Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çıktı aşkım tabi ki tsh yine yüksek birde idrarda lökosit çok yüksek çıkmış enfeksiyon galiba antibiyotik verir diye düşünüyorum bakalım niye aşkom neyin var ya hasta felan olmuyorsun demiiiii

Çok şükür kuzucum çok sevindim bi derdin tiroid olsun düşüyor o zaten merak etme

Evet haklısın ama özelde olursa hepsine bakarlar inşallah derdine derman bir Dr ile denk gelir yolun

Aşkım eğer antibiyotik verirse çok iyi bir zamana denk geldi şuan dinlenmedesin bide tiroid ilacı mis gibi düzelecek herpsi bi daha ki aya bomba gibi başlıycaksın vuhhuuu

Çalışıyorum kuzum ama en iyi sen anlarsın beni, büyük ihtimal adet oldum, ağrılarım artdi kanamam var,eşim gelene kadar toparlamam lazim böyle görürse anlar bide o üzülmesin
Sabah yaptigim test bigüzel kuruma çizgisi çıkarmiş sanki gıcık yapar gibi

At testleri bakma kuzum resimlerinide sil toparlanmaya bak her ay adet olduğumuz gün nasıl umutlar diğer aya diyorsak aynı şimdide by şekilde kalkıyoruz ayağa o testlere inat olarak dimdik daha azimle devam ediyoruz seni çok çok iyi anlıyorum tabiki canım biraz dinlen düşünmeden ya bi film izle yada duşa gir su rahatlık ve huzur verir sonra gir mutfağa sevdiğin bir pasta kek kurabiye vs yap veya sana iyi gelecek terapi gibi geliyor bu bana diyebileceğin birşeyi yap ve gelecek aya deşarj oluyoruuuz

_Umutlu_Pozitif_

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-26-19-01-41-336_com.miui.gallery.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 38
Atıcam canim önce bi güzel saydirıcam sonra şükür iyiyim oğlumun öğretmeni aradi bi hayli konuştuk keyfim yerine geldi
Şimdi patates kizartdim oglumla yiyoruz
Yok ya aşkuşum bu ay son şans vermiştim kendime
Bununlada bitdi o defter kapandi bu kadar üzülmek yetdide artdi,nasip kısmet
Rabbim ne zaman isterse o zaman olur
Bende hayatimi yaşarım

Aşko üçüncü ay değil miydi bu ay üç ay bekleme süresi var ve üç ayda hamiş kalan çok var bitmesin defter dursun yerinde oh afiyet olsun size

O nasıl kuruma çizgisi bee vicdani yok bu testlerin aşko

O nasıl kuruma çizgisi bee vicdani yok bu testlerin aşko
Bi tanesini yapıp banyo dolabında unutmuşum diğer ayların birinde akşamına pespembe belirgin kuruma çizgisi çıkartmıştı bende şok olmuştum tereddütte kalıp bidaha test yapmıştım ama nanaydı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…