Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy kızlar acil baş ağrısına iyi gelicek birşeyler söyler misiniz ölüyorum beynimi içerden söküp almak istiyorum macecik içmemek için kendimi çok zor tutuyorum _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 R Random3 annabelica Lale95 ay etiketleyemediğim kızlar aptal gibiyim ya cocuk bişey diyo he efendim anlamadım diyip duruyorum

Ayy olabilir aşko yanlış dua ediyor olabiliriz bence de
Benim aklıma öyle geliyor çizgilere okadar kafayı taktık ki ağzımızdan ne niyet çıktığı belli olmuyor hepimiz en az bir kere ah şu çift çizgi görsem çok mutlu olurum havala uçarım demişizdir yanlış ve eksik oluyor sanırsam aşko bundan sonra buna dikkat edelim bakalım

Alnına ve ensene soğuk bişey tutabilirsin aşko kısa kısa beklet çek beklet çek ve uyumadan kolayına geçmiyor bu ağrı

Alnına ve ensene soğuk bişey tutabilirsin aşko kısa kısa beklet çek beklet çek ve uyumadan kolayına geçmiyor bu ağrı
Ayy tamam aşkım deniyim teşekkür ederim
Tamama bebeğim edelim

Evetttt aşko evettt tam da böyle valla eksik niyet ediyoruz birde dua ederken istiyorum değil olmuş gibi düşünmek ve mesela hamile olmayı seçiyorum annelik benim doğal hakkım falan gibi söylememiz lazım bolluk bereket içindeyim şükürler Olsun hep ağzımızda olumlu cümleler olmalı her şey için

Of kızlar ya fırında yemek pişirdim eğilince bi baktım temizlerken üst kısmındaki deterjanı iyi silememişim yemekte öyle pişti ne yapıcam simdi

Aşkım eğer antibiyotik verirse çok iyi bir zamana denk geldi şuan dinlenmedesin bide tiroid ilacı mis gibi düzelecek herpsi bi daha ki aya bomba gibi başlıycaksın vuhhuuu
Ayyyy mesajını okuyunca içim heyecanla mutlulukla kaplandı aşko ya ay inşallah inşallah hepimiz bomba gibi başlayıp güzel haberler verelim artık
Bugün biraz iyiyim bakalım ama halen et yiyemiyorum çok sinir oluyorum midem bulanıyor ona yine
Anladım kuzum ama sadece ete karşıysa iyi oda yakın zamanda geçer inşallah kuzucum

Biz de cuma günü gideceğiz kuzucum bakalım neler edecekler bizeHaber vereceğim mutlaka size gelişmeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…