Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay canımm ya yaparım test çünkü Türkiye’de olsam 2 güne bir çağırdı artışa bakalım diye bunlar bi garipler ay Seninde enn kısa zamanda bebiş haberini alalım Allahım
Kuzum bana iki günde bi bakmamışlardı direkt 10 günde bi çağırıp kontrol etmişlerdi sadece. 9 ay ultrasona girmesen de bebeğin doğar zaten Almanya’da 2 kez ultrasona girip doğum yaptı arkadaşım. Burada bizimkiler abartıyor hiç merak etme çok güzel olacak herşey

Şimdi eşime adet olduğumu söyledim üzüldü ve kendisi dedi bi doktora gidelim mi diye ben de hemen yarın gitmeliyiz dedim yapacaklarımızı anlattım nasıl vercem ben onu ya evde yapıp götürsek dedi saçmalama olmuyor öyle dedim ahahahaha

Tez işte o nokta ık kese olacak demekki senin Dr bin cihazı benimkinden iyi ben gidince oluşacak yerin kavrayışını gördü ama nokta falan göremedi 4 gün sonra şak diye çıktı şimdi herşey iyi senin için 3 hafta insaflı davranmış benimkisi salladı valla beni 8 kasıma hemde iyice güzel duy dedi ama ben merak ediyorım tabiki sen gebesin lan testinde çıkar gör de bak zaten testler pozitif ama testleri görseydi Dr betan düşük çıkar belki adam parlak çift çizgi zanneder yanlış anlaşılma olmasın diye zaten iyide ilerleyecek gör bak şuanda kadar herşey yolunda gitti zaten

Ay canımm ya yaparım test çünkü Türkiye’de olsam 2 güne bir çağırdı artışa bakalım diye bunlar bi garipler ay Seninde enn kısa zamanda bebiş haberini alalım Allahım
Hayır Türkiye’de de iki günde bir çağırma yok kuzum çoook yeniyse mesela arkadaşımın 18 çıkmıştı ya iki gün sonra güzel artış olcak mı diye kesinleştirmek için bakalım değerine dedi iki gün sonra 57 çıkınca tamam sağlıklı ilerlemiş dedi iki hafta sonra kese görmeye çağırdı sonra kese gördük iki hafta daha verdi bebeği göreceğiz kalbini duyacağız inşallah dedi o kadar yani kuzum bak sende alttan muayene edip görmüş burda o pek yok

Yaaa ben ilk bebeğimde her ay çağırıyorlardı Amannn eskiler ultrasona mi giriyorlardı dimi teşekkür ederim evet güzel olacak

Aminn canım hem kendi bilgili aslında hemde cihazları gerçekten iyi ve yeni ama işte ne bileyim haftaya çağırsaydı bari neyse her şey yolunda şükürler Olsun

Valla benimki de dedi kabı verseler evde yapsam diye dün WC’de nasıl yapıcam diyodu da bugün heryerde yaparım moduna gelmiş artık senin tam başladı dimi adetin lekelenme falan değil. Yarın kesin ikinci gün olmalı

Heh işte aşko benim ilk gebeliğim Türkiye’de geçti bi haftada 2 kere kan verdim sonra keseye çağırdı sonra kalp atışına hepsi yakın zamanlardı 3 hafta deyince uzun geldi yani

Ben dün didik didik sormuştum zaten es geçti hain domdom M mucizeOldu

Kız bu koca beylerimizin kafasına bişey mi düştü, gezegenlerin etkisi midir nedir? Kendileri düşünüyorlar valla ben şok benimkinin tüp bebeği kendisinin istemesi tarihin en büyük olayı zaten anneme anlattım gülmekten geberdi kadın o da inanamadı. Ama ona bile süre koydu, olsundu..

Valla yapacak bişey yok mecburlar bizde nelere katlanıyoruz
Aşko akşama tam sökülmüş olur pede de gelmiş biraz yani ilk günüm böyle oluyor zaten akşama tamamen çoğalıyor

Aminn canım hem kendi bilgili aslında hemde cihazları gerçekten iyi ve yeni ama işte ne bileyim haftaya çağırsaydı bari neyse her şey yolunda şükürler Olsun
Kız sus benimki daha uzun sürdü ya boşver ondan iki hafya sonra yine çağırır ne güzel işte benide öyle çağırsaydı 5 Hafta nerdeyse

Heh işte aşko benim ilk gebeliğim Türkiye’de geçti bi haftada 2 kere kan verdim sonra keseye çağırdı sonra kalp atışına hepsi yakın zamanlardı 3 hafta deyince uzun geldi yani
Ama şuan keseni gördü gibi ya o yüzden direkt kalp atışına çağırdı ki bence böyle daha iyi kuzum stresi az uzun gelmesinin sebebi biz erken öğreniyoruz bat gelmeden öğreniyoruz gidiyoruz sonra süreç uzun geliyor bizim gibi değilde normal insanlar 10-15 gün gecikmeyle gidiyor herşeyi görüyorlar

Valla yapacak bişey yok mecburlar bizde nelere katlanıyoruz
Aşko akşama tam sökülmüş olur pede de gelmiş biraz yani ilk günüm böyle oluyor zaten akşama tamamen çoğalıyor
Benim de öyleydi canım. Yarın ver bakalım inşallah güzel sonuçların çıksın. Kafanız rahatlar kendini iyi hissedersin

Ahahahha
Aşko bide diyor ki lafa başlarken bişey dicem ama kırılma dedi kıyamam yanlış anlamamdan korktu galiba sonra doktora gidelim mi beraber dediği gibi ben hemen yarından bahsedince kırılmadım diye bi rahatlama geldi adama ahahaha
Onlarda istiyor aşko düşünüyorlar ister istemez ama Allah bin kere razı olsun kocalardan aşko bak hamile kalan arkadaşım hamile kalmadan önceki ay eşine bi kontrole gidelim mi beraber hiç bişey bilmiyoruz bi sıkıntımız varsa çözeriz erkenden demiş oda niye acele ediyorsun Allah vereceği zamanı bilir boşver gerek yok seni götüreyim istersen ama bence gerek yok demiş aslında eşi çok iyi birisi ama fazla kaderci yani bizimde Allah’a inancımız var Elhamdülillah ama dinen şifa derman aramakta olması gereken bişey ve bana anlattığında inşallah hemen hamile kalırsın enişte bu konuda biraz zor birisi belliki dedim dua anına denk geldi heralde
Demem o ki iyiki bize eşlik ediyorlar bu yolda bizi anlıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…