- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #27.661
Belki de bebiş vardır biz iyi düşünelimYok aşkom normalde sökülmem gerekirdi
Pede degmese bile idrar zamani akintım olurdu
Daha bişey yok
Ama karnım gurgur ediyor ishal belirtisi basladi ardinca da sökülür
İns kuzum kola vuruyoruz yA doktor fark etmez dedi ins doğrudurCanım hayırlısı olsun İnshaAllah değecektir
Alla allla niye yA rüzgar felan mı aldın amınnnn ins ya bakalımOhh inşallah bebeğine kavuşcaksın kuzum ben baş ağrısıyla boğuşuyorm bugün çıldırcam
Amin teyzesi teşekkür ederizÇok şükür kuzum Allah korusun prensesimi
İnşaallah kuzum bekleyip görücemBelki de bebiş vardır biz iyi düşünelim
Cok amin aşkımİnşaallah kuzum bekleyip görücem
Aşkı suratını yastığa bastır iyi geliyoAhh eniştee yaa zaten zor randevu bulduydumhediye ne almş aşko enişte sana ben orayı bulamadm
Bende öyleyim migrenm var bide gözlerim çıkacak
Aynen canım öyle yapıyoruz artıkınEvetttt aşko evettt tam da böyle valla eksik niyet ediyoruz birde dua ederken istiyorum değil olmuş gibi düşünmek ve mesela hamile olmayı seçiyorum annelik benim doğal hakkım falan gibi söylememiz lazım bolluk bereket içindeyim şükürler Olsun hep ağzımızda olumlu cümleler olmalı her şey için
Geliyorum hemenGördüm ya çok sevindim
Kalk gel aşko sen bize bide doğa olaylarndan etkilenme
Sokulmedigi sürece umut vardır İnshaAllah sökülmesinKafam gitmiş durumdaydi aşko o yüzden unutmuşum
Yumurtlamaya göre bugündu bat
Takvime göre 29-30u
Öglen kanama oldu ama leke şeklindeydi sökülmedin
Yaa Allah korumuş kuzuyu çok şükür daha kötü bişey olmamışBaşım aha da böyle aşko
Sen nasılsın?
Ay evet aşkım kantinde koluna kahve dökülmüş kızlardan biri çarpmış nasıl gittim bilemedim ama iyi şükür cok fazla yanma yok bebeğim
Sağol bebeğimYaa Allah korumuş kuzuyu çok şükür daha kötü bişey olmamışGeçmiş olsun aşko Benim de gözüm açılmıyor yemekten sonra nasıl uykum geldi şu an göz kapaklarıma direnmeye çalışıyorum
Ahh güle gülee güzel günlerde kullaan aşkomm çok sevindmTelefon aşkımredmi s11 almış
Yasa benimde öyle bu migren mi aşko başımın arkasından gözlerime vuruyo sigara bile içemiyorum ağrıdan
Ohh iyi bari Allah korusunSağol aşkım yok ya cok şükür yanma yok kızarmış azacuk o kadar
Yaaaaa Allahım iyi ki doğdun bebişimmmmmm iyi ki varsın Ay nasıl sevindim kendim gibi çok sevindim Allah sana en güzel doğum günü hediyeni verdi inşallahGünaydınnnn günaydınnnn galiba yaşımın ilk hediyesini aldımNe diyorsunuz güzellerim _Umutlu_Pozitif_ Lale95 Mucizemmm16 Demgey3 annabelica Ginnys My_Moonlight06 ve diğer canlar
Laboquick ve artimedKızlar bana da bir kaset test tavsiyesinde bulunur musunuz internetten isteyeceğim Miratech mi Artımed mi deneyimli arkadaşlarımdan yardım beklerim :)
Cano bende bi kaç gündür burda aktif değilimYaaaaa Allahım iyi ki doğdun bebişimmmmmm iyi ki varsın Ay nasıl sevindim kendim gibi çok sevindim Allah sana en güzel doğum günü hediyeni verdi inşallahşimdi girdim tek tek okuyorum baya birikmiş ben azıcık girmeyeyim hemen kaynatıyorsunuz _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 annabelica My_Moonlight06 Lale95 Demgey3 Ginnys iyilikperisi92 R Random3 Childdevelopment ve diğer canlaaaaar
Sağol aşkısı daha güzelleri sizin olsun bebeğim inşallahAhh güle gülee güzel günlerde kullaan aşkomm çok sevindm
Herkesin migren farklı noktadan vuruyor aşko yaa ama olma ihtimali var tabi sessizlik ve karanlk iyi geliyorsa sesten ışıktan rahatsz oluyorsan baş ağrn varken migrendir
Ohh iyi bari Allah korusun
Aman ne biliyim migren işte nerden neyden etkilendi bilemiyomAlla allla niye yA rüzgar felan mı aldın amınnnn ins ya bakalım
Şey yapamasn var kafama sen şurda uyu kendine gel ağrın geçince bana haber ver diyesm varAşkı suratını yastığa bastır iyi geliyoayy dayanamıyoooommm
Ohh diğer kızlarıda topla yoldan hep beraber otururuzGeliyorum hemen
Ayy aşko kaynatcak halimiz kalmadı ya gıYaaaaa Allahım iyi ki doğdun bebişimmmmmm iyi ki varsın Ay nasıl sevindim kendim gibi çok sevindim Allah sana en güzel doğum günü hediyeni verdi inşallahşimdi girdim tek tek okuyorum baya birikmiş ben azıcık girmeyeyim hemen kaynatıyorsunuz _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 annabelica My_Moonlight06 Lale95 Demgey3 Ginnys iyilikperisi92 R Random3 Childdevelopment ve diğer canlaaaaar
Ay aşşko napalm regl bitti ekşına başlıcaz kısır döngüdeyiz bildiğin gibiYaaaaa Allahım iyi ki doğdun bebişimmmmmm iyi ki varsın Ay nasıl sevindim kendim gibi çok sevindim Allah sana en güzel doğum günü hediyeni verdi inşallahşimdi girdim tek tek okuyorum baya birikmiş ben azıcık girmeyeyim hemen kaynatıyorsunuz _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 annabelica My_Moonlight06 Lale95 Demgey3 Ginnys iyilikperisi92 R Random3 Childdevelopment ve diğer canlaaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?