Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaldı aşkım valla nasip diyelim artık napiyim evet aşkım 3 günmüş perhiz ayy hadi güzel haberler alalım inşallah aşkısı

kız yazık adamlara da ben olsam bende zorlanırdım
Aşko acımıycaz bunlara valla Şurada 3 günde patladı. Ben kaç gün iğne ultrason anestezi falan filan üstüne de inşallah 9 ay bebeği taşıyıp doğuracam. Beyefendi üç gün şeyini tutacak diye ona mı acıycam

Canlar ben geldim doktorum çok şaşırırdı daha çokkkk erken diyo erken test mi yaptın dedi evet ddm sanki muayene etmek istemedi sonra 3 gündür pozitif çıkıyor deyince alttan muayene etti nokta gibi bişey var dedi hamilelik sıvısı çok yüksek dedi doğacak fotoğraf verdi tarihi söyledi 3 hafta sonra kalp atışı duyarız dedi kan da aldılar ama ya pazartesi Ya çarşamba çıkar dedi( çünkü Almanyada yarın öğlene kadar doktor var pazartesi bayramları salı da bayram tatili ) Ginnys _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 R raainbow annabelica My_Moonlight06 Demgey3 ve diğer güzel Annelerim

Regli olunca ben
Buda iyimiş bak kocam yumurtlama zamanı ekşın istemiyorum diyince bende olabilir
hahahah ben böyleydim hatta daga çingene versyonu
hepimiz biraz çingene versiyonuna kaçıyor olabiliriz
Askolar geldim hastanedeyim. Kiz güldürme sıradayım psikiyatri poliklinigine yönlendirmesinler beni
Kızz git bi psikiyatriye deki bizim arkdşlara şöylr bi hafta bi yer ayarlayabilirmiyiz az bunaldkta

Askim bende dun gece oldum regl bugun sokulmeye basladim. 4 bucukta randevum var bende gidicem bugun
Ay iyiki olduk aman bekle bekle zamanda geçmiyordu bende yarına tam sökülmüş olursam ikinci gün oluyor yarın gideceğim hormon testi veririm çıkana kadar beklerim öğleden sonrada eşim gelir yarın yarım gün ya iş tam denk geldi oda testini verir bişey dicem 3 gün değil 4 gün olsa cinsel perhiz bişey olmaz dimi bizim bugün üç gün oldu son ekşından sonra yarın dördüncü gün oluyor ne yaptın gittin mi kuzum
Çok şükür iyiyim canm birazdan kan vermeye gideceğim
Benimde bir ay erken bi ay geç olmuştu
Aşko naptın verdin mi kan sonum çıktımı
Yaa aslnda gelcekse gelsinde bizde bilelim ne oldugunu haklsn umutlanıyoruz biz duramıyoruz valla ben napıyım kocam gececi uyuyor evde inlicinli gibi dolanp duruyom
Kesinlikle Aşko ya kurtuldum o psikolojiden
Yaaaa ahahahahaha inanmazsın belki ama kan verdiğim günün akşamına ben bu videoyu görmüştüm ahahahaha nasılda şuanki halim demiştim ay aşko bazen aynı şeyleri düşünüyoruz ya
Oh en güzeli aşko misss yarın gidicem sökülmüş olursam aşko
Evet Aşko çok iyi oldu yoksa erken olalım amaaan yaaa ahahaha süpersin manzara müthiş görünüyor gözlerim açıldı

Ah ne güzel çok sevindim aşkım kalp atışını da duyacağız inşallah

Uzak durmaya çalışıyor benden aşko görmen lazım. Bacım selamünaleyküm diye giriyo eve
ay aşko çok güldüm aahahahha enişte bey senden uzak durabilmek için yeni yöntemler arıyosa demek
Bundan sonra erken gebelik testlerine ölümmmmmmm
Ben yapmıyom erken merken hiç yapmıcam geçsin şöyle battan 1 hafta 10 gün anca öyle

Ayy kuzum cok sevindim aşkısı sağlıkla kucağına al inşallah aşkım durumları haberdar et heee

5ten çok 3ten az olmayacakmış kuzu. Ramazan davulu bekler gibi bekliyoruz yarını. Bizim 3. Gün bugün

Yyaa gözlerim doldu tüylerim diken diken oldu sen kan sonuçları çıkana kadar hergün test yap elinde varsa inşallah 3 haftayada kalp atışını duyarsınız kuzum ayy çok güzel yaa

Ayyy o noktayı yerimkiii hadi bakalım aşko bizi haberdar et gözümüz Aydın sağlıcakla gelsin kuzum benim

Eklentiler

• A0B815F9-8096-4BB3-99CD-1606674CD92A.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 40
  • 6D24413E-3E69-4199-A610-AB27A1902879.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…