Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunda korkacak bişey yok kuzum teknoloji çağındayız malisef zaten en önemli ne konuşabiliriz ki bizi duyan sıkılır bunlarında gündemi hep çoluk çocuk yeter gariii diye
Burdan bahsetmiyorum sadece aşko genel olarak bütün hayatımızı dinliyorlar o anlamda
Aşko dinlemekle kalmıyorlar yazdıklarımızı da kaydediyolar ben bu ön kameralardan da korkuyorum
ay ahahahah vallahi bende aşko ya zaten kameralar çok sıkıntılı benim ünü arkadaşlarım laptoplarının kameralarını kapatırdı kağıtlarla bantlarla aklıma geldi
Aklıma annemin telefon konuşmaları geldi
Ahahahah niye aşko devlet sırrı mı veriyorlar yoksa

Ahahaha özel kalmadı aşko inan bi ara südyenin teli çıkmıştı bunun malı çok iyiydi bundan bulup almam lazım tekrar dedim önüme reklamlarda çamaşır çıkmaya başlamıştı donumuza kadar duyuyorlar alıştık artık

Dimi bende bazen elimle kapatıyorum ön kamerayı yada ters koyarım
Hayır aşko cok küfür eder simdi gülüyorum ama hiç hoş değil tabiki bi ara dinlenmişti telefonu da

Ben sabah yapicam canim benimkiler hep cook silik belli belirsiz çıkıyor seninki gibi koyu değil birde akşam yaparsam hiç birdey çıkmayabilir sabahı beklicem

Sen yap ama senin zaten çıkıyor
Öyle de az önce yarım saatlik idrarla yaptım nede olsa artık koyulaşıyor diye anaaa bi baktım gölge olmuş. Ödüm b..ma karıştı valla

Öyle de az önce yarım saatlik idrarla yaptım nede olsa artık koyulaşıyor diye anaaa bi baktım gölge olmuş. Ödüm b..ma karıştı valla
Yaaa işte öyle olmaz birikmesi lazım korkma boşuna canım sabah yap bak noluyor.. bende sabah yapicam ufff inshallah gölgeden daha fazlasını görürüm yoruldum ya

Ahahah kesinlikle aşko o yüzden ağzımızdan çıkana dikkat edelim sonra milletin yanında telefonda abuk sabuk şeyler çıkmasın

ay ahahahah vallahi bende aşko ya zaten kameralar çok sıkıntılı benim ünü arkadaşlarım laptoplarının kameralarını kapatırdı kağıtlarla bantlarla aklıma geldi
Onu ben de yapardım canım .. benim telefonmun ön kamerası içinde çekeceğim zaman çıkıyor yerinden o yüzden rahatım ama öyle maalesef özellikle iphonlara hiç güvenmiyorum

Dimi bende bazen elimle kapatıyorum ön kamerayı yada ters koyarım
Hayır aşko cok küfür eder simdi gülüyorum ama hiç hoş değil tabiki bi ara dinlenmişti telefonu da
Ben telefonun kamerasına hiç bişey yapmam aşko önü kapatsam arka var arkayı kapatsam ön var ahahahhah Allah seni aaaa niye dinlenmişti aşko ya

Onu ben de yapardım canım .. benim telefonmun ön kamerası içinde çekeceğim zaman çıkıyor yerinden o yüzden rahatım ama öyle maalesef özellikle iphonlara hiç güvenmiyorum
Ay biliyorum o telefonları aslında öyle olması gerekiyor kameraların daha güvenli Ay öyle deme aşko valla iphone kullanıyorum çok huylanırım tuşlu telefona geçerim sonra

Ahahah Allah iyiliğini versin ya aşko sen sabahta yapsan akşam da yapsan maşallah koyulaşıyor ilk zamanları hatırlamıyor musun çok çok silikti ama senin testlerin valla içime neşe dolduruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…