- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #28.061
Oda güzelmiş aşkoBuda iyimiş bakkocam yumurtlama zamanı ekşın istemiyorum diyince bende olabilir
hepimiz biraz çingene versiyonuna kaçıyor olabiliriz
Kızz git bi psikiyatriye deki bizim arkdşlara şöylr bi hafta bi yer ayarlayabilirmiyiz az bunaldkta
Çünkü birbirimizi görmeden birbirimizi tanımaya başladık bence bizAy iyiki olduk aman bekle bekle zamanda geçmiyordu bende yarına tam sökülmüş olursam ikinci gün oluyor yarın gideceğim hormon testi veririm çıkana kadar beklerim öğleden sonrada eşim gelir yarın yarım gün ya iş tam denk geldi oda testini verir bişey dicem 3 gün değil 4 gün olsa cinsel perhiz bişey olmaz dimi bizim bugün üç gün oldu son ekşından sonra yarın dördüncü gün oluyorne yaptın gittin mi kuzum
Aşko naptın verdin mi kan sonum çıktımı
Kesinlikle Aşko ya kurtuldum o psikolojiden
Yaaaa ahahahahaha inanmazsın belki ama kan verdiğim günün akşamına ben bu videoyu görmüştüm ahahahaha nasılda şuanki halim demiştim ay aşko bazen aynı şeyleri düşünüyoruz ya
Oh en güzeli aşko misssyarın gidicem sökülmüş olursam aşko
Evet Aşko çok iyi oldu yoksa erken olalım amaaanyaaa ahahaha süpersin manzara müthiş görünüyor gözlerim açıldı
Tamam harika yarın 4. Gün sağol kuzum ya inşallah güzel haberler alırız5ten çok 3ten az olmayacakmış kuzu. Ramazan davulu bekler gibi bekliyoruz yarını. Bizim 3. Gün bugün
Yarin enistenin bileğine kuvvet5ten çok 3ten az olmayacakmış kuzu. Ramazan davulu bekler gibi bekliyoruz yarını. Bizim 3. Gün bugün
Bizden her şeyi bekliyorum ben
Tabiiii. Seratonin, dopamin Allah ne verdiyse salgılıyoruz bir hafta boyunca. Kocalarımız bile bu kadar heyecanlandırmıyo bağlanmayıp da napalımNe heyecanli ama dimi
Yeminle klinik vakayızOff ağzım sulandı test miiii
Ayyy aşkısı harikaCanlar ben geldim doktorum çok şaşırırdı daha çokkkk erken diyo erken test mi yaptın dedi evet ddm sanki muayene etmek istemedi sonra 3 gündür pozitif çıkıyor deyince alttan muayene etti nokta gibi bişey var dedi hamilelik sıvısı çok yüksek dedi doğacak fotoğraf verditarihi söyledi 3 hafta sonra kalp atışı duyarız dedi kan da aldılar ama ya pazartesi Ya çarşamba çıkar dedi( çünkü Almanyada yarın öğlene kadar doktor var pazartesi bayramları salı da bayram tatili ) @Ginnys _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 R raainbow annabelica @My_Moonlight06 @Demgey3 ve diğer güzel Annelerim
Ederim aşkısı ama bu ara sizleri biraz rahat bırakayımAyy kuzum cok sevindim aşkısısağlıkla kucağına al inşallah aşkım durumları haberdar et heee
Önceden tepinirdmde şimdi bende tepinmiyomOda güzelmiş aşkoama ben böyle tepinmem işime gelir
Geldim çile cekiyorumAy iyiki olduk aman bekle bekle zamanda geçmiyordu bende yarına tam sökülmüş olursam ikinci gün oluyor yarın gideceğim hormon testi veririm çıkana kadar beklerim öğleden sonrada eşim gelir yarın yarım gün ya iş tam denk geldi oda testini verir bişey dicem 3 gün değil 4 gün olsa cinsel perhiz bişey olmaz dimi bizim bugün üç gün oldu son ekşından sonra yarın dördüncü gün oluyorne yaptın gittin mi kuzum
