- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #27.581
Çıktı aşkım tabi ki tsh yine yüksekAşkım cıktı mı sonuçların❤ inşallah hepsi çok güzel çıkar❤❤ ben bugün salak gibiyim ya daha yeni kahvaltı etcem desem başım ağrıyo evi falan topladım şimdi oturdum yazamadım da bugün bakamadım adam akıllı buraya da
Çok şükür kuzucum çok sevindimAynen aşko enfeksiyon var galiba bana yine antibiyotik yolları gözüktü yaayyy inşallah kuzucum bakalım hayırlısı
Bebişim sırf gebelik düşünüyoruz o yüzden değerlere bakalım dediğim için gittik bal gibi biliyordu doktor bu gün aşırı sinir oldum onabugün gittiğim doktor yine aynı değer çıkarsa ilaç başlatırız dedi yine aynı değer çıktı büyük ihtimal ilaç başlıycaz bakalım hepsi çok iyi çıktı kuzum sadece hormonlara bakmadı doktor daha doğrusu ben söyleyecektim unuttum onu da sonuçları göstermeye gidince söyliycem
İnsallah aşkoYok annem yok korkmainşallah ekmeğin arasına iyi bişeyler koymuşsundur aşko dikkat et kendine olur mu
Ayy aşkım haber ver tamam mı unutma keşke dün gitseydinKizlar galiba kist olustu cokta sanci yapiyor gebelikte yok. Yarin 4 bucukta randevum var belli olur artik
Evet haklısın ama özelde olursa hepsine bakarlar inşallah derdine derman bir Dr ile denk gelir yolunTamam kuzum Gökalp hocayı araştırcam teşekkür ederimKadın doğum doktoru buldum kuzum çok iyi diyorlar ona da gideceğim ama bir sene dolmadan tam bakmıyorlar ya bir senemin dolmasını bekliyorum açıkçası kadın doğuma gitmek için
Kuzum ya benim gözlerde sorun var çizgi arar oldu hayali çizgiler görüyor yada senin testte gölge var
Ay inşallah kuzucum çok teşekkür ederimÇok şükür kuzucum çok sevindimbi derdin tiroid olsun düşüyor o zaten merak etme
Ay inşallah canım çok teşekkür ederimEvet haklısın ama özelde olursa hepsine bakarlar inşallah derdine derman bir Dr ile denk gelir yolun
Aşkım eğer antibiyotik verirse çok iyi bir zamana denk geldi şuan dinlenmedesin bide tiroid ilacı mis gibi düzelecek herpsi bi daha ki aya bomba gibi başlıycaksın vuhhuuuÇıktı aşkım tabi ki tsh yine yüksekbirde idrarda lökosit çok yüksek çıkmış enfeksiyon galiba antibiyotik verir diye düşünüyorum bakalım niye aşkom neyin var ya hasta felan olmuyorsun demiiiii
Çalışıyorum kuzum ama en iyi sen anlarsın beni, büyük ihtimal adet oldum, ağrılarım artdi kanamam var,eşim gelene kadar toparlamam lazim böyle görürse anlar bide o üzülmesinToparlayacaksın canım hepsi geçicek eğer olmadıysa eğer adetse yeni aya yeni umutlar besleyerek başlayacağız insanız düşeriz ama kalkarız Allah sevdiği kullarının sesini, dualarını duymak için bazen şer verir ama hayrınıda peşine en güzel biçimde verir dualarımız Allah’a ❤umutlarımız her zaman ondayıkılmak yok yılmak yok daha güzel şeyler göreceğiz
Bugün biraz iyiyim bakalım ama halen et yiyemiyorum çok sinir oluyorum midem bulanıyor ona yineAy inşallah canım çok teşekkür ederimsen nasılsın nasıl oldun kuzum bulantıların hafifledi mi
At testleri bakma kuzum resimlerinide sil toparlanmaya bak her ay adet olduğumuz gün nasıl umutlar diğer aya diyorsak aynı şimdide by şekilde kalkıyoruz ayağa o testlere inat olarak dimdik daha azimle devam ediyoruzÇalışıyorum kuzum ama en iyi sen anlarsın beni, büyük ihtimal adet oldum, ağrılarım artdi kanamam var,eşim gelene kadar toparlamam lazim böyle görürse anlar bide o üzülmesin
Sabah yaptigim test bigüzel kuruma çizgisi çıkarmiş sanki gıcık yapar gibi
Haydaaa şuan bıhtık ya bıhtık diyor bir ses kafamdaKizlar galiba kist olustu cokta sanci yapiyor gebelikte yok. Yarin 4 bucukta randevum var belli olur artik
Çalışıyorum kuzum ama en iyi sen anlarsın beni, büyük ihtimal adet oldum, ağrılarım artdi kanamam var,eşim gelene kadar toparlamam lazim böyle görürse anlar bide o üzülmesin
Atıcam canim önce bi güzel saydirıcam sonraAt testleri bakma kuzum resimlerinide sil toparlanmaya bak her ay adet olduğumuz gün nasıl umutlar diğer aya diyorsak aynı şimdide by şekilde kalkıyoruz ayağa o testlere inat olarak dimdik daha azimle devam ediyoruzseni çok çok iyi anlıyorum tabiki canım biraz dinlen düşünmeden ya bi film izle yada duşa gir su rahatlık ve huzur verir sonra gir mutfağa sevdiğin bir pasta kek kurabiye vs yap veya sana iyi gelecek terapi gibi geliyor bu bana diyebileceğin birşeyi yap ve gelecek aya deşarj oluyoruuuz
Aşko üçüncü ay değil miydi bu ay üç ay bekleme süresi var ve üç ayda hamiş kalan çok var bitmesin defter dursun yerindeAtıcam canim önce bi güzel saydirıcam sonraşükür iyiyim oğlumun öğretmeni aradi bi hayli konuştuk keyfim yerine geldi
Şimdi patates kizartdim oglumla yiyoruz
Yok ya aşkuşum bu ay son şans vermiştim kendime
Bununlada bitdi o defter kapandi bu kadar üzülmek yetdide artdi,nasip kısmet
Rabbim ne zaman isterse o zaman olur
Bende hayatimi yaşarım
Bu kuruma çizgisi çıkartıyor evet kuzum
O nasıl kuruma çizgisi beeÇalışıyorum kuzum ama en iyi sen anlarsın beni, büyük ihtimal adet oldum, ağrılarım artdi kanamam var,eşim gelene kadar toparlamam lazim böyle görürse anlar bide o üzülmesin
Bi tanesini yapıp banyo dolabında unutmuşum diğer ayların birinde akşamına pespembe belirgin kuruma çizgisi çıkartmıştı bende şok olmuştum tereddütte kalıp bidaha test yapmıştım ama nanaydı işteO nasıl kuruma çizgisi beevicdani yok bu testlerin aşko
Yaş aşko bu testler niye böyle yaBi tanesini yapıp banyo dolabında unutmuşum diğer ayların birinde akşamına pespembe belirgin kuruma çizgisi çıkartmıştı bende şok olmuştum tereddütte kalıp bidaha test yapmıştım ama nanaydı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?