Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oda güzelmiş aşko ama ben böyle tepinmem işime gelir

Çünkü birbirimizi görmeden birbirimizi tanımaya başladık bence biz

Bende simdi hastanede sira beklerken oyle yapcam R Random3
Bizden her şeyi bekliyorum ben
Ne heyecanli ama dimi
Tabiiii. Seratonin, dopamin Allah ne verdiyse salgılıyoruz bir hafta boyunca. Kocalarımız bile bu kadar heyecanlandırmıyo bağlanmayıp da napalım
Off ağzım sulandı test miiii
Yeminle klinik vakayız
Ayyy aşkısı harika 3 hafta bekleme tabii git önce keseyi gör, ay o zamanlar da geçmiyor zaman. Olsun her şeye değer, geldi ya minnoş

Geldim çile cekiyorum ay pardon sira bekliyorum randevum 16:20 hala bekliyorum ve inanilmaz migrenim artmaya basladi. Kuzum bizde 3. Gund vermistik testi bisey olmaz hersldr

Kız işte 3 hafta önce gelirsen olmaz falan dedi tuhaflar bunlar kız neyse ben kendim koyulaşmasını takip edeyim de bari Şükürler Olsun geldi darısı sanada Olsun canım benim

Yyaa gözlerim doldu tüylerim diken diken oldu sen kan sonuçları çıkana kadar hergün test yap elinde varsa inşallah 3 haftayada kalp atışını duyarsınız kuzum ayy çok güzel yaa
Ay canımm ya yaparım test çünkü Türkiye’de olsam 2 güne bir çağırdı artışa bakalım diye bunlar bi garipler ay Seninde enn kısa zamanda bebiş haberini alalım Allahım

Ederim aşkısı ama bu ara sizleri biraz rahat bırakayım çok başınızı ağrıttım habire test attım falan darısı sanada Olsun çiçeğim hemde enn kısa zamanda
Kız ne rahat bırakmadı gözümüz gönlümüz şenleniyo testleri görünce aşk olsun aşkoşum öyle şey olur mu hiç seni seviyoruz duuur daha seni belirtilerin ve neler yaptığın hakkında darlıycaz bebeğim kaçamazsın
Amin aşkım inşallah ya hepimize nasip olsun inşallah aşkım

Yaaaaa bende sizleri çok seviyorum yazacam size hepsini kocişim akşam işe gider rahat olurum o zman yazarım

Tamam harika yarın 4. Gün sağol kuzum ya inşallah güzel haberler alırız
Yarin enistenin bileğine kuvvet
Top diyeceğime davul demişim neyse anlamışsınız Valla ben erkek olsam o baskının altında yapamazdım. Kapının önünde bekliyolar düşünsene. Hadi birader iki saattir napıyon içerde dese biri orada film kopar Bana düşündükçe gülme geliyo da eşime yansıtmıyorum modu düşmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…