- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #27.841
Ne sen sor ne ben söyliyim aşkoBen telefonun kamerasına hiç bişey yapmam aşko önü kapatsam arka var arkayı kapatsam ön varahahahhah Allah seni aaaa niye dinlenmişti aşko ya
Tamam aşko sormuyorumNe sen sor ne ben söyliyim aşko
İç aşkım iç paroldan birşey olmazDaha fazla dayanmıyoring parol buldum onu içicem ölüyooommm
Ayy aşkım annem aradı kapatana kadarVallaha saymadım ama var bir kaç tane baya da test harcadım bu ay
Tamam aşkım Ayy içiyorum artık yetti canımaTamam aşko sormuyorum
İç aşkım iç paroldan birşey olmaz
Etiketle beni de güne musmutlu başlayalımYaaa işte öyle olmaz birikmesi lazım korkma boşuna canım sabah yap bak noluyor.. bende sabah yapicam ufff inshallah gölgeden daha fazlasını görürümyoruldum ya
Hatırlamaz mıyım artık o testlerin acısını çıkarıyorum gidip gelip çiş yapyrmAhahah Allah iyiliğini versin yaaşko sen sabahta yapsan akşam da yapsan maşallah koyulaşıyor ilk zamanları hatırlamıyor musun çok çok silikti ama senin testlerin valla içime neşe dolduruyor
Yarın son bir test daha yapıcam bir değişiklik yoksa yoluma bakıcamtamam canım biraz daha belliyim de uyumazsam sen naptın son durum nedir
Duam seninle canımYarın son bir test daha yapıcam bir değişiklik yoksa yoluma bakıcam
Geçmiş olsun aşkom neyin varDaha fazla dayanmıyoring parol buldum onu içicem ölüyooommm
Başım cok ağrıyo aşkım ilaç içtim onunda geri cıkardımGeçmiş olsun aşkom neyin varBenim yine yatılı misafirlerim giremedim buralara bu gün. Anca herkes odalarına çekildi öyle geldim
Olsun datlumm önemli değilAyy aşkım annem aradı kapatana kadarbeğenmişim unutmuşum cevap vermeyi ya
Geçmiş olsunBaşım cok ağrıyo aşkım ilaç içtim onunda geri cıkardımdelircem napsam geçmedi sen napıyosun bebeğim iyi misin ?
İç aşko iç inşallah iyi gelir şifa verirTamam aşkım Ayy içiyorum artık yetti canıma
Ah ah galiba bende öyle yaparımHatırlamaz mıyım artık o testlerin acısını çıkarıyorum gidip gelip çiş yapyrmayyy canım benim darısı sana da Olsun hemde enn kısa zamanda
Oy maşallah maşallah iyice belirgin olmuş kuzucukKızlarrr bakın hem hcg hemde Lh testi de yaptımcans16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Veziir R Random3 R raainbow ve diğer aşkolar
Yerim sizi ben yasaKızlarrr bakın hem hcg hemde Lh testi de yaptımcans16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Veziir R Random3 R raainbow ve diğer aşkolar
Canım hayırlı olsun inşallah sağsalim kucağına almak nasip olsunKızlarrr bakın hem hcg hemde Lh testi de yaptımcans16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Veziir R Random3 R raainbow ve diğer aşkolar
Sağol kuzum Bilmiyorum ki aşkımGeçmiş olsunnapılır ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?