Aşko naptın verdin mi kan sonum çıktımı
Kesinlikle Aşko ya kurtuldum o psikolojiden
Yaaaa ahahahahaha inanmazsın belki ama kan verdiğim günün akşamına ben bu videoyu görmüştüm ahahahaha nasılda şuanki halim demiştim ay aşko bazen aynı şeyleri düşünüyoruz ya
Oh en güzeli aşko misssyarın gidicem sökülmüş olursam aşko
Evet Aşko çok iyi oldu yoksa erken olalım amaaanyaaa ahahaha süpersin manzara müthiş görünüyor gözlerim açıldı
Kız işte 3 hafta önce gelirsen olmaz falan dedi tuhaflar bunlar kız neyse ben kendim koyulaşmasını takip edeyim de bariBizden her şeyi bekliyorum ben
Tabiiii. Seratonin, dopamin Allah ne verdiyse salgılıyoruz bir hafta boyunca. Kocalarımız bile bu kadar heyecanlandırmıyo bağlanmayıp da napalım
Yeminle klinik vakayız
Ayyy aşkısı harika3 hafta bekleme tabii git önce keseyi gör, ay o zamanlar da geçmiyor zaman. Olsun her şeye değer, geldi ya minnoş
Çile çekiyorm demene güldüm vallaGeldim çile cekiyorumay pardon sira bekliyorum randevum 16:20 hala bekliyorum ve inanilmaz migrenim artmaya basladi. Kuzum bizde 3. Gund vermistik testi bisey olmaz hersldr
Kuzum doktor cok iyi ama herseferinde uzuuun kuyruklar bekliyorum bide özeline geliyorum yani düşünÇile çekiyorm demene güldüm vallahaber ver çıkınca mutlaka
Ay canımm yaYyaa gözlerim doldu tüylerim diken diken oldusen kan sonuçları çıkana kadar hergün test yap elinde varsa inşallah 3 haftayada kalp atışını duyarsınız kuzum ayy çok güzel yaa
Kız ne rahat bırakmadı gözümüz gönlümüz şenleniyo testleri görünceEderim aşkısı ama bu ara sizleri biraz rahat bırakayımçok başınızı ağrıttım habire test attım falan darısı sanada Olsun çiçeğim hemde enn kısa zamanda
Ayyy o noktayı yerimkiiihadi bakalım aşko bizi haberdar et gözümüz Aydın sağlıcakla gelsin kuzum benim
Yaaaaa bende sizleri çok seviyorumKız ne rahat bırakmadı gözümüz gönlümüz şenleniyo testleri görünceaşk olsun aşkoşum öyle şey olur mu hiç seni seviyoruz duuur daha seni belirtilerin ve neler yaptığın hakkında darlıycaz bebeğim kaçamazsın
Amin aşkım inşallah yahepimize nasip olsun inşallah aşkım
Tamam harika yarın 4. Gün sağol kuzum ya inşallah güzel haberler alırız
Top diyeceğime davul demişim neyse anlamışsınızYarin enistenin bileğine kuvvet
Aşkım benimde öyle sürmüştü hatırlarsan bi doktora git istersen hormonlara bakılsın bakalımTertemizler canımlar innovita yanılttı
O yaşadığım demekki adetmiş neden acaba o kdar az oldu
M mucizeOldu @Demgey3Mucizemmm16
CanımmmmYaaaaa bende sizleri çok seviyorumyazacam size hepsini kocişim akşam işe gider rahat olurum o zman yazarım
Özelde daha çok beklenir kuzu zaten devlette 10 saniye ultrason iki dakikada git kan ver idrar ver tamam bu işKuzum doktor cok iyi ama herseferinde uzuuun kuyruklar bekliyorum bide özeline geliyorum yani düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?