- 18 Temmuz 2022
- 515
- 474
- 33
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #27.781
Teşekkür ederim inşallahŞimdi sen bıraktın ya kasımda hamiş Olursun sen
E artık bizleri haberdar edersin doktora filan gidip kan vericeksin değil miÇok teşekkür ederim amin inşallah Allah isteyen herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah
Rica ederim ben de cevabına teşekkür ederim
Aa tabiki ederim adet günüm gelene kadar bekleyeyim diyorum kan vermek için değerim daha çok düşüktür çünkü önümüzdeki pazartesi ve çarşamba kan veririm artışta bir sorun Olmazsa diğer pazartesi muayeneye giderim o hafta kese görünür galiba.E artık bizleri haberdar edersin doktora filan gidip kan vericeksin değil mi
Var ama aşağı katdaKulaklığın yok mu la onlan dinle
Aşk olsun aşko senide dinliyorum hemde can kulağıyla ama artık iki can kulağıyla dinliyorum çift canlısın sonuçtaBen deyince dinlemez Faladdin deyince dinliyor
Hmm evet doğru inshallah sağlıkla ilerler.. o zaman arada test yap koyuluğuna bakarsın ordanda belli oluyor değerinin artıp artmadığıAa tabiki ederim adet günüm gelene kadar bekleyeyim diyorum kan vermek için değerim daha çok düşüktür çünkü önümüzdeki pazartesi ve çarşamba kan veririm artışta bir sorun Olmazsa diğer pazartesi muayeneye giderim o hafta kese görünür galiba.
Yaaa ahaha çok mantıklı o N sen olmalısın çöz benim işi hadi artık dersin aşkoBana da Faladdin dün dedi ki çok büyük sıkıntılar yaşıyormuşum ama baş harfi N olan biri beni çok rahatlatacakmış. Kasım ayında N harfli kişi derdime çözüm olacakmış. Gidicem hastanede N isimli hoca asistan hemşire kim varsa o benle ilgilensin dicem
Ayyyy canım benimAşk olsun aşko senide dinliyorum hemde can kulağıyla ama artık iki can kulağıyla dinliyorum çift canlısın sonuçta
Kanamam nasıl oldu gülüm baya baya geliyo mu yoksa hala leke mi?Var ama aşağı katda
Bende yukardayim yataga yatdim zibarıyoring
Aaa evet hatirladim sizi, hatta sormuşdum size neden ard arda çektirdiniz diyeKızlar iyi geceler hep soru sormak için yazıyordum bugün sevincimi paylaşmak için yazıyorum akşam test yaptım çok şükür pozitif adetime 4 gün ver sevinmek için çok erken olduğunun farkındayım ama çok mutluyum inşallah süreç güzel ilerler. Aslında sadece sevincimi paylaşmak değil umudunuzu kesmeyin demek için de yazdım. Zor bir süreç geçirdim bir dış bir kimyasal gebeliğim oldu. Film çektirdim tüplerin kapalı dediler bir daha çektirdim açık ama genişlik var gebeliğe engel olabilir adet olunca bir daha gel dediler adetimi beklerken testim pozitif çıktı. Umudunuzu hiç kaybetmeyin. Güzel şeyler vaktini bekliyor
inşallah evde test stoğum var eşim bugün 4 gün var diye 4 tane getirmişHmm evet doğru inshallah sağlıkla ilerler.. o zaman arada test yap koyuluğuna bakarsın ordanda belli oluyor değerinin artıp artmadığı
Evet canim söküldüm,az önce wc gitdiyimde musluklar açıldıKanamam nasıl oldu gülüm baya baya geliyo mu yoksa hala leke mi?
İnşaallah aşkuşum nasip kısmet artıkŞimdi sen bıraktın ya kasımda hamiş Olursun sen
Yaaa iyi iyi kuzum bizi sensiz ve habersiz bırakma güzel haberler bekliyoruz sendenBedenim olmasa da ruhum aranızda ona göreya bazen çok yoğun oluyor o an okuyorum ama yazamıyorum bazen toplu okuyorum ama mutlaka aranızdayım yani ben de özlüyorum
Tamam canım hayırlısı o çizgide kimyasal olabilir veya yalancı pozitif olabilir ama.genelde olmuyor çoğunlukla kimyasal olduğuna inanırım ben..Evet canim söküldüm,az önce wc gitdiyimde musluklar açıldı
Evet evet hatta hacamat yaptıran var mı diye de yazmıştımAaa evet hatirladim sizi, hatta sormuşdum size neden ard arda çektirdiniz diye
Çok şükür Rabbim sağlıkli gebelik nasip etsin inşaallah
Kafama buz torbası koydum geziyorum aşkımO nerden çıktı la şimdine Şubat'ı? Aralıkta sen hamilesin bi kere
Ayy ben geç kalmışım kuzum kıyamam sana. Benim migren tutunca tek çare karanlık oda oluyor. Onun dışında papatya çayı çok iyi gelir ama herkesin evinde olan bişey değil tabii. Nasılsın şimdi peki?
Onu bende yaptım geçen sene gecekten biz tam bir manyahhhlar gurubu olmuşuz gurur duyuyorum hepimizle
Amin canım hepimizinnnnAyyyy canım benimherşey gönlünce olsun
Aşko resmen durmak yok yola devam demişşşşFaladdin bana benden de size olumlu şeyler@Mucizemmm16 Demgey3 @iyilikperisi92 M mucizeOldu @raainbow @Random3 Lale95 @Annabelle1 @Mavimiresl @canancan11
@fnd_50
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?