- 18 Ağustos 2022
- 684
- 847
- 23
- 27
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #27.641
İnşallah inşallah yarın yine test yapıcam gene cıkarsa bata kadar her gün yapıcam koyulasma olucak mı diye :)O dönemde muhtemelen kimyasal gebelik oldu,
İnshaAllah bu sefer sağlıklı gebelik olur
Ay kuzum bende öyleyim hala geçmedi çıldırcam yatıyom geçmiyo kalmıyom geçmiyo çözüm buldun muAyy kızlar acil baş ağrısına iyi gelicek birşeyler söyler misiniz ölüyorum beynimi içerden söküp almak istiyorum macecik içmemek için kendimi çok zor tutuyorum@000umutlu000 @Demgey3 @Random3 annabelica Lale95 ay etiketleyemediğim kızlar aptal gibiyim ya cocuk bişey diyo he efendim anlamadım diyip duruyorum
Gidemedim ki bebeğimAy aynen yaa bugün gidecekti ne oldu ki acaba gittin mi aşkoMucizemmm16
Ohh inşallah bebeğine kavuşcaksın kuzum ben baş ağrısıyla boğuşuyorm bugün çıldırcamKızlarrrrr helloooooooo
İkinci iğnemi de vuruldum :)
Aman allahım iğne iğrenc kokuyor öyle boyle değil
Neler yapıyorsunuz bakalımm
Yok yok geçmiyo aşko ölüyoringAy kuzum bende öyleyim hala geçmedi çıldırcam yatıyom geçmiyo kalmıyom geçmiyo çözüm buldun mu
Ay maşallah hamilesnKızlar e nabızdan baktım beta hcg 2024.0 çıkmış ,bu kesin olarak hamileyim mi demekkk
Yok aşkom pede 3-4 leke gibi değmişSökülmedin miiiiğğğğ
Başım aha da böyle aşkoMucizemmm16 aşko başın nasıl oldu. Bi de okul kantin falan bişeyler demişsin anlayamadım ben onu çocuğa mı bişey olmuş
Ahh eniştee yaa zaten zor randevu bulduydumAmin aşkım inşallah yaa
Ayy yok geçmedi aşkı sigara da içemiyorum midem de bulanmaya başladı ağrıdan
Yalan oldu aşkımız ikimizde şaşkınızayy espiri yapamıyoring başım ağrıyo gidemedim yavru kuşum enişten geç geldi
Bende öyleyim migrenm var bide gözlerim çıkacakYok yok geçmiyo aşko ölüyoring
Harika bayıldım bunaYok aşkom pede 3-4 leke gibi değmiş
Wc gitdim hiçbişey yok
Anaaa şimdi okudum çok geçmiş olsun kuzum iyi mi şimdi?Allah korusunBaşım aha da böyle aşko
Sen nasılsın?
Ay evet aşkım kantinde koluna kahve dökülmüş kızlardan biri çarpmış nasıl gittim bilemedim ama iyi şükür cok fazla yanma yok bebeğim
Aha benmde başımBaşım aha da böyle aşko
Sen nasılsın?
Ay evet aşkım kantinde koluna kahve dökülmüş kızlardan biri çarpmış nasıl gittim bilemedim ama iyi şükür cok fazla yanma yok bebeğim
Telefon aşkımAhh eniştee yaa zaten zor randevu bulduydumhediye ne almş aşko enişte sana ben orayı bulamadm
Bende öyleyim migrenm var bide gözlerim çıkacak
İyi aşkım sağolAnaaa şimdi okudum çok geçmiş olsun kuzum iyi mi şimdi?Allah korusun
Ay hadi yA :)Beklemelleree devammm
Sağol aşkım yok ya cok şükür yanma yok kızarmış azacuk o kadarAha benmde başımgibi
Ayy yanmamşş demi kıyamam yaa ahh çocuklar dikkatsizler geçmiş olsnn
Yok aşkom normalde sökülmem gerekirdiHarika bayıldım bunanormalde böyle başlamıyo dimi adetin aşkım
Özledim He sizi vallla :) amin ins kuzumAyyyy ne güzel inşallah güzel sonuçlar alırsınız canım benimaman boşver koksun içmiyorsun sonuçta kız iyiyiz diyelim iyi olalım kuzucum çok şükür
Çok şükür kuzum Allah korusun prensesimiİyi aşkım sağolcok şükür biraz kızarmıştı sadece Allah'tan kaynar değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?