- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #27.621
Gidicem kuzum yumurta catlayamayince kist olusuyor. Sanirim catlamadi ve cok sancimda var adetimde geciktiKist olduğunu nerden biliyorsun canım. Değildir bence dur bakalım. Yarın mutlaka git ama olur mu ihmal etme. Haber ver bize de mutlaka
Kuzum viksli masaj jelleri oluyor fiyatları çok pahalı değil diye biliyorum ben başım ağrıyınca hemen onu sürüp masaj yapıyorum tavsiye ederim bebeğimAyy kızlar acil baş ağrısına iyi gelicek birşeyler söyler misiniz ölüyorum beynimi içerden söküp almak istiyorum macecik içmemek için kendimi çok zor tutuyorum@000umutlu000 Demgey3 @Random3 annabelica Lale95 ay etiketleyemediğim kızlar aptal gibiyim ya cocuk bişey diyo he efendim anlamadım diyip duruyorum
Ay inşallah kist felan yoktur kuzum kötü düşünmeyelim yarın inşallah doktor güzel şeyler söylerYumurtlama geceli cok oldu kuzum. Bat 2 gun once testte golge yok
Ayyyy ne güzel inşallah güzel sonuçlar alırsınız canım benimKızlarrrrr helloooooooo
İkinci iğnemi de vuruldum :)
Aman allahım iğne iğrenc kokuyor öyle boyle değil
Neler yapıyorsunuz bakalımm
Gördüm ya çok sevindim
Kalk gel aşko sen bize bide doğa olaylarndan etkilenmeAynen doğa olayları olarakta en çok Karadeniz bölgesini etkileyecekmiş bikaç burç saydı içinde kovada var etkisi altına alacakmış neyse dedim kendime duymadın sen bunları
Kızlar açık kahve rengi içinde kırmızı noktal,iplik gibi akıntim oldu
Mucizemmm16 @000umutlu000 @Random3 M Mavimiresl @Safiye19 Ginnys ve diğer okuyan canlar
Adetmi yerleşmemi aceba nasıl anlarım
Kız ne edecekler sanki öcülerBiz de cuma günü gideceğiz kuzucum bakalım neler edecekler bizeHaber vereceğim mutlaka size gelişmeleri
Canım hayırlısı olsun İnshaAllah değecektirKızlarrrrr helloooooooo
İkinci iğnemi de vuruldum :)
Aman allahım iğne iğrenc kokuyor öyle boyle değil
Neler yapıyorsunuz bakalımm
Ay aynen yaa bugün gidecekti ne oldu ki acaba gittin mi aşkoMucizemmm16 aşkom aklıma geldi sen hastaneye gidicektn noldu o
Sadece o değil de en çok o ama bakalım inşallah geçerAyyyy mesajını okuyunca içim heyecanla mutlulukla kaplandı aşko yaay inşallah inşallah hepimiz bomba gibi başlayıp güzel haberler verelim artık
Anladım kuzum ama sadece ete karşıysa iyi oda yakın zamanda geçer inşallah kuzucum
MashaAllah tebrikler tabikide hamilesin İnshaAllah kucağına da alırsın aminKızlar e nabızdan baktım beta hcg 2024.0 çıkmış ,bu kesin olarak hamileyim mi demekkk
Ayy Allah razı olsun kuzuumm hamilelerin duası tutarmş inşallah bizde bebişlerimize kavuşurzdarısı sana aşkoo duamdasınız hep yarın canım
Normalde sancılı mı olurdu adetin canım bu ay mı oldu sadece. Ben yine de kist olmadığını düşünüyorumGidicem kuzum yumurta catlayamayince kist olusuyor. Sanirim catlamadi ve cok sancimda var adetimde gecikti
Olabilir kuzum senin adet ne zaman dı?
benide etiketlemeyi unutma bu arada deluuu
Amin aşkım inşallah yaaAyyyy mesajını okuyunca içim heyecanla mutlulukla kaplandı aşko yaay inşallah inşallah hepimiz bomba gibi başlayıp güzel haberler verelim artık
Anladım kuzum ama sadece ete karşıysa iyi oda yakın zamanda geçer inşallah kuzucum
Ayy yok geçmedi aşkı sigara da içemiyorum midem de bulanmaya başladı ağrıdanKuzum viksli masaj jelleri oluyor fiyatları çok pahalı değil diye biliyorum ben başım ağrıyınca hemen onu sürüp masaj yapıyorum tavsiye ederim bebeğimAma inşallah geçmiştir şimdiye
Ay inşallah kist felan yoktur kuzum kötü düşünmeyelim yarın inşallah doktor güzel şeyler söylerbizi de haberdar et bebeğim
Yalan oldu aşkımız ikimizde şaşkınızMucizemmm16 aşkom aklıma geldi sen hastaneye gidicektn noldu o
Ahh kuzum yaa şimdi gördümÇalışıyorum kuzum ama en iyi sen anlarsın beni, büyük ihtimal adet oldum, ağrılarım artdi kanamam var,eşim gelene kadar toparlamam lazim böyle görürse anlar bide o üzülmesin
Sabah yaptigim test bigüzel kuruma çizgisi çıkarmiş sanki gıcık yapar gibi
O dönemde muhtemelen kimyasal gebelik oldu,Kızlar bi bakın ben görüyorum ama korkuyorum da 4 gün var adetime daha ve bi kere dah basıma geldi bu benım 7 6 gün kala mı ne böyle çıktı ama sonra yakın tarihlerde yaptıgım testler negatife döndü ve adet oldum suan 4 gün kaldı sizce gercek olabşlir mi bekleyim mi
Sökülmedin miiiiğğğğKafam gitmiş durumdaydi aşko o yüzden unutmuşum
Yumurtlamaya göre bugündu bat
Takvime göre 29-30u
Öglen kanama oldu ama leke şeklindeydi sökülmedin
Güzel haberlerle gelelim aşko inşallahKız ne edecekler sanki öcülerkendini doktorların kollarına bırak aşko onlar en iyisini yaparlar ay bende cuma gideceğim yarın izinliymiş doktor cuma günü haberler ikimizde o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?