- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #27.861
Aşkım senin bat ne zamandı artıkın koyayım bebeni adının karşısınaGeçmiş olsunnapılır ki
Kuzum geçmiş olsun sana ne oldu yaaSağol kuzum Bilmiyorum ki aşkımbende artık napcağımı bilmiyorum buz koydum papatya çayı içtim viks vardı onu sürdüm masaj yaptım en son ilacı içtim veee öyle oldu işte geçmiyoring
Yaptın mı aşkım sabah mı yapıcaksınOlsun datlumm önemli değil
Sağol bebeğim çarpıldım galiba jsjsjjsjsjsKuzum geçmiş olsun sana ne oldu yaa
Aşırı şifa oldu aşkom ilacı cıkardım diğerleriyle beraberİç aşko iç inşallah iyi gelir şifa verir
Ah ah galiba bende öyle yaparımO negatif testlerin acısını çıkartırız amin kuzucum amin hepimize nasip olsun inşallah
Kuzum havalar bı sıcak bi soğuk oluyor ya ondan olmuş olabilir ya rabbim şifa versin yoksa kim senin gibi iyi niyetli birine beddua etsinSağol bebeğim çarpıldım galiba jsjsjjsjsjs
Bilmiyorum ya havadan mı neyden anlamadım yada biri oturup iki yakası bir araya gelmesin diye dua ediyo anlamadım
Olabilir aşkım ondan da olabilirKuzum havalar bı sıcak bi soğuk oluyor ya ondan olmuş olabilir ya rabbim şifa versin yoksa kim senin gibi iyi niyetli birine beddua etsin
İyiyim çok şükür aşkım denemeleri de yaptım öyle bekliyorum batı artıkBaşım cok ağrıyo aşkım ilaç içtim onunda geri cıkardımdelircem napsam geçmedi sen napıyosun bebeğim iyi misin ?
Kuzum rabbim büyüktür bol bol duada et unutma gücüne çok inanıyorum Allahın izniyle ikram edecektir biran öncede sağlığına kavuşursun inşallahOlabilir aşkım ondan da olabilir
Bilmiyorum aşkım bi toparlanamadım ya heryerden bişey vuruyoediyorsa da birileri beddua Allah iyilik versin edene aşkım ne diyim ki oradan topluyorum kendimi öbür taraftan dağılıyorum aşko
Kuzu limon suyu da iyi geliyor baş ağrısına yarım limonu sık iç. Suya karıştırıp da içsen de olurOlabilir aşkım ondan da olabilir
Bilmiyorum aşkım bi toparlanamadım ya heryerden bişey vuruyoediyorsa da birileri beddua Allah iyilik versin edene aşkım ne diyim ki oradan topluyorum kendimi öbür taraftan dağılıyorum aşko
Tamam aşkım onunda yapayımKuzu limon suyu da iyi geliyor baş ağrısına yarım limonu sık iç. Suya karıştırıp da içsen de olur
İnşallah fayda eder aşkımTamam aşkım onunda yapayım
Ediyorum aşkım zaten inşallah bebeğimKuzum rabbim büyüktür bol bol duada et unutma gücüne çok inanıyorum Allahın izniyle ikram edecektir biran öncede sağlığına kavuşursun inşallah
Ooohh gol olsun inşallah aşkısıİyiyim çok şükür aşkım denemeleri de yaptım öyle bekliyorum batı artıkaşkım sen bi türlü iyi olamıyorsun ya çok üzülüyorum Nazar vardır belki aşkım bi okuttursana kendine
Ediyorum aşkım zaten inşallah bebeğimbugün bulaşık yıkarken bardak elimden fırladı tezgaha çarptı kelebekleri vardı onları kırıldı ardından kendi kendine çöp kovasına girdi bardak ben ağzım açık izledim
Sabah yapicam canım İnshaAllahYaptın mı aşkım sabah mı yapıcaksın
Tamam kuşum güzel haberler alalım inşallahSabah yapicam canım İnshaAllah
Allah Allah niye bebeğim miden mi bulandıAşırı şifa oldu aşkom ilacı cıkardım diğerleriyle beraberbişey değil ilaç boşa gitti
Ay aşko valla gülerek okudum yaEdiyorum aşkım zaten inşallah bebeğimbugün bulaşık yıkarken bardak elimden fırladı tezgaha çarptı kelebekleri vardı onları kırıldı ardından kendi kendine çöp kovasına girdi bardak ben ağzım açık izledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?