi görmek için can atıyorum şimdi gördüm ama hala emin olamadım sizlere danışmak istedim polikistik over var femera klomen doktora git gel çok yoruldum bu ay ilk defa gonalf iğne ve çatlatma iğnesi denedik 10 ekimde çatlatma iğnesi oldum bugün 25 ekim merakımdan test yaptım sonuç bu sizce varmıdır testin yanılma payı çokmu
DeniyoringUnut unut ❤❤
Yaaa sesli güldümtamam aşko iyi hatırlattın
Hahaha ters köşe yapmış muzur eniştebugün tam yazmıştım sana, en son benimki bana doğumgünü hediyesi alırken böyle bi halt yedi diye, sonra sildim daha beter sinir olursun diye, meğer ben de aynı şeyi düşünmüşüm. İyi bari tamam affettim onu
Aşkım annende değil misin sen ondan almıştın ya en son naptın onu☹Deniyoringahh neden atdim yaa termometreyi mis gibi öğrenirdim ne olduğunu
Amin vardır umarım Allah razı olsun isteyen herkese nasip etsinVar tabiki ❤sağlıkla kucağına al canım ❤
Yok aşkım haberlere bakmıyoringYaaa aşkoo evet demek isterimama az önce haberde gördüm güneş tutulması en çok karadenizi etkileyecekmiş ahahaha ben şehir hatta bölge değiştirmem lazım Mucizemmm16 @Annabelle1 @Demgey3 @raainbow R Random3 duydunuz mu haberleri siz
Amin vardır umarım Allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin
Ayyy aşkım senden müjdeli haberi bekliyorum zaten alıcaz hatta eminimİyi akşamlar canlarım nasilsiniz? yoldayiz eve gidiyorum baya yoruldum yine misafirler vardi
Sayfalar birikmiş baya tam okuyamadim yalnız etiketleri okudum
İnşaallah yarından yine eskisi gibi burdayim
Mucizemmm16 aşkitommm yeni telefonun hayırlı olsun, müjdeli haberler alasın her zaman, inşaallah ilk mujdeyi ben vericemm sana
Enişteye helall
@My_Moonlight06 aşkitommm dünki testlerine nazaran burda daha belirgin gibi inşaallah hamilesin, ultrasona ne zaman gitmeyi düşünuyorsun?senin hesabınla yumurtlama ne zaman oldu?
@raainbowMucizemmm16 belirtiler çok ama çok benziyo hamilelik belirtilerine inşaallah öyle olur yoksa yine depresyon dibine vurarım
İyiyim aşko görüntülü aramadaydım giremedim bi türlğ geldim artık
Ahh canım olumlu düşün lütfen. Benim yaşadıklarımı bilsen bunada şükür dersinVardır dimi valla çok şey yaşadım çok emek verdim inşallah mucizem benimledir test hakkında kötü yorum çok sevindim gursağımda kaldı eşime bile söylemedim
Yok canim geldim ya evdeyim,yarim saat oldu geleliAşkım annende değil misin sen ondan almıştın ya en son naptın onu☹
Hııı saftirik onunla kurtardığını sanıyor iştevalla öyle yaptı aşko şimdilik bende affettim sofrada diyo yemeğimi onla paylaştım evimin direği al ye bunuda diye kızıma diyo ki oo ela bi kaç hafta rahatız
Allahım kimseye aratmasın isteyen herkese nasip etsin bizlerde yaşayalım o güzel duyguyu AminAhh canım olumlu düşün lütfen. Benim yaşadıklarımı bilsen bunada şükür dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?