- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #27.601
Bilmiyorum aşko bize ne göstereceği hiç belli olmuyor eğleniyor bizimle testler bileYaş aşko bu testler niye böyle yaçok gıcık oluyorum
Ayy olabilir aşko yanlış dua ediyor olabiliriz bence deBilmiyorum aşko bize ne göstereceği hiç belli olmuyor eğleniyor bizimle testler bileya acaba biz sadece çift çizgi görmek için mi çok dua ettik o yüzden sadece çizgi görüyoruz devamı yok
Benim aklıma öyle geliyor çizgilere okadar kafayı taktık ki ağzımızdan ne niyet çıktığı belli olmuyor hepimiz en az bir kere ah şu çift çizgi görsem çok mutlu olurum havala uçarım demişizdir yanlış ve eksik oluyor sanırsam aşko bundan sonra buna dikkat edelim bakalımAyy olabilir aşko yanlış dua ediyor olabiliriz bence de
Alnına ve ensene soğuk bişey tutabilirsin aşko kısa kısa beklet çek beklet çek ve uyumadan kolayına geçmiyor bu ağrıAyy kızlar acil baş ağrısına iyi gelicek birşeyler söyler misiniz ölüyorum beynimi içerden söküp almak istiyorum macecik içmemek için kendimi çok zor tutuyorum_Umutlu_Pozitif_ Demgey3 R Random3 annabelica Lale95 ay etiketleyemediğim kızlar aptal gibiyim ya cocuk bişey diyo he efendim anlamadım diyip duruyorum
Geçmiş olsun buz paketi koyarsan hafifletir inşallahAyy kızlar acil baş ağrısına iyi gelicek birşeyler söyler misiniz ölüyorum beynimi içerden söküp almak istiyorum macecik içmemek için kendimi çok zor tutuyorum_Umutlu_Pozitif_ Demgey3 R Random3 annabelica Lale95 ay etiketleyemediğim kızlar aptal gibiyim ya cocuk bişey diyo he efendim anlamadım diyip duruyorum
Ayy tamam aşkım deniyim teşekkür ederimAlnına ve ensene soğuk bişey tutabilirsin aşko kısa kısa beklet çek beklet çek ve uyumadan kolayına geçmiyor bu ağrı
Tamama bebeğim edelimBenim aklıma öyle geliyor çizgilere okadar kafayı taktık ki ağzımızdan ne niyet çıktığı belli olmuyor hepimiz en az bir kere ah şu çift çizgi görsem çok mutlu olurum havala uçarım demişizdir yanlış ve eksik oluyor sanırsam aşko bundan sonra buna dikkat edelim bakalım
Su iç bol bol bildiğim en iyi şey bu bide bu canımAyy kızlar acil baş ağrısına iyi gelicek birşeyler söyler misiniz ölüyorum beynimi içerden söküp almak istiyorum macecik içmemek için kendimi çok zor tutuyorum_Umutlu_Pozitif_ Demgey3 R Random3 annabelica Lale95 ay etiketleyemediğim kızlar aptal gibiyim ya cocuk bişey diyo he efendim anlamadım diyip duruyorum
Sağol kuzum deniycem simdiGeçmiş olsun buz paketi koyarsan hafifletir inşallah
Evetttt aşko evettt tam da böyle valla eksik niyet ediyoruz birde dua ederken istiyorum değil olmuş gibi düşünmek ve mesela hamile olmayı seçiyorum annelik benim doğal hakkım falan gibi söylememiz lazım bolluk bereket içindeyim şükürler Olsun hep ağzımızda olumlu cümleler olmalı her şey içinBenim aklıma öyle geliyor çizgilere okadar kafayı taktık ki ağzımızdan ne niyet çıktığı belli olmuyor hepimiz en az bir kere ah şu çift çizgi görsem çok mutlu olurum havala uçarım demişizdir yanlış ve eksik oluyor sanırsam aşko bundan sonra buna dikkat edelim bakalım
Bilmiyorum aşko bize ne göstereceği hiç belli olmuyor eğleniyor bizimle testler bileya acaba biz sadece çift çizgi görmek için mi çok dua ettik o yüzden sadece çizgi görüyoruz devamı yok
Su içmeye çalışıyorum aşkım boğazımda kuru gibi değişik böyleSu iç bol bol bildiğim en iyi şey bu bide bu canım
Anaaaa nolacak şimdiOf kızlar ya fırında yemek pişirdim eğilince bi baktım temizlerken üst kısmındaki deterjanı iyi silememişim yemekte öyle pişti ne yapıcam simdi
Yumurtlama geceli cok oldu kuzum. Bat 2 gun once testte golge yokKuzum ya benim gözlerde sorun var çizgi arar oldu hayali çizgiler görüyor yada senin testte gölge varkuzum bat kaçtı ve ne zaman yumurtlama oldu biliyor musun
Beklemelleree devammmKızlarrrrr helloooooooo
İkinci iğnemi de vuruldum :)
Aman allahım iğne iğrenc kokuyor öyle boyle değil
Neler yapıyorsunuz bakalımm
Kist olduğunu nerden biliyorsun canım. Değildir bence dur bakalım. Yarın mutlaka git ama olur mu ihmal etme. Haber ver bize de mutlakaKizlar galiba kist olustu cokta sanci yapiyor gebelikte yok. Yarin 4 bucukta randevum var belli olur artik
Ayyyy mesajını okuyunca içim heyecanla mutlulukla kaplandı aşko yaAşkım eğer antibiyotik verirse çok iyi bir zamana denk geldi şuan dinlenmedesin bide tiroid ilacı mis gibi düzelecek herpsi bi daha ki aya bomba gibi başlıycaksın vuhhuuu
Anladım kuzum ama sadece ete karşıysa iyi oda yakın zamanda geçer inşallah kuzucumBugün biraz iyiyim bakalım ama halen et yiyemiyorum çok sinir oluyorum midem bulanıyor ona yine
Biz de cuma günü gideceğiz kuzucum bakalım neler edecekler bizeValla kuzum nerede okusam engel yazıyordu ondan biraz sinirlendiminşallah kuzum çok teşekkür ederim Sen ne yaptın bebeğim en son doktor çok iyi konuşmuştu tekrar gittiniz mi
Aman aman aynen bende iyice karıştırırım vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?