- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.620
- 248
- 36
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #27.801
Bence de kimyasal olduTamam canım hayırlısı o çizgide kimyasal olabilir veya yalancı pozitif olabilir ama.genelde olmuyor çoğunlukla kimyasal olduğuna inanırım ben..
İnshaAllah iyi olcak bundan sonra
Ay bebeğim inşallah iyi gelir de güzel haberleri alırız senden en kısa zamandaHemde. Nasıl korkuyor vallla leş ama aynen
Burda biri yazmıs iğneden bi damla gelince bile koyamıyomus yalamak istiyormuş sitede bi kızın yorumun da okumuştum
Şakasına demiş yanı
Cok güçlü bi
İğneannabelica gonalf sende vurulucaksın
Aman ne korkuyorsun aşko ne güzel işte dinleyip dinleyip akıl veriyorlar hep böyle yaparlarsa sorun yokAşko resmen durmak yok yola devam demişşşşay ama ben korkuyorum bu telefonlardan sanki dinliyorlar baksana resmen beynimizi okumuş
Şüpheniz mi vardı manyahh olduğumuza bi teste iki kere işeyenlerden korkulur ya
Yok aşko benim Aralık imkansız. Embriyoları genetiğe göndermek için 24 tane olmasını bekliyorlarmış. O da hepsi benden çıkmayacağı için başka hastalardan gelenlerle birlikte göndereceklermiş. O da 2-3 ayı bulabilirmiş. En iyi ihtimal kasımda yumurta toplasalar benden ocağı şubatı bulur transfer. Düzgün embriyo çıkar da 5.güne gelir umarım ya. Baya bi yolum var daha. Siz o süreçte hepiniz hamile kalırsınız zatenO nerden çıktı la şimdine Şubat'ı? Aralıkta sen hamilesin bi kere
Ben kimyasal geçirdiğimde çok silik bir çizgi gördüm ve sonra arkasından gelen leke ile çizgi kayboldu kan da vermiştim sadece leke ile 2 günde sıfırlandı beta ve hep aynı marka testi yaparım kuruma çizgisi bile görmedim. Bence kimyasal olmuştur.Bence de kimyasal oldu
Çünki böyle bişey geçen yıl haziranda yaşadım
Bide şimdi
Ya bunlar bizi kandırıyorsa dedim yaptımŞüpheniz mi vardı manyahh olduğumuza bi teste iki kere işeyenlerden korkulur ya
Faladdin amca cok haklı aşko ilk kezFaladdin bana benden de size olumlu şeyler@Mucizemmm16 Demgey3 @iyilikperisi92 M mucizeOldu @raainbow @Random3 Lale95 annabelica M Mavimiresl @canancan11
@fnd_50
Aşko ben bu teknolojik şeylerden korkarım vallahi herşeyi dinliyorlar bi konu konuşuyoruz mesela buzdolabı hemen buzdolabı reklamı çıkıyorAman ne korkuyorsun aşko ne güzel işte dinleyip dinleyip akıl veriyorlar hep böyle yaparlarsa sorun yok
Hadi yap yap yapBak yaaaa testim geldi ne yapsam yapsam mı gölgelerin aşkına
Amaaaannn aşkı dinlesinlerAşko ben bu teknolojik şeylerden korkarım vallahi herşeyi dinliyorlar bi konu konuşuyoruz mesela buzdolabı hemen buzdolabı reklamı çıkıyorkim bilir nelerimizi dinliyorlar
Yap yap yapBak yaaaa testim geldi ne yapsam yapsam mı gölgelerin aşkına
Benim çok gizli görüşmelerim var aşko dinlemesinlerAmaaaannn aşkı dinlesinler
Bunda korkacak bişey yok kuzum teknoloji çağındayız malisefAşko ben bu teknolojik şeylerden korkarım vallahi herşeyi dinliyorlar bi konu konuşuyoruz mesela buzdolabı hemen buzdolabı reklamı çıkıyorkim bilir nelerimizi dinliyorlar
Simdi regl oldum kuzu. Lavaboda temizlenirken geldiOldun mu hadi ya
Devam hemen devam
Valla yine hepimizin batı yakın He :) onu fark ettim
M Mavimiresl cano sen naptın
Aşko dinlemekle kalmıyorlar yazdıklarımızı da kaydediyolarBenim çok gizli görüşmelerim var aşko dinlemesinler
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim bebek yok üzüldüm kist yok diye sevindim aay ooffSimdi regl oldum kuzu. Lavaboda temizlenirken geldi
Aklıma annemin telefon konuşmaları geldiBunda korkacak bişey yok kuzum teknoloji çağındayız malisefzaten en önemli ne konuşabiliriz ki bizi duyan sıkılır bunlarında gündemi hep çoluk çocuk yeter gariii diye
Hadi yap yap yap
Yap yap yapbaşım ağrıyo olabilir ama test inceleyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?